İki günde idrar testinde bişey çıkmaz.
Düzenli seks hayatınız olacaksa korunma yollarını öğrenin.
Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir, hormon dengenizi bozar. Bir doktora görünün.
Bunu koruma yöntemi olarak istemedim ilk seferde prezervatif daha çok acıtıyormuş o yüzden korunmadan istedim şimdi ilişkiniz üzerinden 2 gün geçti dün ilacı içtim kanama yoktu bugün kanama olması normal bir şey mi. 23 ünde olan için kanama varken test yapsam yanlış çıkar mı
Ya allaşkına bu tür sorular için doktora gidemeyecek tipte biri iseniz nolur ilişki yaşamayın.Öyle olmuş mudur böyle olmuş mudur.Hicbirimizin gözünde ultrason falan yok nerden bilelim biz bunları.
Bunu koruma yöntemi olarak istemedim ilk seferde prezervatif daha çok acıtıyormuş o yüzden korunmadan istedim şimdi ilişkiniz üzerinden 2 gün geçti dün ilacı içtim kanama yoktu bugün kanama olması normal bir şey mi. 23 ünde olan için kanama varken test yapsam yanlış çıkar mı
Iliskiden 2 gun sonra mi ictin ella yiBunu koruma yöntemi olarak istemedim ilk seferde prezervatif daha çok acıtıyormuş o yüzden korunmadan istedim şimdi ilişkiniz üzerinden 2 gün geçti dün ilacı içtim kanama yoktu bugün kanama olması normal bir şey mi. 23 ünde olan için kanama varken test yapsam yanlış çıkar mı
hayır yaklasık 12 saat sonra aldım ilacı ilişkinin üzerinden 1.5-2gün geçti dün kanama olmadı ama bugün oldu bende telaşlandımIliskiden 2 gun sonra mi ictin ella yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?