Kizlik zari ve Hymenoplasti

arkadaşlar kılık zarı ilerde değil duvar falanda yok öyle.idrar deliği üretra deniliyor onun hemen altı kızlık zarıfıt.eğer o bölgeniz çok genişşe vajinal ıkınmalarla çok genişliyorsa ya esnek zarınız ardır yada zarınız bozulmuştur.

arkadaşlar sizin bahsettiğiniz duvar nerde var internetteki resimlerde olsun forumlarda olsun doktorlar böyle bir duvardan bahsetmemiş hiç.aydınlatırsanız çok memnun olurum.

arkadaşlar bende kafama çok takıyorum bu meseleyi.hiç bişey yaşamadım ama öyle şeyler duyuyoruzki bişey oldumu diye çok korkuyorum.nette bazı yabancı sitelerde kızlık zarı resimleri var öyle söylendiği gibi 1-2cm içerde değil hemen idrar deliğinin altında yspışık gibi duruyor.iç dudakları ayırınca hemen gözüken bir oluşum ama bizim doktorlar kendiniz göremezsiniz diyor.doktorlar idrar yaptığımız yerin altındaki açıklık kasılmalarla ıkınmalarla açılıp genişleyen yerin vajina girişi olduğunu onun 1-2cm içinde olduğunu söylüyorlar.ama resimlerde kızlık zarı vajina girişine bağlı gözüküyor.çok değişik bilgiler var.bilgisi olan ne olur anlattsın.

iyi akşamlar ben daha öncede yazmıştım. ama tam bir cevap veren olmadı. 24 yaşındayım ilişki yaşamadım mastürbasyonda yapmadım ama genital temizlik yaparken sizin tarif ettiğiniz şekilde bende bakmıştım idrar deliğinin altında açıklık var gerçekten bazı arkadaşlarda yazmış ıkınınca genişliyor diye çok özür dileyerek söylüyorum merak edip yine baktım ıkınınca epey açılıyor gördüğüm yer kızlık zarı oluyor sizin tarif ettiğiniz anlatıma göre.ama internettte kendimizin göremeyeceğimizi söylemişler yoksa ben başka yeremi baktım?bu konuda bilgili olan varsa yazarsa çok memnun olurum beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.

arkadaşlar bende sizin dediğiniz gibi baktım ama idrar deliğini altındaki açıklığın içinde duvar gibi bişey var onun önündede deri gibi bir yer var üstünde çok küçük iğne ucu kadar açıklık var. internetteki resimlere hiç benzemiyor bende bir rahatsızlık mı var yoksa ???çok kafama takıyorum keşke ameliyat olmasaydımda sonda takılmasaydı off şüpheyle yaşamak zor.

Nazlı su bence cnm doktora gitmen en güzeli herseyn vr bu devrde caresi ama sonda ile bozulmaz gbi doktor onun blincnde olmalı

haklısın cnm

aynen cnm ya

bakan sadce bn diilmişim demek bnde ameliyat olmustum cnm sonda takılmıstı pskolo'nun dediği gibi doktor bilir sanırım

ben söyledim gerçek durumumu anlattım bilseydim anlatmazdım hep yüzüme vuruyor arada

canım dr onun bilincinde olur.banada sonda takıldı dr bekar olduğum biliyordu.işte sondadan sonra dolgunluk hissi,soğuk hava,falan değişik birşeyler hissidiyorsun bunlar gayet normal.

kaç yeri aradım ama bakmıyo kimse bi hata yaptım we pişmanlığım bana yetiyo zaten ama emin olmak için doktora gitmek istiyorum..kimse muayene etmiyo.. yorumların hepsini okudum..benden iki peçete kan geldi..ama tam birleşme olmadı..yanlışlıkla hızlı bir şekilde değdi sadece kafam allak bullak..nerden bulcam muayene edicek doktoru ben görewleri değil mi bakmak..nie bakmıyo bunlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…