Kızlık zarı!!!!

Sweetybaby

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
100
-4
28
Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.

Çatır çatır asdfkfkfl
Aynen mesela benim zarıma giren parmak hemen kanatıyor. Ay ağlıyorum depresyona giriyorum neden kanadı diye. Sonra diyorum ki aa regl imiş kanamamış rahatla. Bi rahatlama geliyor. Sonra nereden geldiği belli olmayan bir parmak daha geliyor ben şok. Yine kanıyor diyorum Allah allaaaah nedir ne değildir. Yine depresyon falan öyle bi süreç. Anlamazsınız...

Orta parmaklar var bir sürü ama bir sürü hazır bekliyor bitane de vajina var öyle bişey geldi gözümün önüne

Sonucunu kaldıramayacağınız şeyleri yapmazsanız sağlık sistemini çökertene kadar doktor doktor gezmezsiniz Eee litre litre kanayınca başınız göğe erdi mi?

Marifet gibi niye her yere yazıyorsunuz bunu? Bize ne sizin zarınızdan kanınızdan?

Ee?

Bir parmak girdi diye 7 tane doktora gidene kadar bir check up yaptırsaydın, kim bilir vücudunda ne problemler çıkar, ama konu kızlık zarı olunca dünyayı altına üstüne getirmek lazım tabii... kızlık zarı mühim

Doktor oluyorsun, binbir hayaller. Sevgilimin parmağı kaydı içime diye sen ve 6 meslektaşına daha gidiliyor. Hani birine de güvenmiyor illa kanarsın en çok sen kanarsın diyeni bulana kadar. Ay yarab.
O değil de 7 doktor da bilememiş sonunda kocası kanatmis
Bu doktorlar da ne ise yarıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…