Kızlık zarı ne işe yarar ?

Kadın milletiyiz işte,harbiden ağız torba gbi yaaa

ahlak ve sevgi eywallahta allah korkusuyla ne alakası var..erkeklerin %60nda yok o zaman allah korkusu

valla cnm sana katiliyorum iste.herkes ben ALLAH tan korkarim der ama islamin gerektirdigi sartlari yerine getirmez.madem bunlari yapmazsan cehennme var neden yerine getirmezsin.sadece dilde korkuyorum laflari doner durur.

allahtan korkuyorum diyen adam öyle güzel kulp buluyor ki şaşırırsın.....işin içinden hiç çıkamazsa benim günahım da bu olsun diyor ne yapacaksın ......başedemezsin

haha buradan da kpss sorularının çalınmasına gideriz ki kesin yahudidir çalanlar
ben kendi payıma keyif aldım konu sahibi.
bir de nihil mesaj yazaydı tam olacaktı.

cnm haberleri izlediysen soru calip ogrencilere satanlarda pkk baglantili insanlar cikti.pkkyida israil destekler zaten.oyle bi dunyada yasiyoruzki kim ne yapiyor ne haltlar karistiriyor belli degil.onun icin yeri geldiginde siozleri uyariyorum.bildiklerimi paylasiyorum.sizlerinde tavsiyelerini beklerim

konu dağıldı
tartışma çıktı
saat kaç olmuş ama otuz kişi okuyor
size laf yetiştirmekten sahurumu da iyi yapamadım

Bu soru fenaaa... Burdan kıçı kırık sınav sistemine kadar var yolu yani... :)) Yapma etme değiştir şu mesajı...

Olmaz önemli bir konu. Burada ki hanımlar açıklık getirmezse ösym bilemez ne edeceğini. Bu arada bgn kenan ışıkta ösym nin açılımını sordular adam elendi. Birde diyor ki benim için çok kolay bi soru oldu

bENCE BURADA TARTIŞAN VE BİZİ DİKİZLEYEN 35 BAYAN Bİ SoHBET TOPİĞİ AÇALIM NE DERSİNİZ?

ups! caps lock için üzgünüm.

Son düzenleme:

herhangi bir dine mensup olmak vicdanlı ve ahlaklı olacagı anlamına gelmeyecegi gibi,olmayacagi anlaminada gelmez.ben kendi adima konusacak olursam ben ALLAH korkusu icin aldatamam yani.oyle anlar geliyorki esim sinir ediyor kavgalar ediyoruz,o anlarda gidip aldatabilirim yani.ama ALLAH korkusu yuzunden yapmiyorum.benim gibi olan insanlarda coktur.ama ateist biri olsaydim yapardim.

Tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı öylemi :)).

bravo böyle ayaklar altına alın kendınızı kocanızda kuma getırsın ozaman sıze he ? nasıl olsa bız degersız guvenılmez arsız yaratıklarız ozaman dayakta atsın bıze mustehak degılmı cunku kadınlar guvenılmez ? ozaman kocanız sizden nefret etsın sizi sadece hızmetını görüp cinsel istegını karşılayan bır kole olarak görsun . peki ozaman :).
Bir kadın eger kendını böyle dusunuyorsa konusulcak bır sey kalmadı.pes

ayyy kızlar yeter
namaz kılıp yatacağım inşallah
siz de gidin yatın lütfen
yoksa merak ediyorum ne konuştuğunuzu :)
herkes profesör

aynen katılıyorum :)

valla çok sevdim ben burdaki hanımları hepinizi birden eklemek istiyorum arkadaşlarıma

Son düzenleme:
Valla bu son mesajım yazıp çıkıcam artık yerimde sallanmaya başladım, konu kapanmazsa yazrın devam ederim..

Bu zara ahlaki anlamlar yükleyen kadınlar. Erkeklerin bakire istemesinin tek nedeni tipik kendine güvensiz, aşağlk kompleksli , bencil Türk erkeği davranşı Yani kıyaslanma korkusu.Şimdi bu kadın beni diğer erkeklerle karşlaştırı, belki öbürü daha iyi tatmin etmiştir falan filan.Tamamen erkeklik korkusu. Bir sosyolog böyle bir araştırma yapmış erkeklere sormuş, gazetede okumuştum. Sonra ben bunu erkek yoğun bir forumda sormuştum ve erkeklerin çoğu doğrulamıştı :) Hatta medeni, insan gibi erkek arkadaşlarıma sorunca evet yaaa falan gibi tepkiler almştım. İlk erkeği beni bilsin de dedilerdi.

Hepiniiz öptüm herkese iyi geceler, hayırlı Ramazanlar.

Konunun kızlığı bozuldu kadınlığa terfi etti evrim geçirdi cinsel problemler oluştu aldatıldı sınav dersen şikeli ve birde en önemlisi maymunmu yumurtadan çıkar yumurtamı balıktan aha benim devreler yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…