- Konu Sahibi karamel661
-
Yok canim sende o kadarda deil bide ustune boşalmiş yani dusun test flanda yapmişn negatifmiş artı adet olmuşun senin gebe kalman çok çok dusuk ihtimal yani millet çocuk olsun die yapmadıgı sey kalmio bu kadar kolay hamile kalincani zannetmiorum içine boşalsa belki dicem ama ustunden içine akması çok zor
Tm olarak üstüme boşalmadı da ama korkuyorum gerçi üstünden 4 ay geçti
Milyonda bir ihtimal yani rahat ol cinsel birlikteliginiz olmamiş sadece surtunme yoluyla ve ustune bile boşalmamiş testte yapmişin hamile deilsin ama ben surtunme yoluylada olsa yapma derim
Arkadaşım sende kızlık zarı B'nde de gebelik korkusu takıntı olmuş artık ne olsa atamıyoruz aklımızdan
Kizlar bu kadar korkuda nedir yaa ,öyle hop diye kizlik bozulmaz yada hamile kalinmaz,tabiki endişe etmeniz normal çünkü konuları tam olarak bilemediginizden.
kactane kadin burada ilk gecesini yasayamamanin çözümünü aryorken bircoguda bebek sahibi olmanin yollarini aryorken sizin bu basit durumlara kafa yormaniz yanlis.
birakin boyle dertleri hayati zehir etmeyin kendinize.
emin olun bisey olmamistir o kadar kolay değil çünkü.)
Cnm doğru söylüyorsun belki ama inan denememe rağmen atamıyorum kafamdan hep aklımda o soru olabilir mi die
daha detaylı yazmak isterdim acik acik ama hem yaşi uygun olmayanlr olabilir,en en kotu ihtimalle darbe almistir oda kendini onarir ilerde de sorun cikmaz emin ol..
gebelikse,en fazla kendini o ay içerisinde belli eder öyle aylar sonra aciga cikmaz.))
4 aydir biseyler gelismis olurdu canim eger biseyler olsaydi oyle degilmi.))Cnm ya inş dediğin gibidir
O noktaya kadar gelmişse ilişkiniz kızlık zarı mi sadece seni bu kadar rahatsız eden.. onu da sadece çevreden ya da ileride evleneceğin insandan gelecek tepkiden düşünüyorsun sanırım... daha 18 yaşındasin hayatındaki özel şeyleri bu kadar çabuk bu kadar basitlestirerek tüketmeyi kendine yakistiriyormusun gerçekten.. madem bu kadar önemli bişi senin için kızlık zarı gitmiş ya da gitmemiş o noktaya kadar yasamissan bişiler çok da fark etmez bence...
Cnm ya inş dediğin gibidir
Bulantı falan yok göğüsler aynı ama karnım büyümüş gibi geliyo ama hala aynı pantolonlara sığıyorum
Sanada uyarsa mail ile konuşabilir miyiz
Olur tabikide yaz sen ozelden ben eklerim canim
Geliyo canim maillerin
Evet hemen sonra oldu. Azicik girer gibi olsa bile hissederdim degil mi ? Cok pismanim gercekten bir daha asla yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?