- Konu Sahibi karamel661
-
Cesaret edemiyorum
Doktora gitmeden anlayamassın maalesef
bi bahaneyle de olsa git görü
madem bu kadar önemli senin için
için rahat eder.
Eski sevgilimle yuzeysel bir seyler yasamistik. Hatam cok buyuk biliyorum. Ama bir keresinde koltukta siyah bir sivi gordum. Cok kafama takiyorum. Kizlik zari muayenesine de gitmeye cesaret edemiyorum. 18 yasindayim henuz. Ve beni bekleyen onemli bir hedefim var. Kizlik zarim bozulmus mudur sizce ? Kafama takmaktan hicbir sey yapamaz oldum
Oooff off ne diyim zamaninda yaptıgın hatalar sana ilerde pahaliya patlar oyle ozel şeyler yalnizca ewlendigin kişiyle yasanmali sorunada gelecek olursam eger bozulsaydı ilişki aninda aci hissederdin içine girseydi ama kızlik zarının bozulması için az bişeyin girmesi bile yetio buda sana ders olur bidahada boyle bişey yapmassin ilerde çok pişman olursun ama iş işten geçer ewlendigin zamanda vijdan azabi çekersin hayatını beraber geçirecgn kişiye karsi bunu unutma bidahada ayni yanlişi yapmassın umarım
Icine az bir sey de olsa girse farkederdim degil mi ? Yani aci felan hissederdim biraz bile girse emin olamiyorum cunku
Ewet kesin hissederdin agrısız kızlık bozulmaz illaki agrır çunku kız olan birinin vajinsı çok dar olur o yuzden girince aci olur o dedigin siyah leke surtunmeden hemen sonrami oldu
Evet hemen sonra oldu. Azicik girer gibi olsa bile hissederdim degil mi ? Cok pismanim gercekten bir daha asla yapmam
Bak cnm eger adetine yakın bi zaman olduysa bu olay yada adetinden hemen sonra olduysa ve sende zevk aldiysan ondandır dusun bakalim dedigim zamanlara yakın bi zamanda olduysa o siyah leke dedigin şey bundandır... Bide girseydi yada kızlıgın bozulsaydı kesin hissederdin acirdi
Canim taa haziranda olmustu bu o zamandan beri dert ediyorum yanlis hatirlamiyosam adetim bi hafta once bitmisti bunu yasadiktan bi hafta once ama kesin emin degilim. Zaten ben yuzustu yattim o da ustumdeydi arkadan one dogru surttu cok bi baski olsa azicik bile girer gibi olsa hissederdim acirdi degil mi
Canim taa haziranda olmustu bu o zamandan beri dert ediyorum yanlis hatirlamiyosam adetim bi hafta once bitmisti bunu yasadiktan bi hafta once ama kesin emin degilim. Zaten ben yuzustu yattim o da ustumdeydi arkadan one dogru surttu cok bi baski olsa azicik bile girer gibi olsa hissederdim acirdi degil mi
Cnm dedigim gibi eger kızlık zarın bozulsaydı kesin yuzde yuz hissederdin acirdi bozuldugunu zannetmiorum ama emin olmak istiosan bi kadın doguma git bisikletten filan dustum dersin onnun için baktırmak için geldim dersin utanacak bişey yok doktorlar alişik ole seylere onlara gore çok sıradan şeyler boyle seyler tmm en iyisi bi doktora gozukmek
Tamam canim cok tesekkur ederim
Arkadaşım sende kızlık zarı B'nde de gebelik korkusu takıntı olmuş artık ne olsa atamıyoruz aklımızdan
Sende bekarsın ve senin durumunda karamell ile aynı gibi anladıgım kadar
Cnm bekarım 23 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bişeyler yaşadık içime üstüme boşalmadı ama vajinama bulaştı mı bilmiyorum.ilişkiden sonra 4 defa adet oldum bn yoğun koyu kırmızı 5 gün süren.ama için rahat etmedi Kasım ve Ocak'ta test alıp yaptım ikisi de negatif.ama hala kafamda sorular var olabilir miyim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?