Kızlık zarına bişi olmaz da naylon pedle sürtünürsen yanar alev alırsınMrb arkadaşlar bundan iki ay önce falan erkek arkadaşımla yüzeysel olarak bişey yaşadık adetliydim ve ped ile o uzanmissken afedersiniz onun penisine gel gitt yaptım hiç acı falan hissetmedim sonra duş aldıktan sonra vajinamda yanma falan oldu zaten o dönem mantar enfeksiyonudeli gibi bi kaşınma da vardı ondan dolayı olduğunu düşündüm yaklsk 1 2hafta o yanma sürdü ve ben kızlık zarından şüphelendim ilçede yasyrm şehire gittigim zaman gidecem doktora sizlere sormak istedim lütfen kınamayın aynanın karşısına otrdgm zaman yuvarlak bi delik var tam yuvarlak değil ama ikininca küçücük bezelye kadar o kızlık zarı mıdır veya bu şekil kızlık zarıma bişey olur mu beyaz küçük yuvarlak bir delik goryrm ikininca o deliğin içi karanlık kaybolan bişey değil önünde beyazımsı et parcasi gibi bişey var kafam karıştı neresi kızlık zarım merak ettim o deliğin üst tarafı biraz kıvrımlı yanları da kıvrımlı
Kızlık zarı gözle görünür müKızlık zarına bişi olmaz da naylon pedle sürtünürsen yanar alev alırsın
Peki kızlık zarı tam olarak nerde gozle gorunurmuSürtünme kuvvetiyle alev almışın korkma yanmış tahriş olmuşresim atsan daha iyiydi betimlemen olmamış o deeerin ve karanlık kuyu evet vajina girişin . Yapacaksan tam yap yav. Bu ne
Sevgiline sor o gösterir yolu canımPeki kızlık zarı tam olarak nerde gozle gorunurmu
Teşekkür ederim gerçekten bilgisizlik ve korkuyorum kendimi rahat hissetmiyorum biraz toplumdan dolayı bilirsiniz ya hani aynanın karşısına gectigim zaman o deliğe bakıp duruyorum piskolojim bozulduKızlık zarınız duruyor merak etmeyin, bakiresiniz(!)
Lütfen bilgiye ihtiyacım var biraz tarif etsenizSevgiline sor o gösterir yolu canımben burdan tarif etsem de sen bulamazsın. Söyle resim de çeksin bi daha ki sefer daha çok yardımcı oluruz sana
Bacım kafa mı buluyon nasıl tarif edim sen yeteri kadar betimlemişin zatenLütfen bilgiye ihtiyacım var biraz tarif etseniz
Orasi vajina girişi. Kizlik zarı içeride bi yapı.Teşekkür ederim gerçekten bilgisizlik ve korkuyorum kendimi rahat hissetmiyorum biraz toplumdan dolayı bilirsiniz ya hani aynanın karşısına gectigim zaman o deliğe bakıp duruyorum piskolojim bozuldu
Vajina girisim tam yuvarlak değil ikkindigim zaman üste doğru açılıyor içinde De ışık tuttugum zaman gerçekten de beyazımsı et gibi bişey var orasimidirOrasi vajina girişi. Kizlik zarı içeride bi yapı.
Peki bozulmusmudur yani gözle bakıp gorebilirmiyimPed kaynaklı tahriş olmuş Alev almış bi nevi o yanma onun , sürtünme ile tahriş etmissiniz
Hayir sen anlamazsın dr a gidebilirsin ama bozulduğunu sanmam zar öyle bir yapı değil dışarıdan sürtünme ile bozulmaz . Ay kendimi haydar dümen gibi hissettim Allah rahmet eylesinPeki bozulmusmudur yani gözle bakıp gorebilirmiyim
Bacım sana elaktarıın neyini kodliimmLütfen bilgiye ihtiyacım var biraz tarif etseniz
Haaaa tam o gördüğünüz yer kızlık zarinizMrb arkadaşlar bundan iki ay önce falan erkek arkadaşımla yüzeysel olarak bişey yaşadık adetliydim ve ped ile o uzanmissken afedersiniz onun penisine gel gitt yaptım hiç acı falan hissetmedim sonra duş aldıktan sonra vajinamda yanma falan oldu zaten o dönem mantar enfeksiyonudeli gibi bi kaşınma da vardı ondan dolayı olduğunu düşündüm yaklsk 1 2hafta o yanma sürdü ve ben kızlık zarından şüphelendim ilçede yasyrm şehire gittigim zaman gidecem doktora sizlere sormak istedim lütfen kınamayın aynanın karşısına otrdgm zaman yuvarlak bi delik var tam yuvarlak değil ama ikininca küçücük bezelye kadar o kızlık zarı mıdır veya bu şekil kızlık zarıma bişey olur mu beyaz küçük yuvarlak bir delik goryrm ikininca o deliğin içi karanlık kaybolan bişey değil önünde beyazımsı et parcasi gibi bişey var kafam karıştı neresi kızlık zarım merak ettim o deliğin üst tarafı biraz kıvrımlı yanları da kıvrımlı