• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari takintisi

Yok canim sende o kadarda deil bide ustune boşalmiş yani dusun test flanda yapmişn negatifmiş artı adet olmuşun senin gebe kalman çok çok dusuk ihtimal yani millet çocuk olsun die yapmadıgı sey kalmio bu kadar kolay hamile kalincani zannetmiorum içine boşalsa belki dicem ama ustunden içine akması çok zor

Tm olarak üstüme boşalmadı da ama korkuyorum gerçi üstünden 4 ay geçti

Tm olarak üstüme boşalmadı da ama korkuyorum gerçi üstünden 4 ay geçti

Milyonda bir ihtimal yani rahat ol cinsel birlikteliginiz olmamiş sadece surtunme yoluyla ve ustune bile boşalmamiş testte yapmişin hamile deilsin ama ben surtunme yoluylada olsa yapma derim

Kızlarımız bisikletten düşme sert bir yere çarpma gibi kazalar sonucu kanamayla hastaneye götürüldüğünde, ailelerin ilk tepkisi sağlığı nasıl, ciddi bir durumu var mı? dan ziyade kızlık zarı bozulmuş mu doktor? oluyor. Aslında bilmiyorlar ki kızlık zarı vücuttaki en işlevsiz et parçası, hayati tehlike arz eden uzuvların yanında bir hiç. Güzelim sen de dert etme, özel bir muayenehaneye gidersen, özelinle ilgili sadece tıbbi alanda gerekli olan bilgileri alıp muayene edecektir. Ama devlet kurumlarından birine gidersen, yaşanılan dönem gereği aleyhinde her şey delil olarak kullanılabilir.

Arkadaşım sende kızlık zarı B'nde de gebelik korkusu takıntı olmuş artık ne olsa atamıyoruz aklımızdan

Kizlar bu kadar korkuda nedir yaa ,öyle hop diye kizlik bozulmaz yada hamile kalinmaz,tabiki endişe etmeniz normal çünkü konuları tam olarak bilemediginizden.
kactane kadin burada ilk gecesini yasayamamanin çözümünü aryorken bircoguda bebek sahibi olmanin yollarini aryorken sizin bu basit durumlara kafa yormaniz yanlis.
birakin boyle dertleri hayati zehir etmeyin kendinize.
emin olun bisey olmamistir o kadar kolay değil çünkü.)

Kizlar bu kadar korkuda nedir yaa ,öyle hop diye kizlik bozulmaz yada hamile kalinmaz,tabiki endişe etmeniz normal çünkü konuları tam olarak bilemediginizden.
kactane kadin burada ilk gecesini yasayamamanin çözümünü aryorken bircoguda bebek sahibi olmanin yollarini aryorken sizin bu basit durumlara kafa yormaniz yanlis.
birakin boyle dertleri hayati zehir etmeyin kendinize.
emin olun bisey olmamistir o kadar kolay değil çünkü.)

Cnm doğru söylüyorsun belki ama inan denememe rağmen atamıyorum kafamdan hep aklımda o soru olabilir mi die

Cnm doğru söylüyorsun belki ama inan denememe rağmen atamıyorum kafamdan hep aklımda o soru olabilir mi die

daha detaylı yazmak isterdim acik acik ama hem yaşi uygun olmayanlr olabilir,en en kotu ihtimalle darbe almistir oda kendini onarir ilerde de sorun cikmaz emin ol..
gebelikse,en fazla kendini o ay içerisinde belli eder öyle aylar sonra aciga cikmaz.))

Son düzenleme:
O noktaya kadar gelmişse ilişkiniz kızlık zarı mi sadece seni bu kadar rahatsız eden.. onu da sadece çevreden ya da ileride evleneceğin insandan gelecek tepkiden düşünüyorsun sanırım... daha 18 yaşındasin hayatındaki özel şeyleri bu kadar çabuk bu kadar basitlestirerek tüketmeyi kendine yakistiriyormusun gerçekten.. madem bu kadar önemli bişi senin için kızlık zarı gitmiş ya da gitmemiş o noktaya kadar yasamissan bişiler çok da fark etmez bence...

kesinlikle katılıyorumm:51:

Bazen yazismak icin gerekiyor ama 50 den az olunca izin vermiyor sistem posta yada mail le ancak olur

Son düzenleme:
...........................
..................................(((

Back