Kızlık zarı o gördüğüm yer midir

gece ayak parmak aram kaşındı, bende çorabın üstünden büyük biz zevkle kaşıdım,anam sabah bi baktım deri atmış resmen:))))

Oooooo ben ilişkiye girdiğim halde bozulmadim bununla bozulsaydi çoktan bozulurdum tahriş olmustur

Peki ne kadar geridedir gözle gorunur mu doktora gittim kontrol ederken baya cekistirdi acıdı da hiç bir sorun yok dedi
Sorun yoksa yirtilmamistir işte daha neyin takıntısı bu anlamiyorumki ben bilemem ki ne kadar geride olduğunu doktora sorsaydin ya normal zarlarda 1.5cm 2 cm geridedir ıslanmayla 4 5 cm bulur

Kesinlikle yırtılmış.Hadi hayırlı olsun.Artik pedli surtunmez adam gibi sevisirsin.Aynada delik aramaktan da kurtulmuş oldun.

Bende aynı eti görüyorum sizde son durum ne o kızlık zarı mı

Öncelikle dalga geçenleri kesinlikle takma bu senin suçun değil cinsellik alanında doğru düzgün bilgi vermeyenlerin suçu. Konuya dönersek sürtünme ile vajina sert bir darbe almadığını sürece kızlığın bozulmaz. Kızlık aynada gorulebilecek bir yapida degildir. Doktorlar bile ışık tutarak anca gorebiliyorlar o kadar kolay değil onu gorebilmek. Bu konuda takilmana gerek yok, için rahat olsun.

Yavrucum kızlık zarı orası değil içerde bir perde gibi girişi kapatan bir doku. İçerde derken en az 4 5 cm içerde yani. İçine girmediyse bir şey olmaz. Hatta bazılarının içine girince bile bir şey olmuyor esnek çünkü. Bu kadar dert etceksen yapma bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…