Kızlık zarı korkum...

mecnununleylasii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
166
63
18
36
12 yasimdan beri mast yapıyorum. Ama bunun bilincinde degildim utanarak soyluyorum koltugun uc kismina falan oturuyodum camasirsiz. Ama kan falan geldigini hic hatirlamiyorum gelse eminim hatirlardim. Ve zaten cok durmazdim aciycak gibi gelirdi icgudusel. Onun disinda ya yastiga surtunurdum ya da masaj yoluyla hafif bastirarak. Hic kan geldigini hatirlamiyorum bilinc oturunca yapmayi biraktim zaten. Bazen adetken de yapmistm o zaman olduysa bilemiyorum sizce bozulmuş mudur zar ? Biliyorum bu sorulardan biktiniz ama kafama cok takılıyor. Cunku kimseyle hicbisey yasamadim bilgisizlikten cahillikten yaptigim bisey icin bozulduysa cok üzülürüm. Korkuyorum. Bu aralar surekli dusunuyorum. Nolur yardım edin

12 yaşmı
12 yaş ciddimisin
Tövbe estagfirullah
Sen Annenin karnındamı başladın banamı tuhaf geldi
O yaptıklarınla birşey olucagını zannetmem ama yinede içindeki kuruntu için muayene ol bence
Zeyno bazı insanların libidosu yüksektir. Oğlan çocukları başlıyo ya o yaşta. Nefroman da olabilirdi bu arkadaş.

12 yaşmı
12 yaş ciddimisin
Tövbe estagfirullah
Sen Annenin karnındamı başladın banamı tuhaf geldi
O yaptıklarınla birşey olucagını zannetmem ama yinede içindeki kuruntu için muayene ol bence
Maalesef erkenmis. Cocuklugumda psikolojim cok bozuktu. Bilmeden yargilamayin derim. Bilinclenince biraktim. Muayene olma durumum yok simdilik maalesef

Zeyno bazı insanların libidosu yüksektir. Oğlan çocukları başlıyo ya o yaşta. Nefroman da olabilirdi bu arkadaş.
Bilmiyorum ama 12 bana acaib küçük geldi
12 yaşında benim hiç birşeyden haberim yoktu bilgisizlik cahillik diyor bence bu başka birşey psikolojik birşeydir

Maalesef erkenmis. Cocuklugumda psikolojim cok bozuktu. Bilmeden yargilamayin derim. Bilinclenince biraktim. Muayene olma durumum yok simdilik maalesef
Yargılamak değil canım ilk defa böyle bi durumu okudum Şaşırdım

Kafana çok takma
Şu virüsten kurtulalım
Bi klinige git muayene ol
İçin rahatlar en azından

Bilmiyorum ama 12 bana acaib küçük geldi
12 yaşında benim hiç birşeyden haberim yoktu bilgisizlik cahillik diyor bence bu başka birşey psikolojik birşeydir
Psikolojim de bozuktu söyledim zaten. Yalniz bunu bebekler bile yapabiliyor. Sik rastlanan durumlar. Arastirin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…