O deliğin içindeki azıcık görünen yer miHaaaa tam o gördüğünüz yer kızlık zariniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O deliğin içindeki azıcık görünen yer miHaaaa tam o gördüğünüz yer kızlık zariniz
Hayir tabiikide siz göremezsiniz dr gorebilir yalnızcaO deliğin içindeki azıcık görünen yer mi
Kızlık zarını gözle göremezsinizMrb arkadaşlar bundan iki ay önce falan erkek arkadaşımla yüzeysel olarak bişey yaşadık adetliydim ve ped ile o uzanmissken afedersiniz onun penisine gel gitt yaptım hiç acı falan hissetmedim sonra duş aldıktan sonra vajinamda yanma falan oldu zaten o dönem mantar enfeksiyonudeli gibi bi kaşınma da vardı ondan dolayı olduğunu düşündüm yaklsk 1 2hafta o yanma sürdü ve ben kızlık zarından şüphelendim ilçede yasyrm şehire gittigim zaman gidecem doktora sizlere sormak istedim lütfen kınamayın aynanın karşısına otrdgm zaman yuvarlak bi delik var tam yuvarlak değil ama ikininca küçücük bezelye kadar o kızlık zarı mıdır veya bu şekil kızlık zarıma bişey olur mu beyaz küçük yuvarlak bir delik goryrm ikininca o deliğin içi karanlık kaybolan bişey değil önünde beyazımsı et parcasi gibi bişey var kafam karıştı neresi kızlık zarım merak ettim o deliğin üst tarafı biraz kıvrımlı yanları da kıvrımlı
Kiz kizlik zari vajinanin duvaridir ilk cinsel iliskide duvar kanamasi oldugu icin onu kizlik zari diye nitelendirmişlerdir yani oyle bi yapi yuvarlak mis dur icine bakiyim diye yok ama ilk cinsel iliskide kanama yasayabilirsin dikkat et bu kadar onemliyse senin icin iliskiye girmeVajina girisim tam yuvarlak değil ikkindigim zaman üste doğru açılıyor içinde De ışık tuttugum zaman gerçekten de beyazımsı et gibi bişey var orasimidir
Gercekten 36 yasinda misiniz?Mrb arkadaşlar bundan iki ay önce falan erkek arkadaşımla yüzeysel olarak bişey yaşadık adetliydim ve ped ile o uzanmissken afedersiniz onun penisine gel gitt yaptım hiç acı falan hissetmedim sonra duş aldıktan sonra vajinamda yanma falan oldu zaten o dönem mantar enfeksiyonudeli gibi bi kaşınma da vardı ondan dolayı olduğunu düşündüm yaklsk 1 2hafta o yanma sürdü ve ben kızlık zarından şüphelendim ilçede yasyrm şehire gittigim zaman gidecem doktora sizlere sormak istedim lütfen kınamayın aynanın karşısına otrdgm zaman yuvarlak bi delik var tam yuvarlak değil ama ikininca küçücük bezelye kadar o kızlık zarı mıdır veya bu şekil kızlık zarıma bişey olur mu beyaz küçük yuvarlak bir delik goryrm ikininca o deliğin içi karanlık kaybolan bişey değil önünde beyazımsı et parcasi gibi bişey var kafam karıştı neresi kızlık zarım merak ettim o deliğin üst tarafı biraz kıvrımlı yanları da kıvrımlı
Peki kızlık zarı bozulmuş bir vajina nasıl gorunurKiz kizlik zari vajinanin duvaridir ilk cinsel iliskide duvar kanamasi oldugu icin onu kizlik zari diye nitelendirmişlerdir yani oyle bi yapi yuvarlak mis dur icine bakiyim diye yok ama ilk cinsel iliskide kanama yasayabilirsin dikkat et bu kadar onemliyse senin icin iliskiye girme
No no no resim görmek istemiyoz sana özelden atarsa görürsünSevgiline sor o gösterir yolu canım ben burdan tarif etsem de sen bulamazsın. Söyle resim de çeksin bi daha ki sefer daha çok yardımcı oluruz sana
Atamaz özelim herkese açık değil . Ana sayfaya atsınNo no no resim görmek istemiyoz sana özelden atarsa görürsün
Tekrar bi konu daha açmış zatenAtamaz özelim herkese açık değil . Ana sayfaya atsın
Biri atmıştı maalesef, kızlık zarım bozulmuş mu diye. Lütfen ortalığı karıştırmayalımNo no no resim görmek istemiyoz sana özelden atarsa görürsün
Hemen oraya uçayımTekrar bi konu daha açmış zaten
Tüh resim atacaktım
Yapma yaa uff hiç bitmiyorlarBiri atmıştı maalesef, kızlık zarım bozulmuş mu diye. Lütfen ortalığı karıştırmayalım
Uç uç detaya kadar yazmışHemen oraya uçayım
Maalesef iç dudakları ve vajinasının girişi gözüküyordu. Tam ortadan armut gibi çekip kesip koymuş, yakın çekim olarak. İlginç şeylere şahitlik etmişiz bu sitedeYapma yaa uff hiç bitmiyorlar
KesinlikleKonu sahibi fake olabilir mi acaba
hep de surtunurken ped oluyo herkeste nasıl denk gelıyosa. briket öruyonuz çamasır yetmıyo.. cocuk tahrıs olmadıysa ıyı sana bısey olmaz da zımpara gıbı yazık gunah. ben hıc bakmadım 2 cm kadar ıcerde ıcerı peti tıkmadıysa cocuk bısey olmamıstır.. bıktım gari....Mrb arkadaşlar bundan iki ay önce falan erkek arkadaşımla yüzeysel olarak bişey yaşadık adetliydim ve ped ile o uzanmissken afedersiniz onun penisine gel gitt yaptım hiç acı falan hissetmedim sonra duş aldıktan sonra vajinamda yanma falan oldu zaten o dönem mantar enfeksiyonudeli gibi bi kaşınma da vardı ondan dolayı olduğunu düşündüm yaklsk 1 2hafta o yanma sürdü ve ben kızlık zarından şüphelendim ilçede yasyrm şehire gittigim zaman gidecem doktora sizlere sormak istedim lütfen kınamayın aynanın karşısına otrdgm zaman yuvarlak bi delik var tam yuvarlak değil ama ikininca küçücük bezelye kadar o kızlık zarı mıdır veya bu şekil kızlık zarıma bişey olur mu beyaz küçük yuvarlak bir delik goryrm ikininca o deliğin içi karanlık kaybolan bişey değil önünde beyazımsı et parcasi gibi bişey var kafam karıştı neresi kızlık zarım merak ettim o deliğin üst tarafı biraz kıvrımlı yanları da kıvrımlı