Kızlık zarı

girlofduty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
29
19
32
1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?

E hem görüp hem nasıl sokacak. O kadar esnek mi ki ?

Canim korkunu yenmelisin bir bucuksene bir erkek icin cok fazla doktora git ve caresine bakdir

Fazla da tecrübesiz bir erkek için bilmiyorum normal gibi..
Yani tecrubeyle alakasi oldunu dusunmuyorum sonucda insanin dogasinda olan bisey tecrubeye gerek duyulmaz akil olarak noksan olmayan biriyse eger bence sorun seninle alakali ve doktora gorun evliligin tehlikeye birgun girecekdir boyle devam ederse

Yok işte nereye sokacağını bilmiyor gibi sanki.. illa ışık açık olacak iyice bakıp ondan sonra.. Normal ilişkiler nasıl oluyor inanın ben de bilmiyorum
Şey yapsın, deliğe bakıp işaret fişeği yaksın bulması daha kolay olur. konu fake sanki

Yani tecrubeyle alakasi oldunu dusunmuyorum sonucda insanin dogasinda olan bisey tecrubeye gerek duyulmaz akil olarak noksan olmayan biriyse eger bence sorun seninle alakali ve doktora gorun evliligin tehlikeye birgun girecekdir boyle devam ederse
Yazdığım gibi göründüm septalı kızlık zarı var dediler. Ameliyat ile alacaklarmış. Ancak biz kızlık zarına bile ulaşamadık ki. Belki de gerek kalmayacak.

Gorerek iliskiye girmekden kasit egerki kani gormek istiyorsa sen neyden korkuyorsun sal gitsin elinde sonunda olacak kendine eziyet etme o dan daha buyuk acilar yasicaksin doum gibi mesela bes dakika sabret sende sonucda evliligin en buyuk amaci bu

Elini, dilini nereye sürttüreceği de belli değil anacım, bir garip olay.

Gorerek iliskiye girmekden kasit egerki kani gormek istiyorsa sen neyden korkuyorsun sal gitsin elinde sonunda olacak kendine eziyet etme o dan daha buyuk acilar yasicaksin doum gibi mesela bes dakika sabret sende sonucda evliligin en buyuk amaci bu
Yok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…