Ben de ilişkiye girememe sorunu yaşadım 2 ay kadar, doktora gittim sorun yok dedi, hatta zorlama yüzünden sürekli deniyorduk çünkü yırtılma oldu ayrıca anksiyetem var bir de, neyse araştır et falan umutsuzdum ayrılık falan düşünüyordum böyle evlilik olmaz dedim, evde hizmetli gibi falan. Sonra su setlerden dilatör vajinismus tedavisinde kullanılan egzersiz apartları aldım yine umutsuzca tabi geldi, 4 boy var en küçükten başladım ikincisinde zorladı beni dedim bu ikinci boyu beni zorluyorsa ben hayatta ilişki yaşayamam çünkü 4. Boy yani en büyük olanı bile eşimin penisinden daha ince ve kısa zaten en büyüğü denesem bile yapsam bile esiminki olur mu diye düşünüyordum, tabi hiç umudum yok kafam berbat yapmaya çalışıyorum 1 hafta denedim sonra pes ettim 4. Boyu bırak almayı denerken bile daha değdiği an korkuyordum, doktor birşey yok dediği halde kapalı diyordum orda bir engel var olmuyo çok heyecan yapıyorum ödüm kopuyo falan bir kaç gün sonra yine denemeye başlayayım dedim tabi eşimde benden hergun haber bekliyo yokluyo falan nasıl oldun diye, neyse bir gün film açtım öyle dalmışım filme bir yandan da en büyük boyu deniyorum ama öyle girsin diye zorlama falan yok hatta yapma isteğim de yok aslinda iş. Olsun diye sanki görev edinmiştim deneyeceğim zaten yapamam bırakırım denemedim demem diyorum. Bir anda farkında bile değilim filme dalmışım hop aldım ben şok kafan tamamen filmdeydi aslında, bi sevindim bu sefer çıkarmaya korkuyorum hemen telden baktım kadın yazmış çıkarmayın içinizde 15 dakika kalsın nefes aldım ıkının birakin kaslar acilsin öyle yaptım neyse çıkardım, tekrar denemeye korktum olmaz diye ama şunu da anladım demekki engel yok, neyse dene et rahat alamaya başladım eşime soyledim sevindi o gün denedik yine olmadı hüsran
ertesi gün dedim daha büyük alacağım esiminki kadar falan en azından o isteyken rahatça denerim başımda bekleyen beni zorlayan olmaz. Sipariş verdim iki günde geldi hemen denemeye başladım tabi ben diyorum yuh ben bunu alamam çok büyük hem de engebeli damarlı falan zaten onu yapsam eşimle güle oyanaya yaparim diyorum 1 hafta da onunla uğrastim olmadı vazgectim tekrar denedim böyle böyle ona da alıştım ve aldım ancak bir sorun vardı, ben içime bişey girmesinden inanılmaz rahatsız oluyoduk, hiç istemiyordum, değişik rahatsız edici bir his sızı tuvaletim geliyomus gibi berbat birşey, nerden evlendim ben diye kendimi yiyodum, keşke evlenmeseydim bekar kalsaydım bu ilişki ne be sevmedim yapmazdım diyodum ama yine araştırmalarımda bu hislerde normalmiş. Velhasıl o gün onu alınca içime hemen deneyeyim dedim hatta eşim eve geldi yemek yedik falan odaya gittim dedim ben çağırınca gel, ilişkiden hemen önce deneyeyim dedim açılsın yaptım 3 4 dakika tuttum içimde tamam dedik bu sefer bu iş tamamdır, yapıp kurtulmak istiyorum, tabi ben üste ciktim daha rahat olması için ve ilk denemede o gece oldu, ilk bir kaç kez yine sızladı sonra geçti düzenli ilişkiden sonra zaten bir sıknti kalmadı benim hikayem böyle, asla olmaz demeyin eğer benim gibi panik atak anksiyete fibromiyalji hastası biri pimpirik korku abidesi birisi bile yaptıysa siz hayli hayli yaparsınız
ben her konuda aşırı korkak bir kızdım ve çabuk bıkan vazgeçen, tek sebep ne biliyor musunuz bunu aşırı önemsemek, oldu olacak yok şöyle ortamda yapalım yok içki içelim rahatlayalik yok kas gevsetici alayım heps fasa fiso