- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
iyi bari anlaman gerekir endişelerimi yırtılırsa acı olmaz dye düşünüyorum bşeye takılmaz
hayir öyle sacmalikmi olur tamamen psikolojik olmus bu durum.pazar daha rahat olurmuşum gibi tatil ya psikolojik heralde zevk fln alamadım henüz
yok artık ://bide mideniz bulanmazsa kanadıktan sonra küçük et gbi şeyler geldi ertesi günde minik ama zar mıydı acaba yoksa ben cok mu cahilim öyle bşy olmaz mı
onunla pek ilgisi yok bence
yani zaman zaman eşim aceleci davranırsa falan ya da enfeksiyon falan varsa hala acı olabiliyor bazen
benim defalarca kanamalarım oldu tahrişten de kaynaklı olabilir kanama sizi çok korkutmasın
zaten zar bence yırtılmıştır sizin durumda
Ne zarmiş beyok artık ://
öyle bişeyin olabileceğini ilk kez sizden duyuyorum
daha neler böyle bişey hiç duymadım hiç.siz bir doktora gidin önce ondan sonra ilşkiye girin.bide mideniz bulanmazsa kanadıktan sonra küçük et gbi şeyler geldi ertesi günde minik ama zar mıydı acaba yoksa ben cok mu cahilim öyle bşy olmaz mı
Duvar parcalanmis carpinca herhalde :) regl filan olmayasin sen ya regliyken gelir amabide mideniz bulanmazsa kanadıktan sonra küçük et gbi şeyler geldi ertesi günde minik ama zar mıydı acaba yoksa ben cok mu cahilim öyle bşy olmaz mı
muAyene oldun mu sendoktor çare değil ben gittim medikalparktaki jinekoloğa güldü rahat ol olur sorun yok dedi
aklımdan geçeni yazmışsınız.......Ne zarmış arkadaş, kanama olsa bile insanlar ikna olmuyorlar artık...
Duvar parcalanmis carpinca herhalde :) regl filan olmayasin sen ya regliyken gelir ama
Bu kk de neler okuyoruz böyle bizde evlendik yıllar once hic böyle şeyler ne duydum nede cevremde başına gelen oldu
Kendizi bi zara şartlandırmişsiniz
Biraz rahat bırakın kendinizi
Kim rahat birakmiyo ki bu kadar stres yapiyorsunuzahh ablacım rahat bırakılsa sorun orda zaten
Kim rahat birakmiyo ki bu kadar stres yapiyorsunuz
Atin negatif olan herşeyi kafanizdan normal bi olay gibi düşünün cinselligi