Kızlık zarı onarımı sürecim

Aycacan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
32
29
Öncelikle herkese merhabalar. Uzun zamandır buraları okuyordum fakat bu süreçte o kadar yalnız ve korkmuş hissettim ki kendimi yazmak istedim. Beni yaptırdığım operasyon için yargılayıp ahlaksızlıkla suçlayacak olanlar muhakkak olacaktır. Umarım çok incitmezsiniz yorumlarınız ile. Geçmişte bir süre cinsel istismara maruz kaldım. İstismar deyince çok yumuşak oluyor, bu sebeple tecavüz demek istiyorum ama bunu dile getirmek de beniincittiği için bu kısmı es geçmek istiyorum. Bu durumun ruhsal yıkıntılarını aldığım destekler ile atlattığımı düşünüyordum ama ne zaman herkes gibi normal bir ilişki yaşamak istesem hayatımdaki insana bunu anlatmam gerekmiş gibi hissedip paylaşıyordum. Paylaştıktan sonra sevgiyle bakan gözlerin solmasına, yalancıymışım gibi bakılmasına ya da beni güçsüz ve aciz görmelerine katlanmak zorunda kaldım. Daha fazla hayal kırıklığı yaşamamak adına uzun zamandır ilişki yaşamıyordum fakat aşık oldum ve bu adam benimle evlenmek istedi. O kadar çok sevdim ki bana aşkla bakan gözleri değişsin isteemedim. Ve 10 gün önce bu ameliyatı oldum. Lokasyon Adana. Ayşecan hanıma ameliyat oldum. Şehir dışına çıkamadığım için farklı doktorlar bakamadım. Zaten kadın olmasını istedim doktorun çünkü yaşadığım travmadan dolayı kendim bile kendime dokunamadığım yıllarım olmuştu. Operasyon çok zor geçti. Vücudum anesteziyi kabul etmedi ve canlı canlı dikildim resmen. İlk 3 gün çok ağrılı ve şişti operasyon bölgesi. 4üncü gün tüm ağrım sızım birden bire kesildi. 5 ve 6.günler çok yoğun iltihaplanma yaşadım ve dikişlerim sanki açıldı gibi hissediyorum. Dikişlerin bir kısmı iyi duruyor ama makatıma doğru olanlarda açılma var gibi ya da ben operasyon sırasında çok kasıldığım için düzgün dikiş atamadı. Ne zaman istersen kontrole gel dedi doktor fakat benim için o masada o halde durmak o kadar kalbimi incitti ki aynı hisleri yaşamak istemediğim için şu an gitmek istemiyorum. 8 gün sonra nikahım var. Düğünüme 2 ay var. Süreci yaşayan arkadaşlar lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söylesin. Sevgilim bana bakire olup olmadığımı hiç sormadı fakat yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum. Bana bakışının değiştiğini görürsem bunu kaldıracak kadar güçlü değilim. Bu olayı ilk yaşadığımda intihar etmeye kalkışmış fakat yaşamak istediğimi anlamıştım. Aşık olduğum adamla yaşayıp güzel bir anne olmak istiyorum sadece. Lütfen bana tecrübelerinizi ve yapmam gerekenleri söyleyin. Eksik ya da yanlış bir şey yapıyor olmaktan çok korkuyorum.

Bence muhakkak dr gidip görünmelisin müdahale etmesi gereken bir durum olabilir. Geçmişe de sünger çek arkadaşım yoksa geleceğini de karartırsın. Yaşadığın duruma inandigim için söylüyorum bunu. Kesinlikle eşinle paylaşma. Olur da birgün anlatmak istersin bence bilmemesi daha iyi. Bu konuda bilgim yok sadece aklımdan geçenleri paylaşmak istedim. İnşallah herşey istediğin gibi olur 🙏🙏

Bence muhakkak dr gidip görünmelisin müdahale etmesi gereken bir durum olabilir. Geçmişe de sünger çek arkadaşım yoksa geleceğini de karartırsın. Yaşadığın duruma inandigim için söylüyorum bunu. Kesinlikle eşinle paylaşma. Olur da birgün anlatmak istersin bence bilmemesi daha iyi. Bu konuda bilgim yok sadece aklımdan geçenleri paylaşmak istedim. İnşallah herşey istediğin gibi olur 🙏🙏
yarın gideceğim sanırım. çok teşekkür ederim desteğin için 🙏

Cnm kontrole git için raht ve ferah olsun korkma besmelelini çek ve mutlu olacağın günleri hayal et ve git inş hep mutlu ve güzel anne olursun 🤱❣️👸😍

Cnm kontrole git için raht ve ferah olsun korkma besmelelini çek ve mutlu olacağın günleri hayal et ve git inş hep mutlu ve güzel anne olursun 🤱👸😍
yarın gitmeyi planlıyorum iş yerinden erken çıkabilirsem. çok dualar etti, ediyorum fakat sanki bu aralar dua kapılarım kapanmış gibi hissediyorum. inşallah temennilerin gerçek olur 🙏

Yaşadığınız olay sizin isteğiniz dışınızda yaşanmış. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyecek kişi bu durumu düğün günü öğrenip bırakırsa ne yapacaksınız? Zaten her kadın da olmuyor. Misal annemin arkadaşı, bakireydi, kadın hemşire, eşi öğretmen. Bilinçli olması beklenir değil mi adamın? İlk gece kan gelmedi diye kadını dövmüş ölesiye. Halbuki kadının esnekmiş, evliliği boyunca da kanama olmamış.

