Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 seans taksitli 1700 peşin 1500 tl bencede yaptırım çünkü gerçekten kadınların derdi hiç bitmiyor
Biz ne saflar gördük neyse banlanmak istemiyorum yineHa ha habildiginiz üzere bakire lik toplumda saflığı simgeliyor ondan yani
Cinsellik sevdiğim adamla neden İlginç olsun ki ayrıca bu çok farklı bir şey cinsellik sevdiğim adamla yapıyorum ayrıca zaten lazer epilasyona zor ikna oldum yani actirip sergilemeye bayılmıyorum sadece çekinme diyelim anlaşılır mı ?Hayir anlasilmaz da anlasalar ne olacak. Teee epilasyona gittiginiz, sizin icin hic onemli olmayan birinin ne dusundugunu bile umursayacak kadar tabulariniz varsa nasil cesaret ettiniz cinsellik yasamaya, ilginc.
Gördükleriniz sizinle kalsın bencede banlanmayin çünkü toplum değişiyor yarın öbürgun ebeveyn olucaz kimseyi küçümsememek lazım. Tercih meselesiBiz ne saflar gördük neyse banlanmak istemiyorum yine![]()
Ben cinsellik yasadiginizi kinamadim. Her bakire saf değil demek istedim. Saflık böyle şeylerle ölçülmez ve ölçülmesinde .Gördükleriniz sizinle kalsın bencede banlanmayin çünkü toplum değişiyor yarın öbürgun ebeveyn olucaz kimseyi küçümsememek lazım. Tercih meselesi
Yoo Hayır sakin korkmayın deneme atışı yaptılar bana bende sizin gibi korkuyordum ama hiç de korkulacak bir şey değil böyle hafif bir sıcaklık teninize değip kalkıyor bu tekrarlanıyor yani acı falan yok.. Bu konuda bana güvenebilirsiniz benim de canım tatlıdır çıkma işlemine gelince doktor bana kadınlar değişir ama % 80 çıkmaz dedi çıkmıyor bir daha hiç ama öyle tek tük arada olur mus o da fazla göze batmam diye umuyorum bence yaptırınvalla eşim çok istiyo yaptırmamı, yazık garibim beni sürekli kılla tüyle uğraşırken görünce acıdı herhalde halimebenimde aklıma yattı, her ay bıktım uğraşmaktan. korkuyorum ama, canım tatlıdır. bide seans bitince tüyler zamanla yeniden çıkmaya başlıyomu , bunu çok düşündüm, eğer her yıl yaptırmak zorunda kalmak daha sıkıntı
Kesinlikle ben zaten ölçmüyorum içinde bulunduğumuz toplum böyle görüyor demek istediğimi umarım anlamıssinizdir :)Ben cinsellik yasadiginizi kinamadim. Her bakire saf değil demek istedim. Saflık böyle şeylerle ölçülmez ve ölçülmesinde .
Yoo sevdiginiz adamla cinsellik yasamaniza ilginc demiyorum, epilasyon yapan, buyuk ihtimal hayatiniz boyunca bir daha gormeyeceginiz bi kadinin bile kizlik zariniz hakkinda ne dusundugunu onemserken, ailenizin yakinlarinizin belki ilerde karsiniza cikacak baska bi erkegin bu konudaki dusuncesini ne siddetle onemseyeceginiz belli ve bu tezatlik ilginc olan.Cinsellik sevdiğim adamla neden İlginç olsun ki ayrıca bu çok farklı bir şey cinsellik sevdiğim adamla yapıyorum ayrıca zaten lazer epilasyona zor ikna oldum yani actirip sergilemeye bayılmıyorum sadece çekinme diyelim anlaşılır mı ?
Kesinlikle Hayır bu arada hamur incelmis açmayın artıkLazerci bacı tanıdık galiba![]()
Evlenmek üzereyim umarım başka erkek çıkmaz görüşünuze bu konuda katılıyorumYoo sevdiginiz adamla cinsellik yasamaniza ilginc demiyorum, epilasyon yapan, buyuk ihtimal hayatiniz boyunca bir daha gormeyeceginiz bi kadinin bile kizlik zariniz hakkinda ne dusundugunu onemserken, ailenizin yakinlarinizin belki ilerde karsiniza cikacak baska bi erkegin bu konudaki dusuncesini ne siddetle onemseyeceginiz belli ve bu tezatlik ilginc olan.
Anladım sekerim. Sen şimdi cinsellik normal diyorsun bu zamanda ama kadın bakire olmadığını anlarsa senin saflığından şüphe eder diyede bi korkun var :/ anlıyorum. Biraz çelişkili oldu ama. InsAllah anlamaz ne diyimKesinlikle ben zaten ölçmüyorum içinde bulunduğumuz toplum böyle görüyor demek istediğimi umarım anlamıssinizdir :)
Mantıklı cevap veren insanlara ayrı bir sempati duyuyorum :)Anlarlarsa kolunuzu cimcirirler.Anlamazlarsa sessiz ve profesyonelce kıl köklerine odaklanırlar.
Terbiyesizkardeşine mi göz diktin kız lazer yapan kişinin
anlasa ne anlamasa ne?Açıp içine bakacak hali yok ya tövbestafurullah. Konuya gel.
Hayır anlamamissin sadece anlayıp alamayacağı konusunu merak ediyorum anlasa bile umurumda değil ki. Bir çok kızın kızlık zarı farklıdır bir erkek bile zor anlar ama ben sadece lazer de ki bayan anlar mi diye merak ettim ve buraya ondan böyle bir soru bıraktımAnladım sekerim. Sen şimdi cinsellik normal diyorsun bu zamanda ama kadın bakire olmadığını anlarsa senin saflığından şüphe eder diyede bi korkun var :/ anlıyorum. Biraz çelişkili oldu ama. InsAllah anlamaz ne diyim
Ee bari cevap da verseydiniz sayın sunucuAğdacılara sorulan top on sorularda bu hafta:
"Birinin bakire olup olmadığını anlar mısınız?"
...
Gelecek haftaki bölümümüzde yeni sorumuz "Herkesinki farklı farklı mı oluyor?" ile yeniden buluşmak üzere.
Esen kalın efenim.