Uzuuun uzun bi açıklamaya gerek yok. Yaşadığınız ülkenin yapısına ve "halkın" yargılarına bakarsanız işi çözmüş olacaksınız.
soruma cevap alamadım neden yazmadığınıza anlamadım en azından bir örnek verebilirsiniz. halkın ortak bir yargısımı var ki halkın yargısı demişsiniz en azından bu konuda bile birbirimizinden çok farklı düşüncelere sahibiz. bekaret önemlidirr diyenler kadar bekaret önemsiz diyenlerde var erkek ve kız içinde geçerli bu.
neyse kızlar tartısma cıkmasın ya herkesın dusuncesı kendıne. kımse kımsenın dusuncesını degıstıremez ne de olsa
ben onun egosunu tatmin etmeye çalışmıyorum öyle denk geldi ......özel bir muamele hiç beklemedim ....evliliğe saygı duymasını bekledim ......ama o kendince hem bakire bir kadın aradı hemde çok çabuk sıkıldı ben size bunu söylüyorum.....kızlıkzarına ben anlam yüklemiyorum yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum ....evlenmeden önce başka biriyle birlikte olmak gibi bir mentalitem ya da isteğim olsaydı bunu yapardım sadece öyle denk geldi......ben evlilikte sadakat saygı ve sahip çıkılmaya bakarım.....bunlar yoksa ayrılacaksın arkadaşım.....bekaretten kime ne ....bana gereksiz tartışma yaratıyormuşsunuz gibi geldiöncelikle yazım şahsınıza değil düşünce tarzınıza. neden bakire olduğunuz için eşinizden özel bir muamele bekliyorsunuz ki...ya da eşinizin egosunu bekaretinizle tatmin etmeye çalışıyorsunuz...ayrıca eşinizin bekar gibi yaşamak istemesinin ne sizinle nede bekaretinizle bir alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen kendi karakteri bence...bence evliliğee değilde kızlık zarına çok duygusal anlamlar yüklememek lazım...ilk değilde ikinci arkadaşınla evlenirsen hiçbir tramva yaşamicakmısınız ?
neler olmus yahu burda kac sayfa yazılmısbos bırakmaya gelmıyosunuz kızlar asıl leonaa nerdee cok komıktı dun yazdıkları yerımsenıben
sosyal memleket .....yani buna mı takıldın sen.....hadi bilmişlik yapayım bir sıfat tamlaması?.......galiba her konuda mükemmelsiniz.....hayatımızda en önemli şey aile.....hiçbirşey kadının hayatında sağlam bir evliliği tutmuyor ne para ne meslek ne kariyer.......ama ben gördüklerimden sonra erkeklere ve evliliğe çok anlam yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum......ha çok şanslıysan gerçekten aile bilincini yaşayan bir adamla evlenirsin ve mutlu olursun...ama öyle bir adama denk gelmezsen ille de evlie kalayım diyorsan o erkeğin hayatını yaşamak zorunda kalırsın seninkini değil
hı??ben mi?
hayır sadece sordumben onun egosunu tatmin etmeye çalışmıyorum öyle denk geldi ......özel bir muamele hiç beklemedim ....evliliğe saygı duymasını bekledim ......ama o kendince hem bakire bir kadın aradı hemde çok çabuk sıkıldı ben size bunu söylüyorum.....kızlıkzarına ben anlam yüklemiyorum yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum ....evlenmeden önce başka biriyle birlikte olmak gibi bir mentalitem ya da isteğim olsaydı bunu yapardım sadece öyle denk geldi......ben evlilikte sadakat saygı ve sahip çıkılmaya bakarım.....bunlar yoksa ayrılacaksın arkadaşım.....bekaretten kime ne ....bana gereksiz tartışma yaratıyormuşsunuz gibi geldi
yoo buna takılmadım amacımda bilmişlik falan değil. hiç kimse mükemmel değil bende değilim ve olmak zorunda da değilim...evet benim için öncelik aile iyi bir aile demek iyi bir ülke iyi bir dünya demek...dünyadaki savaşlara yoksulluklara kötülüklere bakınca her şey para için yapılmış paraya kariyere önem verdiğimiz kadar aileye önem verseydik her şey düzelirdi belki...yıllarca okuyoruz hatta siz doktorsunuz ömür boyu okumak zorundasınız ama kaç insan iyi bir meslek sahibi olmak için okuduğu kadar iyi bir aile sahibi olmak için okudu ? erkeklere değilde evliliğe çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
sadece kadınlar değil erkeklerde dediğim kadar aileye önem verirse kimse kimsenin hayatını yaşamak zorunda kalmaz.
yoo buna takılmadım amacımda bilmişlik falan değil. hiç kimse mükemmel değil bende değilim ve olmak zorunda da değilim...evet benim için öncelik aile iyi bir aile demek iyi bir ülke iyi bir dünya demek...dünyadaki savaşlara yoksulluklara kötülüklere bakınca her şey para için yapılmış paraya kariyere önem verdiğimiz kadar aileye önem verseydik her şey düzelirdi belki...yıllarca okuyoruz hatta siz doktorsunuz ömür boyu okumak zorundasınız ama kaç insan iyi bir meslek sahibi olmak için okuduğu kadar iyi bir aile sahibi olmak için okudu ? erkeklere değilde evliliğe çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
sadece kadınlar değil erkeklerde dediğim kadar aileye önem verirse kimse kimsenin hayatını yaşamak zorunda kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?