- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.680
- Konu Sahibi Sweetybaby
Yalnız adamın parmağında da pipisinde de iş yokmuş, becerebilmesi günlerce sürmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da demektir ki bekaret konusunda bundan sonra manitler in doktorlar outO değil de 7 doktor da bilememiş sonunda kocası kanatmis
Bu doktorlar da ne ise yarıyorsa
Benimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyimMerhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin9 yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.
Ay yine mi sen? Ya bir şey olmamıştır, bi unut artık şu meseleyiBenimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim
Arada yastık kılıfını değiştirirseniz alerjik reaksiyon olmaz diye düşünüyorum...Benimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim
Ya da yastığı vajinanıza mı soktunuz naptınız, hayal edemedim. Veyahut yastık size tecavüz etti.Benimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim
Hamile bile olabilirsin bence. Pillowmen doğuracan.Benimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim
Mastürmasyon yaptıysan hamile olabilirsin, küçük yastıklar çıkar içinden, kırlent gibimsiBenimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim
Bu soru ciddi mi yoksa dalgamıBenimde şüphem vardı yastıkla masturmasyon yaptıktan sonra vajinada kaşıntı yanma ve batma oldu şüphelendim yani ilişki dışında yırtılma olmaz dimi rahatlayanilir miyim
Konu tanıdık gelince eski konularınıza baktım, normal ve mutlu bir hayat sürmek im psikolil desdek almanızı öneririm.Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.
Kendinize gelin, burada kimseye hakaret edemezsiniz.Gerçekten çok kötüsünüz
Ben burda kime niye kendimi kanıtlayayım herkes fake salak mısınız acaba???
Demek istediğim bu konuyla alakalı psikolojisi bozulan bi çok genç kızımız var.
Yazmak istedim bozmasınlar psikolojilerini
Yazıyı en başından okuyun zihniyetiniz bozuk bi kere sizin.Kendinize gelin, burada kimseye hakaret edemezsiniz.
Genç kızlara tavsiyeniz kendinizi parmaklatın, merak etmeyin kızlık zarınıza bişey olmuyor, yine en namuslu siz olmaya devam edersiniz, endişe etmeyin mi?
Allah akıl fikir versin.
Ne hatası allah aşkına? Soyunup adamın koynuna giriyorsunuz sonra ah zarım vah zarım. Tecavüze uğramış gibi davranmayın. Hata mata değil, bilerek ve isteyerek sevişiyorsunuz.Yazıyı en başından okuyun zihniyetiniz bozuk bi kere sizin.
Zaten çok büyük bit hataydı diyorum !ve bu şekilde hata yapmış psikolojisini bozan bi çok genç kız var burda onlara yönelik yazdım ben. Çok zor bir psikoloji
Bi dönem intihar etmeyi bile düşündüm değmezmiş diyorum !
Böyle bi şeye bulaşmasınlar diyorum!
Başına benim gibi bi
Şey gelen varsa da hayatı zindan etmesin kendine diyorum !
Tabi asla anlamak istemediğiniz için böyle yazmanız normal
Ok haklısınızNe hatası allah aşkına? Soyunup adamın koynuna giriyorsunuz sonra ah zarım vah zarım. Tecavüze uğramış gibi davranmayın. Hata mata değil, bilerek ve isteyerek sevişiyorsunuz.
Ayyy süpersinizAynen mesela benim zarıma giren parmak hemen kanatıyor. Ay ağlıyorum depresyona giriyorum neden kanadı diye. Sonra diyorum ki aa regl imiş kanamamış rahatla. Bi rahatlama geliyor. Sonra nereden geldiği belli olmayan bir parmak daha geliyor ben şok. Yine kanıyor diyorum Allah allaaaah nedir ne değildir. Yine depresyon falan öyle bi süreç. Anlamazsınız...