- 15 Mayıs 2022
- 32
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Aleyna 2116
-
23 yaşındayımYani vajina girişindeki et dokusu değil mi kızlık zarı işte o normalde küçük ama kendimi kastığım zaman parmak girer gibi büyük oluyor yani bozuk mu
Aynaya bakarak bile bozulabilir2 ay sonra düğünüm olcak ve kızlık zarım normalde küçük görünüyor ama ıkındığım zaman falan büyümüş gibi oluyor ve bende kuruntu yapıyorum ilişkim olmadı saha önce ama neden böyle diye kafam allak bullak oldu lütfen evli ablalarım bana yardımcı olurmusunuz kızlık zarının bozulması çok kolay bir şey mi?
İşsizlikBir şey soracağım. Ciddi ciddi donsuz bir şekilde bacakları açıp, aynanın karşısına geçip ıkına ıkına açılıp kapanmasını mı inceledin?
Neden?
Yaptım çünkü 2 ay sonra düğünüm olacak kuruntu yaptım ya bilmeden bozulmuşsa diye ondan dolayıBir şey soracağım. Ciddi ciddi donsuz bir şekilde bacakları açıp, aynanın karşısına geçip ıkına ıkına açılıp kapanmasını mı inceledin?
Neden?
Merak etmeyin sürtünme ile bozulmaz.Yaptım çünkü 2 ay sonra düğünüm olacak kuruntu yaptım ya bilmeden bozulmuşsa diye ondan dolayı
Durduk yere mi bakalım…Bu kadar kafaya takarsanız vajinismus olursunuz . Yani niye durduk yere birşey olsun. Olsa ne olacak. Bu arada kesin bilgi herkes den kan gelmiyor.
Bilmeden nasıl bozulabilir sacmalamayın istersenizYaptım çünkü 2 ay sonra düğünüm olacak kuruntu yaptım ya bilmeden bozulmuşsa diye ondan dolayı
En mantıklı yorum gerçekten kızlık zarı aynada görebileceğin bir yerde değil.İçeride sürtünmeyle bozulmaz ama kendi kendine oynadığın bir anda bozulabilir daha nasil anlatilirkiÇocuğum kızlık zarı teee içerde nasıl görcen onu? İçerdeymiş diye içeriyi de kurcalama ama.
Eğer evlendiğin adam veya aile bu duruma takcak diye düşünüyorsan gidin doktordan rapor alın kendiniz kurcalamayın yok eğer Böyle bir durum yoksa hiiiç kurcalamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?