yaşınızı bilmiyorum ama abla diyim bende büyük olduğunuzu varsayarak.. Ablacım çokçok haklısın bak kesinlikle yalan iğrenç bişey ama benim yaşadıklarımı en basitinden söylüyüm ki çoğu aynı şeyi yaşıyo bi sevgilime söyledim ne namussuzluğum kaldı ne başka bişey.. şu ankinin de ağzını aradım anında öyle kızlar kaş... diye damgayı vurdu.. e türkiyenin hali ortada değil mi hadi söyledim ne olcak en iyi ihtimalle bırakcak beni.. ki hiç sanmıyorum bu kadar kadın düşkünü erkek varken gel biraz da ben kullanıyım dicek sonra da ben yapamıyorum diyip ayrılcak.. bunu yapmaya mecburum gerçekten. iş güç sahibi olun demişsiniz de ben çalışıyorum çok şükür kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ama olmuyo işte. bunu burda bize değil çıkıp erkeklere anlatması lazım birinin

evet zina yaptm ama bunun için tövbemi ettim her dk dua ediyorum çok çok pişmanım zaten.. erkeklere bunu yapan kızın o.... namussuz olmadğını anlatması lazım aynı istikrarla.. bu ülke gerçekten böyle gelmiş böyle gider erkek mini etek giyen kıza bakınca ooo benim oğlum işte denir kız bi hata yapınca adı başka bişey olur.. bunu değiştrmeye de ne bnm ne burdaki kızların gerçekten gücü yok artık