ben Diğer kızların korkmasını istemiyorum flep yapan gerçek doktorlar var ama ben o gün o şokla önüme ilk çıkan doktorda yaptırdım baştan anlatayım. İstemeyerek kızlığımı kaybettim 3 saat sonra muayenede 5le 9 arası açıklık olduğunu söyledi doktor istersen bunu halledebilirim dedi başka çarem yoktu tamam dedim ameliyat oldum genel anesteziyle uyutuldum ki asla genel anestezi yapıcaz diyen bi doktora inanmayın en doğrusu lokal anesteziymiş. İnan’ın ayakta duş alabilirsin denildiği halde 1 hafta boyunca ne banyo yaptım ne başka bişey sadece genital bölgemin temizliğiyle ilgilendim. Sonuç hüsran 1 hafta sonra dikişlerim lavaboda peçeteye geldi doktorum bana iyileşiyor daha yeni kızlığını kaybettiğin için hızlı iyileşiyordur dedi ama ben inanmadım başka doktora gittim ve doktor bana içerde bi dikiş var oda düşmek üzere kızlığın şuan tamamen açık dedi. Bu yıkılışı hayal edemezsiniz kahroldum o kadar inanmıştım bunu atlatabileceğime şuan herşeyi biliyorum herşeyimi araştırdım ama doktor seçemiyorum çünkü bu sefer aynı şeyi yaşarsam İnan’ın kaldıramam lütfen bana bi doktor söyleyin