bu lafı uydurana güvenip de nasıl beyin koymuş acaba tanrı?!yorumları baştan sona okudum bazılarını okudukça şaşırdım hatta yer yer dehşete düştüm.kızlık zarı nasıl imtihan olur ya?!peki imtihan evlenene kadar mı?!evlenene kadar kendini korumak zorundasın evlendikten sonra naparsan yap mı diyor tanrı?!yapmayın gözünüzü seveyim bırakın bu kafaları artıkKızlar birde şu laf ; Tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı. :))
yahu kenan da sadece filmlerindeki o sert adam rolunden gelen bir karizma var normal hayatta sırıtıp duruyo fln.(değinmediğimiz konu kaldımı bu arada?)
o selülitler dikkatimi çekti nedir onlar öyleGülben Ergen'in selülütleri.. Önemli konu
Konu kapansa hepiniz gorursunuz o zaman !!
Kenan İmirzalıoğlu bekareti önemli mi buluyormuş ki anlayamadım ben?
Bu saatlerde ne beyin fırtınası yapıyorsunuz arkadaş, daha birinin yazdığını anlamaya çalışırken diğeri başka bir konuya değiniyor, topikte ne ararsan var, nevrim döndü :111:
selülitlerin de bir sebebi varmıdır acaba...
o selülitler dikkatimi çekti nedir onlar öyle
yatacağım yatamadım haaa :)
demek istedigimi aslinda sen tam anlamamissin ama yinede ALLAHTAN korkun olmadigi halde aldatmayacagin icin seni tebrik ederim.ancak seni etkileyecek biri cikinca goruruz bu sozlerini.ayrica 2 tane ateist arkadasim vardi ve onlarin davranislarini sana burda anlatsam rutuk burayi kapatir.bu mudur ahlak? ahlaki savunan ilk ateist olarak seni gordum.iyikide savunuyorsun.ben sana aldatmayi ALLAH korkusu engeller demek istiyorum ve engelliyor iste.%100'unu engellemez ama oda bir etken demek istedim.ayrica tevrat yazmissin nickine nasil ateistsin anlamadim.kisaca bilgi verirsen sevinecegim
Bravo ateistler ahlaksız ve vicdansız mı oluyor yani... demek ki sen gercek anlamda erdem sahibi ahlaklı biri değilsin kusura bakma.... seni gözetlediğini her anını gördüğünü düşündüğün bir yaratıcı olduguna inanmsan aldatıcaksın eşini.... ahlak bu mudur sence............ kazdıgın kuyuya kendin düşüyorsun bu cümlelerinle.... Gercek anlamda ahlaklı vicdanlı insann kendisini gözeten bir güç olmadıgına inandıgı halde gidip bunu yapmayan insandır... KUSURA BAKMA AMA BEN ALLAH KORKUSU OLANLARDAN DAHA AHLAKLI GÖRÜYORUM ATEİSTLERİ
Kadın o kadar doğum yaptı doğal ama canım
demek istedigimi aslinda sen tam anlamamissin ama yinede ALLAHTAN korkun olmadigi halde aldatmayacagin icin seni tebrik ederim.ancak seni etkileyecek biri cikinca goruruz bu sozlerini.ayrica 2 tane ateist arkadasim vardi ve onlarin davranislarini sana burda anlatsam rutuk burayi kapatir.bu mudur ahlak? ahlaki savunan ilk ateist olarak seni gordum.iyikide savunuyorsun.ben sana aldatmayi ALLAH korkusu engeller demek istiyorum ve engelliyor iste.%100'unu engellemez ama oda bir etken demek istedim.ayrica tevrat yazmissin nickine nasil ateistsin anlamadim.kisaca bilgi verirsen sevinecegim
ay bir bilmişlik yapmazsam orta yerimden çatlıycam.....liposakşın yaptırmış onun dalgalı görüntüleri onlar valla gidip yatıyorum
bu lafı uydurana güvenip de nasıl beyin koymuş acaba tanrı?!yorumları baştan sona okudum bazılarını okudukça şaşırdım hatta yer yer dehşete düştüm.kızlık zarı nasıl imtihan olur ya?!peki imtihan evlenene kadar mı?!evlenene kadar kendini korumak zorundasın evlendikten sonra naparsan yap mı diyor tanrı?!yapmayın gözünüzü seveyim bırakın bu kafaları artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?