• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

ilgin_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
110
0
96
İzmir
Merhaba,

Arkadaslar biliyorum Bu konu forumda bir kac yerde deginildi.Yorumlarinizi okudumda ama Yine de Bizzat Hem icimi dokmek Hem de dusuncelerinizi ve onerilerinizi ogrenmek istedigim icin yeni bir topic acmak istedim..Bundan bir kac ay once erkek arkadasimdan ayrildim.Guven temeli uzerine kurulmus bir iliski olduguna inaniyordum.Sonuc oyle degilmis..Ayrilmadan bir kac ay once aramizda bir seyler gecti.iliski sonrasi (cok utanarak!) -Bagislayin- soyluyorum..vajinal salgiyla birlikte cok cok az acik pembe bir renk kan geldi yataga dogrulunca..Sonrasi ona sordugumda bir sey olup olmadigini lavaboya gitmemi istedi..Lavaboda ise peceteyle kurulandigimda suruntu seklinde yine cok cok az kan gordum.oncesinde de sik sik adet duzensizlikleri yasayan biriyim ve o ay bir ayi gecmisti adetimden..( ertesi gunu ise adet oldum) erkek arkadasim peceteyi ona gosterdigimde kizligima bir sey olmadigini adetimin gectiginden adet olmama yakin bir donemde oldugumdan oyle oldugunu soyledi.Simdi derin bir sucluluk duygusu icindeyim.26 yasindayim ve simdiye kadar degil bir iliski yasamak, erkek arkadasim bile olmamisti..Buarada aramizda hayli 8 yas gibi bir yas farki vardi.Oldukca tecrubeliydi yani.simdi bir kac aydir baska bir erkek arkadasim var..iliskimiz henuz yeni ileride ne olur bilemeyiz tabi..Simdilik hersey yolunda gidiyor..Eski erkek arkadasimdan ayrildiktan sonra kimse olamaz artik diyordum..Bana O,ilac gibi geldi.ama Ben eskiye ait herseyi unutmak istedigimden aci cekmek istemedigimden ona hayatimda kimsenin olmadigini soyledim..Gerci o sormamisti biri olup olmadigini ben oyle soyleme geregi hissettim belki de emin degilim..ama Bu konu derin bir yara oldu bende..Bir keresinde yakinlasmak istedi bana..Hickirarak agladim.Nedenini sordugunda bir sey soyleyemedim..Aramizda hicbir sey de gecmedi..Bu konuda Dr a gitmek icin bir kac kez randevu aldim ama Cesaret edemedim gitmeye..Ya olmussa bir sey ne yaparim..Hicbir sey gelmez ki elimden diye..ama yalanda soylemek istemiyorum..Kendim gormeye calisiyorum aynada Oda mumkun degil tabi..Nasil anlayabilirim..Celiskiler icindeyim..Ogrensem diktirsem mi diyorum..Bir yandan da icimde yarattigi tamiri gecirmeyecek ki bu..Ne onemi var diyorum.Simdiki erkek arkadasimda haliyle yasamis birileriyle birseyler..Bu konuda da olduka bilgili..Farkli oldugumu soyledigine gore bakire oldugumu dusunuyor ama Ben neyim Bilmiyorum....Sizce ne yapmaliyim?!?!? :((

Tek yolu bes dakikalik jinekolijik bir tedavi hata yaptiginin zaten farkindasin erkeklere guven olmaz olsa bile mademki bunu onemsiyorsun gerci herkesin kendi secimi bizim haddimize dusmez ama yinede ben sana dikkatli ol derim ama eger bir kac damla ve pembeyse gitmis olabilir

zedelenmede olabilir yırtılmada bunu burdan kimse anlayamazki bence bi doktora git merakta sıkıntıda kalma

biz buradan ne desek boş.. kafandaki soru işaretlerinden doktora muayene olarak kurtulabilirsin ancak..bence cesaretini topla ve git doktora..

