Kızlık zarı o gördüğüm yer midir

Ne kızlık zarıymış arkadaş. Doktor anlarsa söyler. Her doktor da anlamaz.

Böyle bozulur mu sence? Akıl var mantık var ya. Bozulduysa da hayırlı olsun kolay yoldan atlatmışsın deriz.

Cidden şu kızlık zarına verilen önemi anlamıyorum. Sana göre tam ilişkiye girmediğin sürece bakireysen kızlık zarına dildo da soksan bakiresindir. Nokta.

Kızlık zarı denen şey soğan zarı gibi bişey değil öyle ufacık bi sürtünmede bozulsun. Biz evlendik ilişkiye giriyoruz hala bozulmayan var abartmayın şu zar mar saçma sapan şeyler ya

Kızlık zarını gözle göremezsiniz
Sürtünme ile kızlık bozulmaz.

Hayır madem bozulacagindan bu kadar korkuyorsunuz, ne diye tehlikeli sularda yürüyorsunuz? Madem sizin için bu kadar önemli...

Vajina girisim tam yuvarlak değil ikkindigim zaman üste doğru açılıyor içinde De ışık tuttugum zaman gerçekten de beyazımsı et gibi bişey var orasimidir
Kiz kizlik zari vajinanin duvaridir ilk cinsel iliskide duvar kanamasi oldugu icin onu kizlik zari diye nitelendirmişlerdir yani oyle bi yapi yuvarlak mis dur icine bakiyim diye yok ama ilk cinsel iliskide kanama yasayabilirsin dikkat et bu kadar onemliyse senin icin iliskiye girme

Gercekten 36 yasinda misiniz?

Peki kızlık zarı bozulmuş bir vajina nasıl gorunur

Sevgiline sor o gösterir yolu canım ben burdan tarif etsem de sen bulamazsın. Söyle resim de çeksin bi daha ki sefer daha çok yardımcı oluruz sana
No no no resim görmek istemiyoz sana özelden atarsa görürsün

hep de surtunurken ped oluyo herkeste nasıl denk gelıyosa. briket öruyonuz çamasır yetmıyo.. cocuk tahrıs olmadıysa ıyı sana bısey olmaz da zımpara gıbı yazık gunah. ben hıc bakmadım 2 cm kadar ıcerde ıcerı peti tıkmadıysa cocuk bısey olmamıstır.. bıktım gari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…