- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
Farkında mısınız? Başlığın adı "Kızlık zarı ne işe yarar?" Evrim tartışmalarını geçtim. Konu mastürbasyona sertleşmeye kadar gelmiş ve devam etmekte... Haretler içerisindeyim.Bayanlar bu konuları başka başlıkta tartışsanız?
ahlak ve sevgi eywallahta allah korkusuyla ne alakası var..erkeklerin %60nda yok o zaman allah korkusu
Bu sorumun üzerine kavga bekliyorum arkadaşlar. Çok ucu açık bi soru sordum
yaratılısımız geregı cogu kadında olan tabıkı bazılarında olmuyormus sacma sapan bırsey hıc olmasaydı keske
haha buradan da kpss sorularının çalınmasına gideriz ki kesin yahudidir çalanlar
ben kendi payıma keyif aldım konu sahibi.
bir de nihil mesaj yazaydı tam olacaktı.
Bu soru fenaaa...Burdan kıçı kırık sınav sistemine kadar var yolu yani... :)) Yapma etme değiştir şu mesajı...
Bu soru fenaaa...Burdan kıçı kırık sınav sistemine kadar var yolu yani... :)) Yapma etme değiştir şu mesajı...
Aldatmak Allah korkusuyla ilgili olsaydı aldatanların cogunun Müslüman olmaması gerekirdi,,,ahlak saygı bunlar Allah korkusuyla alakalı şeyler değil... herhangi bir dine mensup olmak vicdanlı ve ahlaklı olacagın anlamına gelmez...
Evrim şu demek değil maymundan insan olduk. Vücudun belirli organları işlevini yitirerek gereksiz olur yaşam standartları değişir çünki kullanmıyan organ zaman içerisinde yok olur veya pasifleşir
Kızlar birde şu laf ; Tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı. :))
Valla bu son mesajım yazıp çıkıcam artık yerimde sallanmaya başladım, konu kapanmazsa yazrın devam ederim..
Bu zara ahlaki anlamlar yükleyen kadınlar. Erkeklerin bakire istemesinin tek nedeni tipik kendine güvensiz, aşağlk kompleksli , bencil Türk erkeği davranşı Yani kıyaslanma korkusu.Şimdi bu kadın beni diğer erkeklerle karşlaştırı, belki öbürü daha iyi tatmin etmiştir falan filan.Tamamen erkeklik korkusu. Bir sosyolog böyle bir araştırma yapmış erkeklere sormuş, gazetede okumuştum. Sonra ben bunu erkek yoğun bir forumda sormuştum ve erkeklerin çoğu doğrulamıştı :) Hatta medeni, insan gibi erkek arkadaşlarıma sorunca evet yaaa falan gibi tepkiler almştım. İlk erkeği beni bilsin de dedilerdi.
Hepiniiz öptüm herkese iyi geceler, hayırlı Ramazanlar.
Farkında mısınız? Başlığın adı "Kızlık zarı ne işe yarar?" Evrim tartışmalarını geçtim. Konu mastürbasyona sertleşmeye kadar gelmiş ve devam etmekte... Haretler içerisindeyim.Bayanlar bu konuları başka başlıkta tartışsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?