Gitmeyi bende istiyorum ama ya olmussa o zaman ne yaparim diyorum..Bu yuzden cesaret edemiyorum..Bir kac kere randevu aldim ama sonrasinda hep iptal ettirdim..Birde izmir de bu konuda onerebileceginiz Bayan Dr varsa yazarsaniz sevinirim.Her Dr bu konuda ayni dusunceye sahip degil malesef..

ende bekarım böyle deneyimim olmadı ama bildiğim kadarıyla adet kanaması şeklinde kan gelirmiş.senden o kadar çok gelmemiş.kimisininki kızlık zarı kalınmış kimisi ince intertenten okutularıma göre ama içini rahatlatmak istiyorsan DOKTORA git.zaten artık dikiliyormuş.

arkadaslar Dun erkek arkadasim beni cok sevdigini soyledi..Beni kaybetme korkusu yasadigini soyledi.Suan kendisi yurt disinda..Boyle deyince Bu kizlik konusu icimi daha da yaraladi..ona bir turlu soyleyemiyorum..cunku bakire olup olmadigimi bile bilmiyorum..:(((( simdi Gitsem Dr a bakire degilsin derse onun yuzuna nasil bakarim diye dusunuyorum...:(( Dun kendimi yine ayna ile muayene etmeye kalktim..ama ne oldugunu bilmedigim bir seyi nasil anlayayim..:(( yani delik var ortasinda - Bu delik adet kaninin disari akmasini- sagliyormus ama Bu hymen denen sey disaridan goruldugunde deri kivrimi gibi vajinanın girisinde iceride de sogan zari gibidir diyorlar..off!!! kafayi yemek uzereyim..lutfen konusalim bu konuda..kafam cok karisik..erkek arkadasim 3 ay sonra donecek yurt disindan cozum bulmasini istiyorum bu sorunun..:((

canım kendi bakarak anlayamazsın bizde anlamayız sen en iyisi doktora git.eğer kızlığın bozulmuşsa diktir yani biz bunları söyleyebiliriz sana. erkek arkadaşın nasıl tutucu mu:uhm:

arkadaslar Dun erkek arkadasim beni cok sevdigini soyledi..Beni kaybetme korkusu yasadigini soyledi.Suan kendisi yurt disinda..Boyle deyince Bu kizlik konusu icimi daha da yaraladi..ona bir turlu soyleyemiyorum..cunku bakire olup olmadigimi bile bilmiyorum..:(((( simdi Gitsem Dr a bakire degilsin derse onun yuzuna nasil bakarim diye dusunuyorum...:(( Dun kendimi yine ayna ile muayene etmeye kalktim..ama ne oldugunu bilmedigim bir seyi nasil anlayayim..:(( yani delik var ortasinda - Bu delik adet kaninin disari akmasini- sagliyormus ama Bu hymen denen sey disaridan goruldugunde deri kivrimi gibi vajinanın girisinde iceride de sogan zari gibidir diyorlar..off!!! kafayi yemek uzereyim..lutfen konusalim bu konuda..kafam cok karisik..erkek arkadasim 3 ay sonra donecek yurt disindan cozum bulmasini istiyorum bu sorunun..:((

Erkek arkadaşınızın sizi farklı görmesinin nedeninin bekaretiniz olduğunu sanmıyorum. ınsan davranışlarıyla bakışlarıyla hal hareketleriyle bu farkı yaratır. Siz de sanırım böyle bir tavır sergilediniz ki sizi usturuplu bulmuş. Kızlık zarınızın bozulmuş olması ya da olmaması sizin farklı olmadığınızı göstermez. Öncelikle kendi düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Doktor bakire değilsin derse nasıl bakarım yüzüne demişsiniz. Geçmişte yaptığınız şeyler bakire olsanız da olmasanız da değişmez. Bir zar yüzünden mi bakıp bakmamak. Bekarete hiç önem vermiyorum. ama verenlere de saygı duyuyorum. Fakat anlamadığım tek nokta şu ki siz deseydiniz ki ben geçmişte yaşadıklarımdan utanıyorum hak verirdim ama bakireysem yüzüne bakarım değilsem bakamam çok yanlış bir düşünce. Kendinize güvenin ve değer verin. Bekareti kafanızdan önce siz çıkarın.

Doktora gittikten sonra bakire olmadığnızı öğrenirseniz erkek arkadaşınıza bunu söylemeyin bence. En baştan bir yalan söylemişsiniz eğer şimdi dürüst olup gerçekleri söylerseniz güven kaybı olur. Bir erkek olarak sizin niyetinizi korkularınızı düşüncelerinizi anlayamaz. Dolayısıyla sizi güvenilmez bulur. O yüzden bu yalanınıza devam etmekten başka bir çare göremiyorum. Kızlık zarının bozulduğunda kanamadığı çok fazla kadın var. Eğer sorarsa bilmiyorum doktora gideilm neden böyle dersiniz. Çok takacağını bunlara gerek kalacağını sanmıyorum. Doktor bile ne zaman bozulduğunu kanayıp kanamadığını anlayamaz. Size diyeceği bazı durumlarda kan gelmeyebilir olur.

