• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Merhaba arkadaşlar yarın 5 de lazer epilasyon da komple tüylerim den kurtulcam fakat kafama takılan bir sorun var bakire değilim genital bölge yapılır ken anlaşılır mı ? Cevaplarsaniz çok sevinirim.
Öylr bakılıpta anlaşılacak birşey değil bu merak etmeyin

Ee bari cevap da verseydiniz sayın sunucu

Mukayese edebilecek kadar bol bol gördüyse, kendince "Kim bakire-kim değil anlayabilir miyim ki?" deyip, kendi çapında, evlilerinkini incelediyse, böyle hobileri varsa; anlar.

Sence anlasilsa nasil anlasilir mesela? Merak ettim.
Jinekolok değilim ama her kadının farklı bir kızlık zarı vardır ve doktor muayenesinde anlaşılır doktor anlar.. Diğer insanciklar anlar mi diye merak ettim soruya soruyla cevap verdiğiniz için ayrı bir teşekkür ediyorum ve de şunu ekliyorum anlasın yada anlamasın pek ilgilenmiyorum benim burda ki gayem benim gibi bir çok insan bu konuda korkuyor ve yaptırmak istese dahi yaptiramiyor olabilir bende buraya hem kendim öğrenmek için hemde diğer arkadaşlara yardimci olmak için böyle bir soru bıraktım. Umarım tatmin etmiştir

Mukayese edebilecek kadar bol bol gördüyse, kendince "Kim bakire-kim değil anlayabilir miyim ki?" deyip, kendi çapında, evlilerinkini incelediyse, böyle hobileri varsa; anlar.
Teşekkürler sayın sunucu

Ağda, lazer vb işlemlerde bakirelik anlaşılmaz, içiniz rahat olsun.

Bu arada hanımlar biliyorum bugün yurt genelinde hava biraz daha sıcak, sıcak basması yüzünden üsluplarınızın ayarı kaçıyorsa klima açın banlanmayın.

Siz evlenmişsiniz sanırım bir ara?konularinizda kocam-eşim kelimeleri geçiyor

Evlenmek üzereyim umarım başka erkek çıkmaz görüşünuze bu konuda katılıyorum
Gelin ata binmis ya kismet demis. Umarim sevdiginiz kisi dogru insandir ve hakkinizda hayirlisi olsun. Ama kimsenin ne dusundugunu umursamiyorum, yasadigim seyin arkasindayim demeyin cunku degilsiniz. Olsaniz didinin didisi kadinin anlayip anlamayacagi akliniza bile gelmez.

Edep, ile yorum yapana
Terbiyesiz demem.
Aman efenim takmayiniz hiç sorun yok insanları takmamayı çok
Ağda, lazer vb işlemlerde bakirelik anlaşılmaz, içiniz rahat olsun.

Bu arada hanımlar biliyorum bugün yurt genelinde hava biraz daha sıcak, sıcak basması yüzünden üsluplarınızın ayarı kaçıyorsa klima açın banlanmayın.
Yaa tercüman oldunuz Teşekkürler :KK200:

Yoo Hayır sakin korkmayın deneme atışı yaptılar bana bende sizin gibi korkuyordum ama hiç de korkulacak bir şey değil böyle hafif bir sıcaklık teninize değip kalkıyor bu tekrarlanıyor yani acı falan yok.. Bu konuda bana güvenebilirsiniz benim de canım tatlıdır çıkma işlemine gelince doktor bana kadınlar değişir ama % 80 çıkmaz dedi çıkmıyor bir daha hiç ama öyle tek tük arada olur mus o da fazla göze batmam diye umuyorum bence yaptırın

artık önümüzdeki sezona :D

Muayene için özel bir pozisyon ve şekil vardır öyle dışarıdan bakıp anlaşılabilecek bir durum değil bu.

Edep, ile yorum yapana
Terbiyesiz demem.
Ah canım hadi ya :-)
Edep'sizlik kariyerini siz mi çiziyorsunuz.
Çöktüm şu an, yıkıldım inanın :KK14:
Her neyse bana bulaşma, git ötede oyna. Yorumum da terbiyesiz denecek bir şey de yok. Gece gece ayık mısın bilmiyorum da neyse.
Yorumumu tekrar oku istersen. Yine anlamazsan git bir kaç ay çalış yorumuma anlarsın.

Bu arada üyelerle atışmak, yorumlarına tartışma çıkarmaya çalışmak da yasak diye biliyorum. Benimle değil konuyla ilgilen Çok Edepli Hanımefendi.

Muayene için özel bir pozisyon ve şekil vardır öyle dışarıdan bakıp anlaşılabilecek bir durum değil bu.
Çok teşekkür ederim :)
Gelin ata binmis ya kismet demis. Umarim sevdiginiz kisi dogru insandir ve hakkinizda hayirlisi olsun. Ama kimsenin ne dusundugunu umursamiyorum, yasadigim seyin arkasindayim demeyin cunku degilsiniz. Olsaniz didinin didisi kadinin anlayip anlamayacagi akliniza bile gelmez.
Anlatamıyorum kelimesini çok seviyorum. Verdiğiniz bilgiler ve görüşleriniz için teşekkür ederim son olarak iyi dileklerini için amin Allah razı olsun

Cinsellik sevdiğim adamla neden İlginç olsun ki ayrıca bu çok farklı bir şey cinsellik sevdiğim adamla yapıyorum ayrıca zaten lazer epilasyona zor ikna oldum yani actirip sergilemeye bayılmıyorum sadece çekinme diyelim anlaşılır mı ?

Lazerini yapacak olan kisi sana evli misin bekar mısın diye sormayacak. doktorlar muaneyle zor anlıyor lazerci nasıl anlasın ayrıca. Agdacı da anlasın ozaman ay prdon laserle ıcını gorecek haha

Back