- 19 Haziran 2019
- 166
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi mecnununleylasii
-
Bozulmuş mudur peki ya ?Korkmana gerek yok. Bunu önemseyen birini hayatına almazsın olur biter.Kimsenin de bunu önemsemeye hakkı yok.
Muayene olman lazım bunun için.Bozulmuş mudur peki ya ?
Tabi esnek veya olmamasi ihtimali var. Ama sizce yaptiklarim bozacak eylemler mi ?Muayene olman lazım bunun için.Belki esnektir belki de hiç yoktur. 2 damla kanın peşine düşme boşver.
Evet ya hiç sokmadım birşey. Ve gerçekten kan geldigini de hic hatirlamiyorumÖyle kolay değil bozulması canım, merak etme bozulmamıştır . Sonuçta birşey sokmamışsın içine
Korkma kızlık zarı önde değil ki geride .Evet ya hiç sokmadım birşey. Ve gerçekten kan geldigini de hic hatirlamiyorum
Sürtünmeyle bosulmaz bence.Tabi esnek veya olmamasi ihtimali var. Ama sizce yaptiklarim bozacak eylemler mi ?
Zeyno bazı insanların libidosu yüksektir.12 yaşmı
12 yaş ciddimisin
Tövbe estagfirullah
Sen Annenin karnındamı başladın banamı tuhaf geldi
O yaptıklarınla birşey olucagını zannetmem ama yinede içindeki kuruntu için muayene ol bence
Maalesef erkenmis. Cocuklugumda psikolojim cok bozuktu. Bilmeden yargilamayin derim. Bilinclenince biraktim. Muayene olma durumum yok simdilik maalesef12 yaşmı
12 yaş ciddimisin
Tövbe estagfirullah
Sen Annenin karnındamı başladın banamı tuhaf geldi
O yaptıklarınla birşey olucagını zannetmem ama yinede içindeki kuruntu için muayene ol bence
Hiçbirşey değilim.Zeyno bazı insanların libidosu yüksektir.Oğlan çocukları başlıyo ya o yaşta. Nefroman da olabilirdi bu arkadaş.
Bilmiyorum ama 12 bana acaib küçük geldiZeyno bazı insanların libidosu yüksektir.Oğlan çocukları başlıyo ya o yaşta. Nefroman da olabilirdi bu arkadaş.
Doğru. Insallah dediginiz gibidir. Zaten iliskide bile tam girmeden hafif girmeyle bozulmayacagini duymustumKorkma kızlık zarı önde değil ki geride .
Benim de bu denli değildi ama zevklerim oluşmaya baslamıştı.Bilmiyorum ama 12 bana acaib küçük geldi
12 yaşında benim hiç birşeyden haberim yoktu bilgisizlik cahillik diyor bence bu başka birşey psikolojik birşeydir
Yargılamak değil canım ilk defa böyle bi durumu okudum ŞaşırdımMaalesef erkenmis. Cocuklugumda psikolojim cok bozuktu. Bilmeden yargilamayin derim. Bilinclenince biraktim. Muayene olma durumum yok simdilik maalesef
Hafif girmeyle bozulabilir canım o kadar da kurcalama.Doğru. Insallah dediginiz gibidir. Zaten iliskide bile tam girmeden hafif girmeyle bozulmayacagini duymustum
Psikolojim de bozuktu söyledim zaten. Yalniz bunu bebekler bile yapabiliyor. Sik rastlanan durumlar. Arastirin derimBilmiyorum ama 12 bana acaib küçük geldi
12 yaşında benim hiç birşeyden haberim yoktu bilgisizlik cahillik diyor bence bu başka birşey psikolojik birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?