Hatta bence doktora gitmenize bile gerek yok içiniz rahatlayacaksa bakire kabul edin kendinizi sonuçta bir penis girişi olmamış. ılk ilişkide de bu belli olur zaten. ılk ilişkinizde kan gelmezse de demek ki kanamayan cinstenmiş der geçersiniz :)

Yapılması gerekenler böyle. Bu kadar takmayın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
zarına bir şey olmadığına eminim..adet öncesi diosun çünkü..bazen bendede olur adet öncesi ilişkide...

sen ona sordun mu bakirmisin diye peki? acaba o kaçilişki yaşamış,tek sorun onlarda yırtılacak bir zar olmaması değil mi? oh ne ala memleket. kızlar kendini onlara ezik büzük ben bakireyim diye namuslu göstermeye çalışarak onlara en büyük kozu veriyor bence..adam 1-0 galiop başlıyor bu konuda..onu soran araştıran kınayan yok nasılsa..hey yavrum bee....nasıl bir anlayıştır bu..

asla kolay deilmöiş bende doktora gtttm ve o baglı gördügünüz şeyn arkasında dedi yani uzakta.inanın sitelerdeki kişiler korkutmak içn yapıolar genc kzları.pat die bozulsa bebekler herşeyn üstüne oturuyo snra bisikete biniorz hatta köyde neler yapılırms ne zor işler öle hemen bozlsa kz kalmazdı..arkadasım ben senin zarının yırtıldıgını düşünmüyorum olsa olsa zededir... oda önemli deil cnkü en azı bile belirgin bir kanamaymış adet gibi

ben ne yaşarsam yaşayım arkasında dururdum, yanımdaki insan da arkamda duracaksa dursun, durmayacaksa da yalansız yolu seçerdim
kızlık zarı gitmiş gitmemiş ne farkeder ki, sonuçta bir ilişki yaşamışsın
ben senin yerinde olsam kendimle de sevgilimle de yüzleşir ya sev ya terket derdim :delphin:

ha bu arada merak ediyorsan doktora da git ama diktirmek falan yıpratıcı bir şey, kendinle çelişmek vs

Merhaba,

Arkadaslar biliyorum Bu konu forumda bir kac yerde deginildi.Yorumlarinizi okudumda ama Yine de Bizzat Hem icimi dokmek Hem de dusuncelerinizi ve onerilerinizi ogrenmek istedigim icin yeni bir topic acmak istedim..Bundan bir kac ay once erkek arkadasimdan ayrildim.Guven temeli uzerine kurulmus bir iliski olduguna inaniyordum.Sonuc oyle degilmis..Ayrilmadan bir kac ay once aramizda bir seyler gecti.iliski sonrasi (cok utanarak!) -Bagislayin- soyluyorum..vajinal salgiyla birlikte cok cok az acik pembe bir renk kan geldi yataga dogrulunca..Sonrasi ona sordugumda bir sey olup olmadigini lavaboya gitmemi istedi..Lavaboda ise peceteyle kurulandigimda suruntu seklinde yine cok cok az kan gordum.oncesinde de sik sik adet duzensizlikleri yasayan biriyim ve o ay bir ayi gecmisti adetimden..( ertesi gunu ise adet oldum) erkek arkadasim peceteyi ona gosterdigimde kizligima bir sey olmadigini adetimin gectiginden adet olmama yakin bir donemde oldugumdan oyle oldugunu soyledi.Simdi derin bir sucluluk duygusu icindeyim.26 yasindayim ve simdiye kadar degil bir iliski yasamak, erkek arkadasim bile olmamisti..Buarada aramizda hayli 8 yas gibi bir yas farki vardi.Oldukca tecrubeliydi yani.simdi bir kac aydir baska bir erkek arkadasim var..iliskimiz henuz yeni ileride ne olur bilemeyiz tabi..Simdilik hersey yolunda gidiyor..Eski erkek arkadasimdan ayrildiktan sonra kimse olamaz artik diyordum..Bana O,ilac gibi geldi.ama Ben eskiye ait herseyi unutmak istedigimden aci cekmek istemedigimden ona hayatimda kimsenin olmadigini soyledim..Gerci o sormamisti biri olup olmadigini ben oyle soyleme geregi hissettim belki de emin degilim..ama Bu konu derin bir yara oldu bende..Bir keresinde yakinlasmak istedi bana..Hickirarak agladim.Nedenini sordugunda bir sey soyleyemedim..Aramizda hicbir sey de gecmedi..Bu konuda Dr a gitmek icin bir kac kez randevu aldim ama Cesaret edemedim gitmeye..Ya olmussa bir sey ne yaparim..Hicbir sey gelmez ki elimden diye..ama yalanda soylemek istemiyorum..Kendim gormeye calisiyorum aynada Oda mumkun degil tabi..Nasil anlayabilirim..Celiskiler icindeyim..Ogrensem diktirsem mi diyorum..Bir yandan da icimde yarattigi tamiri gecirmeyecek ki bu..Ne onemi var diyorum.Simdiki erkek arkadasimda haliyle yasamis birileriyle birseyler..Bu konuda da olduka bilgili..Farkli oldugumu soyledigine gore bakire oldugumu dusunuyor ama Ben neyim Bilmiyorum....Sizce ne yapmaliyim?!?!? :((

