Kızlık zarı ne işe yarar ?

Uzuuun uzun bi açıklamaya gerek yok. Yaşadığınız ülkenin yapısına ve "halkın" yargılarına bakarsanız işi çözmüş olacaksınız.

soruma cevap alamadım neden yazmadığınıza anlamadım en azından bir örnek verebilirsiniz. halkın ortak bir yargısımı var ki halkın yargısı demişsiniz en azından bu konuda bile birbirimizinden çok farklı düşüncelere sahibiz. bekaret önemlidirr diyenler kadar bekaret önemsiz diyenlerde var erkek ve kız içinde geçerli bu.

Halkın yargısı ve halkın yargı"ları" ya da halk"ların" buna takılın derim ben... Ayrıca bu başlık altındaki mesajlarımı okursanız neyi savunduğumda açık...

neyse kızlar tartısma cıkmasın ya herkesın dusuncesı kendıne. kımse kımsenın dusuncesını degıstıremez ne de olsa

ben onun egosunu tatmin etmeye çalışmıyorum öyle denk geldi ......özel bir muamele hiç beklemedim ....evliliğe saygı duymasını bekledim ......ama o kendince hem bakire bir kadın aradı hemde çok çabuk sıkıldı ben size bunu söylüyorum.....kızlıkzarına ben anlam yüklemiyorum yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum ....evlenmeden önce başka biriyle birlikte olmak gibi bir mentalitem ya da isteğim olsaydı bunu yapardım sadece öyle denk geldi......ben evlilikte sadakat saygı ve sahip çıkılmaya bakarım.....bunlar yoksa ayrılacaksın arkadaşım.....bekaretten kime ne ....bana gereksiz tartışma yaratıyormuşsunuz gibi geldi

ha bu arada bundan sonraki ilişkilerimde bu kadar büyük travmalar yaşayacağımı hiç sanmıyorum tedavi oldum ve olgunlaştım

yoo buna takılmadım amacımda bilmişlik falan değil. hiç kimse mükemmel değil bende değilim ve olmak zorunda da değilim...evet benim için öncelik aile iyi bir aile demek iyi bir ülke iyi bir dünya demek...dünyadaki savaşlara yoksulluklara kötülüklere bakınca her şey para için yapılmış paraya kariyere önem verdiğimiz kadar aileye önem verseydik her şey düzelirdi belki...yıllarca okuyoruz hatta siz doktorsunuz ömür boyu okumak zorundasınız ama kaç insan iyi bir meslek sahibi olmak için okuduğu kadar iyi bir aile sahibi olmak için okudu ? erkeklere değilde evliliğe çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
sadece kadınlar değil erkeklerde dediğim kadar aileye önem verirse kimse kimsenin hayatını yaşamak zorunda kalmaz.

hayır sadece sordum

ben de tam bunu söylemeye çalışıyorum öncelik aile.....doğacak çocuğum için okuyorum başka birşey için değil.....ama insan ilişkilerinde fizik kuralları geçerlidir.....eşin aileye karşı bir saygısızlık yaptığında onun suyuna giderek alttan alarak hiçbirşeyi halledemiyorsun....güçlü olmak zorundasın ki sana saygı duysun ...bu da sosyal bir devlet le mümkündür

ben de tam bunu söylemeye çalışıyorum öncelik aile.....doğacak çocuğum için okuyorum başka birşey için değil.....ama insan ilişkilerinde fizik kuralları geçerlidir.....eşin aileye karşı bir saygısızlık yaptığında onun suyuna giderek alttan alarak hiçbirşeyi halledemiyorsun....güçlü olmak zorundasın ki sana saygı duysun ...bu da sosyal bir devlet le mümkündür

aradaki yerleri okuyamadim zor geldi
kizlik zari enfeksiyonlari onler
zati kutuyu bi kere actirtinmi ne vajinitten kurtulursun ne candidadan
eger biraz cok esliysen allah muhafaza seviks kanserine kadar gider
iyi olmuss ancak valla ilk ilski sikinti veriyo adama
ne acidan bakildigi onemli
onemli bir islevi var ancak isleviyle degil daha cok oraya kacan tasla ilgileniyoruz maalesef....

Aslinda ozunde butun kadinlar erkeklerin bekarete onem vermemesini bekliyor. Oyleyse diktirme ya da baska yollardan deneme mecburiyeti yok. Toplumsal baskiyi kendimiz yaratiyorsak kimseye suc bulmamamiz lazim. Sorun erkeklerin neyi hakettigi degil, kadinlarin neyi hakettigi. O ameliyat masasina yatmayi hic bir kadin haketmiyor.

Diyelim ki 22 yasinda oglunuz var, evlenmek istiyor ve kiz bakire degil. Ona baski uygular misiniz, uygulamaz misiniz? Sorun burda cozuluyor gelecegin kaynanalari olarak.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uc kadin tipi, ucunu de sahsen taniyorum.

Birinci kadin tipi: Tanidigimizin kuzeni. Kiz bildiginiz herseyi yasamis, cok zengin biriyle tanisiyor ve evlenmek istiyor. Adama ilk askimsin, eli elime degen ilk erkeksin diyor. Neyse evleniyorlar. Aldiklari villada eski erkek arkadasinin tam karsisinda cikiyor ve ona el salliyor. Hic bozuntuya vermeden evliligine devam ediyor.

Ikinci kadin tipi: Asik oldugu biriyle birseyler yasamis ama ayrilmis. Ikinci erkek arkadasi evlenmeyi dusunuyor , kiz ona herseyi anlatiyor ama erkek bunu kabullenmiyor ve kizi terkediyor.

Ucuncu kadin tipi: 40 yasina gelmis kariyer yapmis, evlenmemis ve hala bakire.

Ben ne derseniz deyin birinci kadin tipini sevmiyorum, siz istediginiz kadar erkekte suc bulun. Ikinci ve ucuncu kadin tipi her zaman saygi duydugum kadin tipidir. Amacim polemik yaratmak degil bu benim dusuncemdir.

Hangisi suan daha mutlu dersek tabi ki birincisi ona suphe yok.

Son düzenleme:
öncelikle şunu yazayım kızlık zarı denilen şey kızlar adet görene kadar onları korumak için yapılmış bir koruma mekanizması diyebiliriz.adet gördükten sonra yani her ay yumurtlamaya başlyınca sorun yok.bi diycem şeyde iiki böle bişey var ha tercihtir ewleneceği adama saklayıp saklamaması ama ...

London mesaj kutun dolmuş Mesaj atamadım.

Valla bu zar bence de iyi ki var. Adet olmak gibi ne onunla oluyor ne de onsuz..

Sonuçta çocukların yaşadığı cinsel istismar böyle ortaya çıkıyor..Bu bile tek başına yeterli bir neden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…