KIZLIK ZARI

ismilazimdegil34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
11
2
21
Arkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen

Arkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen
Klitoris kızlık zarına yakın değil ki.

ya hiç bilmiyorum korkuyorum acaba yanlışlıkla kızlık zarıma mı zarar verdim elim kilitoris kısmındaydı ama o anı tam hatırlamıyorum ve fazla bastırıyordum sonrasında ank görünce çok korkuyorum şuan
Korkulacak bir durum yok. Kızlık zarını neden bu kadar önemsiyorsunuz onu anlayamadım. Ki bana göre kızlık zarı yok gibi bir şey herkeste değişik çünkü

cahillik gibi gelebilir bilmiyorum ama yaşadığım ve gördüğüm ortam bunun önemli olduğunu çok benimsetti bana ileride problem olmasını istemiyorum ve hani bir şeyler yaşasam biriyle gam yemicem kendi kendime zarar vermek korkutucu
Siz hiç mastürbasyon yapmasanız ve tamamen sizin tanımınızla "bakire" olsanız bile kızlık zarınız kanamayabilir. O zaman ne yapacaksınız?

Korkulacak bir durum yok. Kızlık zarını neden bu kadar önemsiyorsunuz onu anlayamadım. Ki bana göre kızlık zarı yok gibi bir şey herkeste değişik çünkü
yaşadığım büyüdüğüm çevre bunu öyle hissettirdi benimsetti maalesef biriyle bir şey yaşayıp bozulsa gam yemicem ama kendi kendime yapıp da bozarsam daha çok üzülürüm

X