• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı muayenesi

Turtle12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
2
0
1
28
Merhabalar bunda 1 sene önce çok sevdiğim bir çocuk vardı ve onunla sadece seviştik vajina penis teması yoktu lakin parmak teması oldu ve ben ondan önceki gün adetimin son günüydü temas olduktan sonraki gün kilodumda kan vardı bir miktar sizce kızlık zarıma bir şey olmuş olabilir mi

genel gecer bir bilgi vereyim hayır sorun olmaz. ama muayene yaptırabilirsiniz dokunmadan yapıyorlar o muayeneyi yani vajina icine girmiyor. bu endise insanı rahatsız eder ( onemseyeni) yukek ıhtımal kalan kan birikintisi dısarı cıktı ama beyninizi yormaktansa kontrol erttirip içinizi rahatlatın onerim

Merhabalar bunda 1 sene önce çok sevdiğim bir çocuk vardı ve onunla sadece seviştik vajina penis teması yoktu lakin parmak teması oldu ve ben ondan önceki gün adetimin son günüydü temas olduktan sonraki gün kilodumda kan vardı bir miktar sizce kızlık zarıma bir şey olmuş olabilir mi
Canım büyük ihtimalle bozulmamıştir ben birkaç kez mast yapmıştım. Birkaç damla kanla karşılaştım. Ama doktora gittiğimde sadece zedelenmiş dedi. Bir iki damla kanla bozulmaz bakirelik. Belkide adat Sonra girdiyesen kan birikmiş olabilir.

Back