-
- Konu Sahibi Sweetybaby
Hayata kendi penceresinden bakamadığı için herkesi kendi yobaz çevresi gibi sanıyor demekki.bilmiyor ki tam tersi kim daha çok sevişiyor diye birbirimizi kıskanıyoruz artık1 yıl önce açtığı konuda da "yaptığım şey çok kötü farkındayım herkes hata yapar lütfen yargılamayın ama erkek arkadaşımın parmağı içime girdi" diyor. Kim nasıl korkutmuşsa, yazık ya, herkes yargılayacak zannediyor.
Erkek olsam yaptığı şeyin arkasında durmayıp "ımı hıtıydıııı" diyen bi kadından koşarak uzaklaşırdım. Yaparken ne ala, mutluluk haz oh oh, sonrasında hata. Neden? Sevdim yaptım istedim yaptım deme yeteneğiniz yok mu hanımefendicim?Yazıyı en başından okuyun zihniyetiniz bozuk bi kere sizin.
Zaten çok büyük bit hataydı diyorum !ve bu şekilde hata yapmış psikolojisini bozan bi çok genç kız var burda onlara yönelik yazdım ben. Çok zor bir psikoloji
Bi dönem intihar etmeyi bile düşündüm değmezmiş diyorum !
Böyle bi şeye bulaşmasınlar diyorum!
Başına benim gibi bi
Şey gelen varsa da hayatı zindan etmesin kendine diyorum !
Tabi asla anlamak istemediğiniz için böyle yazmanız normal
Bu ne iğrenç bir üsluptur.Sevgili genç kızlar kukunuzu ya da totonuzu açar sevgilinize dönerseniz hiçbir şey girmese parmak girer , sürterken bıcırıkın ucu içeri kaçar falan. Sonra zarım delindi ,patladı, zortladı diye psikolocinizi bozacaksanız g.tünüze asma kilitli bekaret donu giyin , ıssız yerlere , günlük dairelere , sevgilinizin abazan ergen erkek ve yıllanmış sperm kokan bekar evine gitmeyin. Yoksa bir bakiyonuz döt açılmış sürtünme kuvvetinden alev alacakSonra da sevgilimin ayak parma totoma değdi gebe miyim diye kafayı fıttırıyonuz
Bu kokuya aşinasınız galibayıllanmış sperm kokan bekar evine gitmeyin.
Sonra da sevgilimin ayak parma totoma değdi gebe miyim diye kafayı fıttırıyonuz
Sonra sevgilinizin ayak parmağı mıSevgili genç kızlar kukunuzu ya da totonuzu açar sevgilinize dönerseniz hiçbir şey girmese parmak girer , sürterken bıcırıkın ucu içeri kaçar falan. Sonra zarım delindi ,patladı, zortladı diye psikolocinizi bozacaksanız g.tünüze asma kilitli bekaret donu giyin , ıssız yerlere , günlük dairelere , sevgilinizin abazan ergen erkek ve yıllanmış sperm kokan bekar evine gitmeyin. Yoksa bir bakiyonuz döt açılmış sürtünme kuvvetinden alev alacakSonra da sevgilimin ayak parma totoma değdi gebe miyim diye kafayı fıttırıyonuz
Ya ferhan daha çok sevişiyor yarışına girmek sen varken bideHayata kendi penceresinden bakamadığı için herkesi kendi yobaz çevresi gibi sanıyor demekki.bilmiyor ki tam tersi kim daha çok sevişiyor diye birbirimizi kıskanıyoruz artık
Sağol canım teveccühünYa ferhan daha çok sevişiyor yarışına girmek sen varken bide
Üstüne kıskanmak kim daha çok sevişti diye
Ya sen bu işlerin idolusun
bugun erkek arkadasim iki parmagini sokmustu iceriye icmcamasirimda kan vardı bozulmus mudurMerhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.
Büyük ihtimalle bozulmuştur. korkuyorsan o kadar kurcalatmayacaktınbugun erkek arkadasim iki parmagini sokmustu iceriye icmcamasirimda kan vardı bozulmus mudur
korkutugummicinndegil bilgi almak icin sormustum ama dis duvarlarda seyrelyi gibi bisi gordum duvar kanamis olabilir miBüyük ihtimalle bozulmuştur. korkuyorsan o kadar kurcalatmayacaktın
O kadarını bilemem muayneyle anlaşılır ancakkorkutugummicinndegil bilgi almak icin sormustum ama dis duvarlarda seyrelyi gibi bisi gordum duvar kanamis olabilir mi
bana cevap verme gereginde bulundugunuz icin tesekkur ederim ama o dudak dedigimiz kisimda kesik tarzi bisi var tirnak kesigi tarzi o kaniyor (cok ozur dileyerek soyluyorum)O kadarını bilemem muayneyle anlaşılır ancak
anatomiyi doğru biliyorsan dudak dediğin yer dış genital, googledan bakıp yerin adndan emin olman lazım. Dudaklardaki kanama olsa olsa çizik ya da tahrişten olur, bekaretle alakası yok. Oraya madecasol krem sürersen iyileşir. Ama sevgilin parmaklarını tam olarak içeri soktuysa artık bakire değlsindir.bana cevap verme gereginde bulundugunuz icin tesekkur ederim ama o dudak dedigimiz kisimda kesik tarzi bisi var tirnak kesigi tarzi o kaniyor (cok ozur dileyerek soyluyorum)
Güzel kızım senin adına üzüldüm. Seni bu düşüncelere itecek ve doktor doktor gezdirecek bir ortamda olduğun için. Niyetin kötü değil ama sen genç kızlara bu yaptiginla iyi degil kötü örnek olmuşsun. Sebepleri söyle sıralayalım. Birincisi, hiçkimsenin değeri bir meta ya da kızlık zarı ile ölçülemez. Kızlık zari evlenmeden önce bozuldu diye kimse kötu ve degersiz degildir. Bu hastalikli bir düsunce ve artik toplumun bu konuda donusumu yasamasi gerek bunu da başaracak güçlü kadınlardır. Bizleriz. Ikincisi senin düştüğün hata erkek arkadasinla yasadigin deneyim.degil bundan yaşadığın ruhsal istirap ve ve yaptığının arkasında durmak yerine bu hastalıklı düşünceyi takip etmen kendine değer vermemen. ve hala da ayni yanlistasin. Aynı dertten muzdarip genç kızlara yardim etmek istiyorsan onlara ne olursa olsun aldıkları kararın arkasında durmaları gerektiğini, asla bu nedenle değersiz olmadıklarını, hata dahi olsa herkesin hata yapma hakkı olduğunu ve telafi edilebileceğini. Hatalarımızın bizi doğruya götüreceğini anlatan bir yazı olmalıydı bu. Toysun belli ki ileride kizin ya da oğlun olursa onlara bunu anlat..bu daha kıymetli inan...Çok komiksiniz arkadaşlar
Neyse ben buraya sizin için yazmadım zaten. Bu şekilde bi çok yazı arayan bakan bi çok genç kız var onlara bi nebze faydam dokunur diye yazdım. Hadi işinize bakın
evet çizik var o yüzfen olmuşanatomiyi doğru biliyorsan dudak dediğin yer dış genital, googledan bakıp yerin adndan emin olman lazım. Dudaklardaki kanama olsa olsa çizik ya da tahrişten olur, bekaretle alakası yok. Oraya madecasol krem sürersen iyileşir. Ama sevgilin parmaklarını tam olarak içeri soktuysa artık bakire değlsindir.