Kızlık Zarı (hymenoplasty) dikim sürecim.

birihtimaldahavar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
41
7
25
Merhaba arkadaşlar…
Öncelikle bu konuya lütfen yargılamak veya rencide etmek maksatlı yazacak kişiler gelmesin. Burda hem kendi sürecimi hem de aynı dertten muzdarip arkadaşlarıma yardımcı olmak birbirimize destek olmak için açtım. Ben bir ilişkiye girmeden kısacası talihsiz bir olay yüzünden kızlık zarım yırtıldı. İki yönde yırtığım var maalesef. Başta bunu takmıyordum ama sonraları bunu düşünmeden tek saniyem geçmedi. Sevgilim var çok şükür mutluyuz evlenmeyi de düşünüyoruz ilerleyen yıllarda. Başıma gelen bu talihsiz olayı o da biliyor. Kendisi çok anlayışlı bu dikim muhabbetini kesinlikle bana bıraktı. Her daim destekçim kısacası. Şimdi diyeceksiniz e sevgilin var sana da destekçi neden yaptırıyorsun diye haklısınızda ama dedim ya psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi. Bu olay günlük işlerimden alıkoyuyor beni. Sürekli bunu araştırırken buluyorum kendimi. Hayat önüme ne getirir hiç bilmiyorum bugün beni etkileyemeyen bu şey yarın belki de etkileyecek zor duruma sokacak o yüzden bu dikimi yaptırmak istiyorum. Bu hafta sanırım bu operasyonu olacağım. Yazan olursa sürecimi anlatmaya devam ederim. Hepinize iyi günler ✨

Sevgilim var çok şükür mutluyuz evlenmeyi de düşünüyoruz ilerleyen yıllarda. Başıma gelen bu talihsiz olayı o da biliyor. Kendisi çok anlayışlı bu dikim muhabbetini kesinlikle bana bıraktı. Her daim destekçim kısacası.
Ve siz yine de gidip diktirdiniz öyle mi? :KK51:

Erkek arkadaşın biliyor ve sorun etmiyorsa ve evlenmeyide düşünüyosanız,ileride tekrar yırtılacak şeyi diktirmenin amacı ne?
Adet yerini bulsun diye mi?
Adet yerini bulsun diye asla değil. Sadece maalesef küçük yaştan itibaren bu tabularla büyüdüğümüz için şu an yaşadığım bu durum psikolojimi aşırı derecede olumsuz etkiliyor. İnanın neden bu kadar kötü olduğumu ben bile tam açıklayamıyorum kendime. Kimse için değil kendim için yaptıracağım bu psikolojiden kurtulup normal yaşantıma geri dönebilmek için

Adet yerini bulsun diye asla değil. Sadece maalesef küçük yaştan itibaren bu tabularla büyüdüğümüz için şu an yaşadığım bu durum psikolojimi aşırı derecede olumsuz etkiliyor. İnanın neden bu kadar kötü olduğumu ben bile tam açıklayamıyorum kendime. Kimse için değil kendim için yaptıracağım bu psikolojiden kurtulup normal yaşantıma geri dönebilmek için
E erkek arkadaşın kabul ediyormuş zaten neden kendini böyle bir işin içine sokup hem maddi hemde manevi olarak yıpratıyosun ki?

Niye erkek arkadaşınızın bildiği yırtık zarı diktirince psikolojiniz düzelecek öyle mi?

E erkek arkadaşın kabul ediyormuş zaten neden kendini böyle bir işin içine sokup hem maddi hemde manevi olarak yıpratıyosun ki?
O kadar haklısınız ki ne diyebileceğimi bilmiyorum. Ben normal hayatımda bile hep pinpirikli bir insan oldum. Başıma bir şey geldiğinde hep en kötü senaryoyu düşünürüm. Kendi kendime diyorum ki evet bu olay benim için şu an bir problem teşkil etmiyor ama hayat bu ya şartlar değişirse. Bu düşüncelerden kurtulmak İçin istiyorum başka hiçbir derdim yok inanın.

O kadar haklısınız ki ne diyebileceğimi bilmiyorum. Ben normal hayatımda bile hep pinpirikli bir insan oldum. Başıma bir şey geldiğinde hep en kötü senaryoyu düşünürüm. Kendi kendime diyorum ki evet bu olay benim için şu an bir problem teşkil etmiyor ama hayat bu ya şartlar değişirse. Bu düşüncelerden kurtulmak İçin istiyorum başka hiçbir derdim yok inanın.
Vallahi hikayenizde hiçbir mantık belirtisi göremedim.Alınmayın lütfen.

Onuda şartlar değiştiğinde düşünürsün.Muhtemelen şartlardan kastın erkek arkadaşınla bir ayrılık yaşanma ihtimali.Ben zar diktiren insanları yargılamıyorum.Ama şu anki durumda senin diktirmen cidden çok saçma.
Ayrıca ilişkiye girmediysen yırtıldığına nasıl bu kadar eminsin?

Ne kadar anlamsız düşünceleriniz var erkek arkadaşınızla :KK53:

2 yönde yırtık ne demek :deli:
Yargılanmak İçin açmadım bu konuyu inanın destek görmek veya destek vermek için açtım. Size göre anlamsız ama içinde olduğum psikolojiyi açıklayamıyorum ki ben size. Ayrıca saat yönüyle ifade edilirmiş bende doktorumdan öğrendim doktorum söyledi

Yargılanmak İçin açmadım bu konuyu inanın destek görmek veya destek vermek için açtım. Size göre anlamsız ama içinde olduğum psikolojiyi açıklayamıyorum ki ben size. Ayrıca saat yönüyle ifade edilirmiş bende doktorumdan öğrendim doktorum söyledi
Yargılamıyorum ki?
Kızlık zarını diktiren kadınlar genellikle karşı taraf bilmediği, onu kabul etmeyeceği ya da ileride yüzüne vuracağı icin yaptırıyorlar.

Ama sizin düşünceniz gerçekten çok anlamsız ve komik 😀
Her ikimizinde bildiği şey icin niçin siz bunu yapmak istiyorsunuz? Siz onu yapınca hic ilişkiye girmemiş biri olmayacaksanız

Bu nasıl apaçık kendini kandırma şeklidir

X