Kızlık zarı ne işe yarar ?

hemen, hemen tahmin etmisdim, ama anlamadigim.. bir erkek icin ilk defa oldugunda nasil sertlesme olur diye, yani deneyimi olan birindede sanirim sertlesme oluyor diye biliyordum hahaha iyice sasirdim ben:)))

Erkek ilk defa ilişkiye grebilir ama sertleşmesi için önceden deneme yapmıştır o

hemen, hemen tahmin etmisdim, ama anlamadigim.. bir erkek icin ilk defa oldugunda nasil sertlesme olur diye, yani deneyimi olan birindede sanirim sertlesme oluyor diye biliyordum hahaha iyice sasirdim ben:)))

erkekler kolay sertleşiyorlar ya.. kolayca anlarsn kadınlar o kadar kolay uyarılmıyorlar.. erkekler için ilk son farketmez sertleşme aynıdır..sertlesmeden nasıl olacak zaten mastürbasyon bile yapamazlardı o zaman..

bilemiyorum.. ben kendim gibi tecrubesiz birini isterim. Tecrubeli kizi ilk gecede bosamayi biliyorlar, bu durumda ozaman bizimde en dogal hakimiz! bu yuzden madem bazi kizlar onlara itici geliyor, benim icinde tecrubeli biri itici....
buna takılıp kalmana gerek yok evlendiğinde çok gereksiz olduğunu anlayacaksın.....sana sadık kalıp kalmayacağı ve seninle çocuklarına sahip çıkacak mı sen ne kadar çalışıyor olsan da ......ve evliliği benimseyecek mi ......bunlar evlenmiş abla tecrübeleri......kapitalist sistem insanlara çok kolay adam harcatıyor.....evlilikler bile eskisi gibi değil.....sen boşver bunları başka şeylere dikkat et

ya boşverr anlasan nolur anlamasan nolur,geçmiş geçmiştir niye anlamak istiyorsun ki

belki ne kadar kabullenemezsemde sirf sevdigim icin kabulenmek sorunda kalacagim....
sirf durust olup olmadigi icin asil merak ediyorum canim benim....

ve daha once iliskimizden once bana demisdiki eyer, bir kizla iliskiye girersem onunla evlenmem..
ne bileyim takinti olmus sanirim bana belki bu yuzden merak ediyorum

taşlarlar seni
not: nihali yazarsa sen de bana :))
not2: hitler ölmedi, kalbimizde yaşıyor

Evet enterasan sorular gelmeye başladı zaten. neden pratik gönüllüsü olmuyorsun filan diye. Cidden kendimi durdurmak gidip zıbarmak istiyorum, ama çok saçma bir meraka kapıldım şuan Nihali yüzünden uyuyamıyorum Bakalım önce hangimiz öğrenicek. Bir de konu hangi manidar yorum eşliğinde kapanacak kim tarafından kapatılacak onu da çok merak ediyorum Son olarak

Heil Hitler

Daha önceki bir yorumunuzda mealen söylüyorum kadın eşiyle ilişkiye girdikten sonra oksitosin hormonu salglanıyor bu da erkeğine bağlı kılıyor, başka erkekleri düşünmüyor demiştiniz.Eeee tamam evlendiği kocasyla ilişkiye girdikten sonra demenize göre aldatma ihtimali yok veya çok zayf ama evlenmeden önce ilşkiye girip de nasıl olsa bozulda deyip haldır huldur saldıran var cinselliğe. Ya tabi bu durum toplumun şartlanmışlğndan da ileri geliyordur. Aldatma olayında ben kadının da payı olduğunu düşünüyorum yanikadın istemeden, izin vermeden ilşki olmaz canım, oluyorsa bu tecavüzdür zaten...

Bu arada 7:30 da kalkp işe gidicem hey ama bilgisayar başndan kalkamyorum

Son düzenleme:
Bu konus çok derın bı konu.
kesınlıkle namus ölçütü olarak görmuorum ve saçma buluyorum .
esnekse kadının sucu ne ? kı esnek oranı %30-40 az bi oran deıl.
ve saçma sapan bunun ıcın öldürülenler var . yuh !

Başta genel olarak herkesten özür diliyorum çünkü ben konunun buraya gelecğini bilemezdim..
Bi sahura gittim geldim 20'lik dişle,apandis,evrim teorisi hepsi karışmış :18:
Bi kaç arkadaşta beni suçlamış açmadan önce bi kaç yere baktım zaten,
"canım sıkıldı gidip kk'da şöyle bi konu açayımda millet kavga etsin" diye düşünmedim.
Neden konu açtığımı yazarken belirttim isteyen arkadaşlarada linki verdim.
Malesef sizin gibi hoppp! bi jinekoloğa gidip "ya şu kızlık zarı niye var " diye sorma imkanım olmadığı için,
Buradaki bilenlere danıştım..Gayette açık,anlaşlır cevaplar aldım..
Hatta bilmediğim bi çok seyide öğrendimm..
Seviyorum sizi kk hatunlarııı
Hemde kocaman umarım yanlış anlaşılmamışımdır..

aldatma isi hormon mormon hikaye.eger taraflarda ahlak ve saygi varsa aldatmaya kalkismaz.ALLAH korkusu olan biri nasil aldatabilirki.aldatsada 1kere aldatir cok pisman olacagini ve bir daha yapmayacagini tahmin ediyorum.sonra su hormaon bende azmis onun icin kocami aldattim gibi bahanelerin arkasina saklanmayalim :)

Aldatmak Allah korkusuyla ilgili olsaydı aldatanların cogunun Müslüman olmaması gerekirdi,,,ahlak saygı bunlar Allah korkusuyla alakalı şeyler değil... herhangi bir dine mensup olmak vicdanlı ve ahlaklı olacagın anlamına gelmez...

haha buradan da kpss sorularının çalınmasına gideriz ki kesin yahudidir çalanlar
ben kendi payıma keyif aldım konu sahibi.
bir de nihil mesaj yazaydı tam olacaktı.

Farkında mısınız? Başlığın adı "Kızlık zarı ne işe yarar?" Evrim tartışmalarını geçtim. Konu mastürbasyona sertleşmeye kadar gelmiş ve devam etmekte... Haretler içerisindeyim. Bayanlar bu konuları başka başlıkta tartışsanız?

ahlak ve sevgi eywallahta allah korkusuyla ne alakası var..erkeklerin %60nda yok o zaman allah korkusu

dediğin gibi bir şartlanmışlık var insanlar mutsuz....bence.....belki de kadın o kadar mutsuz ki içindeki boşluğu böyle doldurmaya çalışıyor tıpkı yeme hastalığı gibi.....gördüğüm kadarıyla erkek kısmı kadınları çok kolay harcıyor....çünkü biyolojik üstünlükleri var 55 yaşın da da çocuk sahibi olabiliyor.....kadınsa bu durumda yatırımını hep çocuklarına yapıyor....ve anlık mutlulukların yollarını bu şekilde buluyor olabilir.....kadının bir erkeğin metresi olmasıyla ya da kocasını aldatmasıyla mutlu olduğunu sanmıyorum.....karısını değil beni tercih ediyor psikolojisiyle mutlu olmaya çalışıyor olabilir zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…