kızlık zarı hakkında?

iyi bari anlaman gerekir endişelerimi yırtılırsa acı olmaz dye düşünüyorum bşeye takılmaz

onunla pek ilgisi yok bence
yani zaman zaman eşim aceleci davranırsa falan ya da enfeksiyon falan varsa hala acı olabiliyor bazen
benim defalarca kanamalarım oldu tahrişten de kaynaklı olabilir kanama sizi çok korkutmasın
zaten zar bence yırtılmıştır sizin durumda

pazar daha rahat olurmuşum gibi tatil ya psikolojik heralde zevk fln alamadım henüz
hayir öyle sacmalikmi olur tamamen psikolojik olmus bu durum.
esini gördügün an icin kipir kipir olmuyormu, biseyler hissetmiyormusun.
arkadaslarinda dedigi gibi ön sevismeyi uzun tutun hatta hic aklina zar mar getirme daha kolay olur.

bide mideniz bulanmazsa kanadıktan sonra küçük et gbi şeyler geldi ertesi günde minik ama zar mıydı acaba yoksa ben cok mu cahilim öyle bşy olmaz mı

bol miktarda kayganlaştırıcı kullandım banada eşimede tahriş olmaz dye düşünüyorum eşim azcık girdi tam yırılma olmamıştır dynce ben taktım buna bide

Neyse dua edin bana inşallah herşey yoluna girer Allah yardımcısı olsun yeni başlayanların

doktor çare değil ben gittim medikalparktaki jinekoloğa güldü rahat ol olur sorun yok dedi

Bu kk de neler okuyoruz böyle bizde evlendik yıllar once hic böyle şeyler ne duydum nede cevremde başına gelen oldu

Kendizi bi zara şartlandırmişsiniz
Biraz rahat bırakın kendinizi

Acıdan neden bu kadar korkuyorsunuz .
Bu normal bir süreç kişiye gorede değişir kiminin çok acır kiminin biç acımaz kafanıza takmayın.
Ben ilk ilişkimde çok rahattım ve fazla kanamam oldu ama sonrasında birliktelik sonrası bi kaç ay ağrım oldu.
Bunun standardı yokki bunları kafanda büyütüp te strese sokma be eşini ne kendini
Eşin birAz yavaş ve dikkatli olsun yeter

Bendede asiri agri olmustu ilk gece ama kendmi asiri kasmistm snraki günlerde hafif bi aci oldu ama gecti kendni ne kadar kasarsan o kadr canin yanar kendni serbest brakmaya calis ve kndini sartlandirma aciyacak diye

acının kendını kasmayla felan ılgılısı yok kasdıgı surece zaten bırlesme olmaz kı.
toplumun o kadar baskısı var kı bayanların uzerınde erkekler gıbı normal bıseyıs gıbı dusunemıyoruz. hele kı cınsellıgı evlenmeden yasamadıgımız ıcın ılk basına gelcek seyden korkuyosun ıster ıstemez. ya bunyeyle alakalı ya da pskolojık aslında bu agrılar.
kasmadıgı halde ılk gece yapan fakat ılk geceden sonra yapamayan dokrora gıdıp muayene olmak zorunda kalan ınsanlar tanıyorum.
sonrasındaysa rahatlatıcı ( kayganlastırıcı ) jel alıp sıfır sıkıntıyla cozum bulanları bılıyorum.
artık hayatımızda o kadar cok madde var kı ısımızı kolaylastıran cozulmeyecek sey kalmadı masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…