Kızlık zarı!!!!

1 yıl önce açtığı konuda da "yaptığım şey çok kötü farkındayım herkes hata yapar lütfen yargılamayın ama erkek arkadaşımın parmağı içime girdi" diyor. Kim nasıl korkutmuşsa, yazık ya, herkes yargılayacak zannediyor.

Bende kanamadan çok korkuyordum, kanamadi diye cok sevinmistim . Herkesin derdi ayri tabi

Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin9 yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.
Benimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim

Benimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim
Arada yastık kılıfını değiştirirseniz alerjik reaksiyon olmaz diye düşünüyorum...

Alternatif olarak çamaşırlarda kullanılan yumuşatıcı alerji yapmış da olabilir.

Ya da yastığı vajinanıza mı soktunuz naptınız, hayal edemedim. Veyahut yastık size tecavüz etti.

Bir de mastürbasyon yapmayı deneyin bir, masturmasyon yapmayı bırakın.

Kan geldi diye kendinizce namusunuz temiz mi kalmış oldu? Ne kadar ayıp ya bu düşünce? Madem istemediğin bir sonuç hiç o topa girme. Ha girdiysen ki bu da gayet normal ay stres oldum ama parmakla bozulmuyormuş parmak fikfiki yapabilirsiniz diye akıl verme

Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.
Konu tanıdık gelince eski konularınıza baktım, normal ve mutlu bir hayat sürmek im psikolil desdek almanızı öneririm.

Gerçekten çok kötüsünüz 👏
Ben burda kime niye kendimi kanıtlayayım herkes fake salak mısınız acaba???
Demek istediğim bu konuyla alakalı psikolojisi bozulan bi çok genç kızımız var.
Yazmak istedim bozmasınlar psikolojilerini

Gerçekten çok kötüsünüz 👏
Ben burda kime niye kendimi kanıtlayayım herkes fake salak mısınız acaba???
Demek istediğim bu konuyla alakalı psikolojisi bozulan bi çok genç kızımız var.
Yazmak istedim bozmasınlar psikolojilerini
Kendinize gelin, burada kimseye hakaret edemezsiniz.

Genç kızlara tavsiyeniz kendinizi parmaklatın, merak etmeyin kızlık zarınıza bişey olmuyor, yine en namuslu siz olmaya devam edersiniz, endişe etmeyin mi?

Allah akıl fikir versin.

Kendinize gelin, burada kimseye hakaret edemezsiniz.

Genç kızlara tavsiyeniz kendinizi parmaklatın, merak etmeyin kızlık zarınıza bişey olmuyor, yine en namuslu siz olmaya devam edersiniz, endişe etmeyin mi?

Allah akıl fikir versin.
Yazıyı en başından okuyun zihniyetiniz bozuk bi kere sizin.
Zaten çok büyük bit hataydı diyorum !ve bu şekilde hata yapmış psikolojisini bozan bi çok genç kız var burda onlara yönelik yazdım ben. Çok zor bir psikoloji
Bi dönem intihar etmeyi bile düşündüm değmezmiş diyorum !
Böyle bi şeye bulaşmasınlar diyorum!
Başına benim gibi bi
Şey gelen varsa da hayatı zindan etmesin kendine diyorum !
Tabi asla anlamak istemediğiniz için böyle yazmanız normal 😂

Yazıyı en başından okuyun zihniyetiniz bozuk bi kere sizin.
Zaten çok büyük bit hataydı diyorum !ve bu şekilde hata yapmış psikolojisini bozan bi çok genç kız var burda onlara yönelik yazdım ben. Çok zor bir psikoloji
Bi dönem intihar etmeyi bile düşündüm değmezmiş diyorum !
Böyle bi şeye bulaşmasınlar diyorum!
Başına benim gibi bi
Şey gelen varsa da hayatı zindan etmesin kendine diyorum !
Tabi asla anlamak istemediğiniz için böyle yazmanız normal 😂
Ne hatası allah aşkına? Soyunup adamın koynuna giriyorsunuz sonra ah zarım vah zarım. Tecavüze uğramış gibi davranmayın. Hata mata değil, bilerek ve isteyerek sevişiyorsunuz.

Aynen mesela benim zarıma giren parmak hemen kanatıyor. Ay ağlıyorum depresyona giriyorum neden kanadı diye. Sonra diyorum ki aa regl imiş kanamamış rahatla. Bi rahatlama geliyor. Sonra nereden geldiği belli olmayan bir parmak daha geliyor ben şok. Yine kanıyor diyorum Allah allaaaah nedir ne değildir. Yine depresyon falan öyle bi süreç. Anlamazsınız...
Ayyy süpersiniz 😄

X