- Emoji Skoru
- 3.800
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekaret testi ya da anlaşılması zor yani jinekolog dışında bakınca anlaşılacak birşey değil rahat olMerhaba arkadaşlar yarın 5 de lazer epilasyon da komple tüylerim den kurtulcam fakat kafama takılan bir sorun var bakire değilim genital bölge yapılır ken anlaşılır mı ? Cevaplarsaniz çok sevinirim.
Ben de sordum cevap vermedi6 agustos 2016 tarihinde kocama sakalar bulmaliyim diye konu acmissiniz. Sonra yine kocam korunamadi acaba hamilemiyimdir diye konunuz var. Siz zaten evliymissiniz demek ki, evlenip bosandiysaniz da bakire olmadiginizi anlasalar ne anlamasalar ne? Daha neyin bakireligi?
Kızlar ben evli değilim onu arkadaşım için sordum kocasına şaka yapmak için bana sordurdu.. Bende kendi adıma sordum.. şimdi bazı arkadaslar arkadaşının adına niye sorarsın ki falan diye yazarlar diye kendi adıma yazdım. Ayrıca siz bu kadar derine inmenize gerek yok sorduğum soruya cevap vermeniz yeterliBen de sordum cevap vermedi![]()
Sizi evli olarak düşünürsek konuyla cok baglantili oluyorduKızlar ben evli değilim onu arkadaşım için sordum kocasına şaka yapmak için bana sordurdu.. Bende kendi adıma sordum.. şimdi bazı arkadaslar arkadaşının adına niye sorarsın ki falan diye yazarlar diye kendi adıma yazdım. Ayrıca siz bu kadar derine inmenize gerek yok sorduğum soruya cevap vermeniz yeterli
Hamile miyim tarzı konuları da var eşim içime boşaldı ella aldım 20 dakika sonra felan ayrıntılı anlatmış arkadaş birde gelinligim balık modeli istiyorum ama kapalıyım demiş temmuz 2016da gecen seneSizi evli olarak düşünürsek konuyla cok baglantili oluyordu
Buraya istediğim şekilde istediğim türden soru sorabilirim tek bir kişi değil bin kişi de olabilirim ben hiç kimseyim ismim bile gerçek değil. Ki sorularım sadece beni alaka edecek sorular da olmayabilir burada bir sürü insan var ve amacı kimseye anlatamadiklarini yada cekindikleri sorulari hiç tanımadığı insanlara kimliğini göstermeden sormaları yani demem o ki size ne benim sorularım dan yada nasıl ve ne şekil sorduğum dan sorduğum soruya bir cevabınız varsa verebilirsiniz ama tutup da karıştırıp aa bu kız bekarm diyor ama gelinlik sormuş yada elle kullanmış yada düğün gibi sinden sorular sormuş demeyın mesela birazdan da kız bebek isimleri sorucam bu hamile olduğum anlamına gelmez.. Burada ki amacım kimse olmak yani beni tanımıyorsun ve ben burda istediğim kişiye bürünebilir ve istediğim soruları sormakta özgürüm bilmem anlatabildim mi.. gereksiz muhabbetler yapmayalim isterseniz. Ve bir şey daha yeriniz de olsam hayatta kalmak için zekama fazla güvenmezdim. SaygılarHamile miyim tarzı konuları da var eşim içime boşaldı ella aldım 20 dakika sonra felan ayrıntılı anlatmış arkadaş birde gelinligim balık modeli istiyorum ama kapalıyım demiş temmuz 2016da gecen seneneyse
Soruna gelince ben anlıyordum kızlık zarımı yırtılınca da sekilinin bozuldugunu anladım aynada bakınca baya görüyordum benim gibi biriyse anlar
Yok yani kişilik bozuklugun varsa dogru uzmana yonlendirebiliriz seniBuraya istediğim şekilde istediğim türden soru sorabilirim tek bir kişi değil bin kişi de olabilirim ben hiç kimseyim ismim bile gerçek değil. Ki sorularım sadece beni alaka edecek sorular da olmayabilir burada bir sürü insan var ve amacı kimseye anlatamadiklarini yada cekindikleri sorulari hiç tanımadığı insanlara kimliğini göstermeden sormaları yani demem o ki size ne benim sorularım dan yada nasıl ve ne şekil sorduğum dan sorduğum soruya bir cevabınız varsa verebilirsiniz ama tutup da karıştırıp aa bu kız bekarm diyor ama gelinlik sormuş yada elle kullanmış yada düğün gibi sinden sorular sormuş demeyın mesela birazdan da kız bebek isimleri sorucam bu hamile olduğum anlamına gelmez.. Burada ki amacım kimse olmak yani beni tanımıyorsun ve ben burda istediğim kişiye bürünebilir ve istediğim soruları sormakta özgürüm bilmem anlatabildim mi.. gereksiz muhabbetler yapmayalim isterseniz. Ve bir şey daha yeriniz de olsam hayatta kalmak için zekama fazla güvenmezdim. Saygılar