hemen, hemen tahmin etmisdim, ama anlamadigim.. bir erkek icin ilk defa oldugunda nasil sertlesme olur diye, yani deneyimi olan birindede sanirim sertlesme oluyor diye biliyordum hahaha iyice sasirdim ben:)))
hemen, hemen tahmin etmisdim, ama anlamadigim.. bir erkek icin ilk defa oldugunda nasil sertlesme olur diye, yani deneyimi olan birindede sanirim sertlesme oluyor diye biliyordum hahaha iyice sasirdim ben:)))
buna takılıp kalmana gerek yok evlendiğinde çok gereksiz olduğunu anlayacaksın.....sana sadık kalıp kalmayacağı ve seninle çocuklarına sahip çıkacak mı sen ne kadar çalışıyor olsan da ......ve evliliği benimseyecek mi ......bunlar evlenmiş abla tecrübeleri......kapitalist sistem insanlara çok kolay adam harcatıyor.....evlilikler bile eskisi gibi değil.....sen boşver bunları başka şeylere dikkat etbilemiyorum.. ben kendim gibi tecrubesiz birini isterim. Tecrubeli kizi ilk gecede bosamayi biliyorlar, bu durumda ozaman bizimde en dogal hakimiz! bu yuzden madem bazi kizlar onlara itici geliyor, benim icinde tecrubeli biri itici....
erkekler kolay sertleşiyorlar ya.. kolayca anlarsnkadınlar o kadar kolay uyarılmıyorlar.. erkekler için ilk son farketmez sertleşme aynıdır..sertlesmeden nasıl olacak zaten mastürbasyon bile yapamazlardı o zaman..
ya boşverr anlasan nolur anlamasan nolur,geçmiş geçmiştir niye anlamak istiyorsun ki
taşlarlar seni
not: nihali yazarsa sen de bana :))
not2: hitler ölmedi, kalbimizde yaşıyor
erkeklerin hormonlarına gem vurmak diye birşey yok .....müslümanlık tarım toplumuna indi ve tarım toplumunun normlarına göre yorumlandı.....tarım toplumunda kadınların söz hakkı yoktur bir nevi....erkek dört kadınla evllenebilir mirastan daha fazla pay alır vesaire.....kızlık zarı bizi kontrol etmek içinse eğer evlendikten sonrada dilediğimle birlikte olabilirdim nasılsa yol açık.....allah zaten kadınların beyninde hormonları farklı dizayn etmiş ki kocasıyla sorunu olmaya ortalama bir kadın kocasını aldatmıyor.....aynı şeyi ortalama bir erkek için söylemek zor
Kpss ne zaman açıklanır sizce arkadaşlar
aldatma isi hormon mormon hikaye.eger taraflarda ahlak ve saygi varsa aldatmaya kalkismaz.ALLAH korkusu olan biri nasil aldatabilirki.aldatsada 1kere aldatir cok pisman olacagini ve bir daha yapmayacagini tahmin ediyorum.sonra su hormaon bende azmis onun icin kocami aldattim gibi bahanelerin arkasina saklanmayalim :)
aldatma isi hormon mormon hikaye.eger taraflarda ahlak ve saygi varsa aldatmaya kalkismaz.ALLAH korkusu olan biri nasil aldatabilirki.aldatsada 1kere aldatir cok pisman olacagini ve bir daha yapmayacagini tahmin ediyorum.sonra su hormaon bende azmis onun icin kocami aldattim gibi bahanelerin arkasina saklanmayalim :)
Daha önceki bir yorumunuzda mealen söylüyorum kadın eşiyle ilişkiye girdikten sonra oksitosin hormonu salglanıyor bu da erkeğine bağlı kılıyor, başka erkekleri düşünmüyor demiştiniz.Eeee tamam evlendiği kocasyla ilişkiye girdikten sonra demenize göre aldatma ihtimali yok veya çok zayf ama evlenmeden önce ilşkiye girip de nasıl olsa bozulda deyip haldır huldur saldıran var cinselliğe. Ya tabi bu durum toplumun şartlanmışlğndan da ileri geliyordur. Aldatma olayında ben kadının da payı olduğunu düşünüyorum yanikadın istemeden, izin vermeden ilşki olmaz canım, oluyorsa bu tecavüzdür zaten...
Bu arada 7:30 da kalkp işe gidicem hey ama bilgisayar başndan kalkamyorum
Kpss ne zaman açıklanır sizce arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?