- 17 Ekim 2021
- 100
- -4
- 28
-
- Konu Sahibi Sweetybaby
Çatır çatır asdfkfkflE tamam aynı konuyu sürekli sürekli açmasanız mı, anladık en çok kanayan sizsiniz.
Aynen mesela benim zarıma giren parmak hemen kanatıyor. Ay ağlıyorum depresyona giriyorum neden kanadı diye. Sonra diyorum ki aa regl imiş kanamamış rahatla. Bi rahatlama geliyor. Sonra nereden geldiği belli olmayan bir parmak daha geliyor ben şok. Yine kanıyor diyorum Allah allaaaah nedir ne değildir. Yine depresyon falan öyle bi süreç. Anlamazsınız...Çatır çatır asdfkfkfl
Orta parmaklar var bir sürü ama bir sürü hazır bekliyor bitane de vajina var öyle bişey geldi gözümün önüneAynen mesela benim zarıma giren parmak hemen kanatıyor. Ay ağlıyorum depresyona giriyorum neden kanadı diye. Sonra diyorum ki aa regl imiş kanamamış rahatla. Bi rahatlama geliyor. Sonra nereden geldiği belli olmayan bir parmak daha geliyor ben şok. Yine kanıyor diyorum Allah allaaaah nedir ne değildir. Yine depresyon falan öyle bi süreç. Anlamazsınız...
Hoş geldin bu gecenin kabusuOrta parmaklar var bir sürü ama bir sürü hazır bekliyor bitane de vajina var öyle bişey geldi gözümün önüne
Sonucunu kaldıramayacağınız şeyleri yapmazsanız sağlık sistemini çökertene kadar doktor doktor gezmezsinizMerhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.
Ermiş. Kanamaz korkusuyla 2 sene depresyon yaşamış çünkü.Sonucunu kaldıramayacağınız şeyleri yapmazsanız sağlık sistemini çökertene kadar doktor doktor gezmezsinizEee litre litre kanayınca başınız göğe erdi mi?
Akıl fikir diliyorumErmiş. Kanamaz korkusuyla 2 sene depresyon yaşamış çünkü.
Marifet gibi niye her yere yazıyorsunuz bunu? Bize ne sizin zarınızdan kanınızdan?Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.
Ee?Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Şşş çok önemli bu nato toplandı daha yeni konu sahibi ne kadar kanadı diye ona göre şaapcaklarMarifet gibi niye her yere yazıyorsunuz bunu? Bize ne sizin zarınızdan kanınızdan?
En çok kanayan en bakire mi oluyor?Şşş çok önemli bu nato toplandı daha yeni konu sahibi ne kadar kanadı diye ona göre şaapcaklar
YesEn çok kanayan en bakire mi oluyor?
Evet, kızlık zarı en kalın ve güçlü olan kötü pipilere karşı en dirençli, dolayısıyla da en bakire oluyor.En çok kanayan en bakire mi oluyor?
BasbakireEvet, kızlık zarı en kalın ve güçlü olan kötü pipilere karşı en dirençli, dolayısıyla da en bakire oluyor.
O değil de 7 doktor da bilememiş sonunda kocası kanatmisDoktor oluyorsun, binbir hayaller. Sevgilimin parmağı kaydı içime diye sen ve 6 meslektaşına daha gidiliyor. Hani birine de güvenmiyor illa kanarsın en çok sen kanarsın diyeni bulana kadar. Ay yarab.