canım korkularını anlıyorum ama benim basımdanda farklı biey geçti yani benimkide bi yerden atlamak zorunda kaldıgımda öyle bisey oldu ve pembe olarak kan geldi ve pisikolojim çok kötü bozulmustu sonra kafamdan atmayı denedim ve bunu basardım sonra evlendigimde bihayli kızlık kanı geldi yinede sen sen bir muayene ol umarım korkularında benim gibi yanılmıssındırgayet sogukkanlı olman gerekiyor

netten bende bakıyorum her doktor ayrı şeyler söylemiş küçük dudaklara bağlı olduğu yazıyor.kimiside idrar yaptığımız yerin altındaki açıklıkdan 1-2 cm içerde olduğu yazıyor.hangisi doğru bunların bilen birisi varsa yazarsa memnun olurum.bisiklete binmek düşmek bale yapmak bozarmış iyice morelim bozuldu bu mümkünmü bu kadar kolaymı?

okadar kolay degil bozulması öyle olsa benimki çoktan bozulmus olurdu çünkü ben yaramaz bi kızdım ama öyle bisey olmadı

okadar kolay degil bozulması öyle olsa benimki çoktan bozulmus olurdu çünkü ben yaramaz bi kızdım ama öyle bisey olmadı

ya tabiki cnm katılıorum.kızlık dogustan varmıs mesela kız cocukları nerelerden düşmüo atlamıo oturmuokii..olsa öle kolay birşey kmse kız kalmazdıı.ayrıca neler neler yapıptaa hala saglam cıkanlar var gördm duydumm ben.mesela birde ilkgece korkusu vardr.kolay bozulsa herkesn ilkgecesi ii gecmezmiydi

merhaba arkdaslar size basımdan gecen bi olayı anlatmak istiyorum ben 10 yaslarındayken komsumuzun oğlu zorla oyun oynarken parmağını vajinama soktu ben cocuktum cok korktum canım yandı eve kosarak geldim sora iç camasırıma baktığımda bir damla kadar kan vardı..simdi benim kızlığım bozulmusmudr 3 senelik bir beraberlğim var ve ciddi düsünüyoruz bi sene icinde evlenecem ama bu düsünce bazen geceleri uykularımı bölüyo bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkurler!!!

sunuda söli suanda 23 yasındayım cocukken anlamdım kücük olduğum icin ama simdi aklıma geldikce kendimden süpeleniyorum lütven yardım edinnnnnnnnn:(

bunlar doktor muayenesi dışında cevaplaabilecek sorular değil malesef.yalnız şunu biliyorum ki kızlık zarınız zedelenmiş,ya da yırtılmış olsa da sonraki bikaç ilişkide de kan geliyor( biçok arkadaşım ve kendimden bildiğim kadarıyla)..yani konu sahibi arkadaşın kızlığına bişey olduysa bile yaşayacağı diğer ilişkide de kan göreceği kanısındayım...mesele karşıdakini kandırmak olduktan sonra çare çok....ama en güzeli durumu izah etmek bence,nikini hatırlayamadığım bir arkadaşa da kesinlikle katılıyorum,sor bakalım,kendisi bakir miymiş???

Kızlık zarı kızların başına bela ve psikoloji duman edecek bir konu erkek olmak varmış...

Back