Bu kişi kimdi size zarar veren? Ceza almadı mı? Sizin başınıza gelen şey herkesin başına gelebilir. Eksik ya da yarım değilsiniz.

Yaşadığınız olay sizin isteğiniz dışınızda yaşanmış. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyecek kişi bu durumu düğün günü öğrenip bırakırsa ne yapacaksınız? Zaten her kadın da olmuyor. Misal annemin arkadaşı, bakireydi, kadın hemşire, eşi öğretmen. Bilinçli olması beklenir değil mi adamın? İlk gece kan gelmedi diye kadını dövmüş ölesiye. Halbuki kadının esnekmiş, evliliği boyunca da kanama olmamış.

Bu kişi kimdi size zarar veren? Ceza almadı mı? Sizin başınıza gelen şey herkesin başına gelebilir. Eksik ya da yarım değilsiniz.
kendimi eksik ya da yarım hissettiğim için değil, vücudumda hiç bir şey kalsın istemiyorum o zamana dair. ruhumda açılan yaraları kimseler görmüyor ama vücudumda kalanları her yeni başlangıcımda yanımda taşımak ağır geliyor. sevdiğim adam bunu sorun etmeyecek belki fakat çok büyük bir saplantı benim için. birisinin bu sebeple bana acır gözle bakmasını istemiyorum. herkes gibi normal bir insan olmak istiyorum. herkes gibi normal bir hayat yaşamış saymak istiyorum kendimi. bu durumu kabullenmek için çok uzun yıllar harcadım ama bunu kabullenmek istemediğime karar verdim. bunu yanımda taşımak istemiyorum. biz bunu yaşadığımızda ailem yeni bir başlangıç yapmam için şehir değiştirdi fakat benim vücudumda benimle gezdiğini hiç anlamadılar. 2013 yılında mahkememiz devam ederken şahıs intihar etti ya da ettirildi emin değilim. gazeteler intihar ettiğini yazdı. benim çevremdeki kimseler, en yakın dostlarım bile geçmişime dair hiç bir şey bilmiyor. dediğim gibi, bunu ben taşımak istemiyorum, kimseye bir şey anlatmak istemiyorum. kanama olsun istediğim için de değildi operasyon, kendimi daha iyi hissedeceğimi düşündüm. fakat ilk günler yaşadığım fiziksel acılar yıllar önce yaşadıklarıma çok benzeyince daha kötü hissettim. umarım bir an önce iyileşir yaralarım.

kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin ve anlatmada zaten hiç bir şey olmaz merak etme üzme kendini inşallah ok mutlu olursun

kendimi eksik ya da yarım hissettiğim için değil, vücudumda hiç bir şey kalsın istemiyorum o zamana dair. ruhumda açılan yaraları kimseler görmüyor ama vücudumda kalanları her yeni başlangıcımda yanımda taşımak ağır geliyor. sevdiğim adam bunu sorun etmeyecek belki fakat çok büyük bir saplantı benim için. birisinin bu sebeple bana acır gözle bakmasını istemiyorum. herkes gibi normal bir insan olmak istiyorum. herkes gibi normal bir hayat yaşamış saymak istiyorum kendimi. bu durumu kabullenmek için çok uzun yıllar harcadım ama bunu kabullenmek istemediğime karar verdim. bunu yanımda taşımak istemiyorum. biz bunu yaşadığımızda ailem yeni bir başlangıç yapmam için şehir değiştirdi fakat benim vücudumda benimle gezdiğini hiç anlamadılar. 2013 yılında mahkememiz devam ederken şahıs intihar etti ya da ettirildi emin değilim. gazeteler intihar ettiğini yazdı. benim çevremdeki kimseler, en yakın dostlarım bile geçmişime dair hiç bir şey bilmiyor. dediğim gibi, bunu ben taşımak istemiyorum, kimseye bir şey anlatmak istemiyorum. kanama olsun istediğim için de değildi operasyon, kendimi daha iyi hissedeceğimi düşündüm. fakat ilk günler yaşadığım fiziksel acılar yıllar önce yaşadıklarıma çok benzeyince daha kötü hissettim. umarım bir an önce iyileşir yaralarım.
o pisliğin öldüğünü yazdın ya oh dedim cehennemin dibine gitsin mikrop
inşallah çok iyi olursun A Aycacan01 bundan sonra ki hayatında geçmişini silip atmış huzurlu yaşarsın umarım.

X