Öylr bakılıpta anlaşılacak birşey değil bu merak etmeyinMerhaba arkadaşlar yarın 5 de lazer epilasyon da komple tüylerim den kurtulcam fakat kafama takılan bir sorun var bakire değilim genital bölge yapılır ken anlaşılır mı ? Cevaplarsaniz çok sevinirim.
Ee bari cevap da verseydiniz sayın sunucu
Jinekolok değilim ama her kadının farklı bir kızlık zarı vardır ve doktor muayenesinde anlaşılır doktor anlar.. Diğer insanciklar anlar mi diye merak ettim soruya soruyla cevap verdiğiniz için ayrı bir teşekkür ediyorum ve de şunu ekliyorum anlasın yada anlamasın pek ilgilenmiyorum benim burda ki gayem benim gibi bir çok insan bu konuda korkuyor ve yaptırmak istese dahi yaptiramiyor olabilir bende buraya hem kendim öğrenmek için hemde diğer arkadaşlara yardimci olmak için böyle bir soru bıraktım. Umarım tatmin etmiştirSence anlasilsa nasil anlasilir mesela? Merak ettim.
Teşekkürler sayın sunucuMukayese edebilecek kadar bol bol gördüyse, kendince "Kim bakire-kim değil anlayabilir miyim ki?" deyip, kendi çapında, evlilerinkini incelediyse, böyle hobileri varsa; anlar.
Edep, ile yorum yapana
Çok teşekkür ederimÖylr bakılıpta anlaşılacak birşey değil bu merak etmeyin
Teşekkürler sayın sunucu
Gelin ata binmis ya kismet demis. Umarim sevdiginiz kisi dogru insandir ve hakkinizda hayirlisi olsun. Ama kimsenin ne dusundugunu umursamiyorum, yasadigim seyin arkasindayim demeyin cunku degilsiniz. Olsaniz didinin didisi kadinin anlayip anlamayacagi akliniza bile gelmez.Evlenmek üzereyim umarım başka erkek çıkmaz görüşünuze bu konuda katılıyorum
Aman efenim takmayiniz hiç sorun yok insanları takmamayı çokEdep, ile yorum yapana
Terbiyesiz demem.
Yaa tercüman oldunuz TeşekkürlerAğda, lazer vb işlemlerde bakirelik anlaşılmaz, içiniz rahat olsun.
Bu arada hanımlar biliyorum bugün yurt genelinde hava biraz daha sıcak, sıcak basması yüzünden üsluplarınızın ayarı kaçıyorsa klima açın banlanmayın.
Yoo Hayır sakin korkmayın deneme atışı yaptılar bana bende sizin gibi korkuyordum ama hiç de korkulacak bir şey değil böyle hafif bir sıcaklık teninize değip kalkıyor bu tekrarlanıyor yani acı falan yok.. Bu konuda bana güvenebilirsiniz benim de canım tatlıdır çıkma işlemine gelince doktor bana kadınlar değişir ama % 80 çıkmaz dedi çıkmıyor bir daha hiç ama öyle tek tük arada olur mus o da fazla göze batmam diye umuyorum bence yaptırın
Kaçırmayın derim :)artık önümüzdeki sezona
Ah canım hadi yaEdep, ile yorum yapana
Terbiyesiz demem.
Çok teşekkür ederim :)Muayene için özel bir pozisyon ve şekil vardır öyle dışarıdan bakıp anlaşılabilecek bir durum değil bu.
Anlatamıyorum kelimesini çok seviyorum. Verdiğiniz bilgiler ve görüşleriniz için teşekkür ederim son olarak iyi dileklerini için amin Allah razı olsunGelin ata binmis ya kismet demis. Umarim sevdiginiz kisi dogru insandir ve hakkinizda hayirlisi olsun. Ama kimsenin ne dusundugunu umursamiyorum, yasadigim seyin arkasindayim demeyin cunku degilsiniz. Olsaniz didinin didisi kadinin anlayip anlamayacagi akliniza bile gelmez.
Evet lütfen.. Bu arada MuneKonuya dönelim rica ediyorum lütfen.
Evet lütfen.. Bu arada MuneBen :)) duruma el attığınız için teşekkür ederim.
Cinsellik sevdiğim adamla neden İlginç olsun ki ayrıca bu çok farklı bir şey cinsellik sevdiğim adamla yapıyorum ayrıca zaten lazer epilasyona zor ikna oldum yani actirip sergilemeye bayılmıyorum sadece çekinme diyelim anlaşılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?