kızlık zarı hakkında?

acının kendını kasmayla felan ılgılısı yok kasdıgı surece zaten bırlesme olmaz kı.
toplumun o kadar baskısı var kı bayanların uzerınde erkekler gıbı normal bıseyıs gıbı dusunemıyoruz. hele kı cınsellıgı evlenmeden yasamadıgımız ıcın ılk basına gelcek seyden korkuyosun ıster ıstemez. ya bunyeyle alakalı ya da pskolojık aslında bu agrılar.
kasmadıgı halde ılk gece yapan fakat ılk geceden sonra yapamayan dokrora gıdıp muayene olmak zorunda kalan ınsanlar tanıyorum.
sonrasındaysa rahatlatıcı ( kayganlastırıcı ) jel alıp sıfır sıkıntıyla cozum bulanları bılıyorum.
artık hayatımızda o kadar cok madde var kı ısımızı kolaylastıran cozulmeyecek sey kalmadı masallah :KK48:

Aynen öyle erkek ne rahat ohh acı yok bişey yok bayanların nedir çektiği

kasınca dediğiniz gibi hiç girmiyo ben ilk gece ve sonrakinde kastığım için girmedi ittirince ağrı aşırı oldu bende huylandım daha sonra

Geçmiş olsun bence denemeden doktora gidin sonradan pişman olursunuz bu tip vakalarda genelde kızlık zarı yırtılmıyormuş muhtemelen zedelenmiştir sizinki cok agrı varsa kızlık zarın kalın veya küçüktür delik bende de aynı sorun vardı gttık doktora kalın ve kücük oldugunu söledi cerrahı mudahale şart yoksa işkence olur kanama olur ilişkiden sogursunz imkansz kendı basınıza dedı senın zarın yapısıyla alakalı bence giidn görünün derim mutlka pişman olmazsnız krem kayganlaştırıcı filan sadece süreci uzatıp agrılı olmasına neden olur bence sorun neyse doktorla çözüm kendinizi düşünün

Normal ve saglikli bir birliktelikte agri olmaz, konusunda uzman bir doktora muayene olun ve mutlaka kayganlastirici kullanin.

Geçmiş olsun bence denemeden doktora gidin sonradan pişman olursunuz bu tip vakalarda genelde kızlık zarı yırtılmıyormuş muhtemelen zedelenmiştir sizinki cok agrı varsa kızlık zarın kalın veya küçüktür delik bende de aynı sorun vardı gttık doktora kalın ve kücük oldugunu söledi cerrahı mudahale şart yoksa işkence olur kanama olur ilişkiden sogursunz imkansz kendı basınıza dedı senın zarın yapısıyla alakalı bence giidn görünün derim mutlka pişman olmazsnız krem kayganlaştırıcı filan sadece süreci uzatıp agrılı olmasına neden olur bence sorun neyse doktorla çözüm kendinizi düşünün

yok ilk zamnlar girmedi 20 gün sonra fln tekrar denedik çok acıdı cok kan geldi ama normal diyolar çevremdeki evliler

Zarla alakasi yok zaten orada sizin sandiginiz gibi orayi kapayan bir zar da yok. Vajinismus konusunu inceleyin derim, zira caniniz korkudan aciyor...

doktora gitmek bşy değil alet sokturmak mantıklı gelmiyor.ablamda cok acıyor dye gitmiş doktor zamanla alışır demiş

Zarla alakasi yok zaten orada sizin sandiginiz gibi orayi kapayan bir zar da yok. Vajinismus konusunu inceleyin derim, zira caniniz korkudan aciyor...

dediğim gibi doktora gittim ilk başlarda vajinam küçük mü dye doktor normalden az geniş rahat bırakırsan acımaz dedi acaba vajinisms olabilir miyim dediğimde öyle olsa şu koltuğa(muayene koltuğuna) asla oturamazdın dedi öyle bi durum yok

dediğim gibi doktora gittim ilk başlarda vajinam küçük mü dye doktor normalden az geniş rahat bırakırsan acımaz dedi acaba vajinisms olabilir miyim dediğimde öyle olsa şu koltuğa(muayene koltuğuna) asla oturamazdın dedi öyle bi durum yok
Doktor alttan ultrasonla muayene etti mi

Korkunun ecele faydası yok ilk 1 ay o acı çekiliyor maalesef.
Yine de doktora gitmende fayda var. Enfeksiyon falan olabilir.

yok ilk zamnlar girmedi 20 gün sonra fln tekrar denedik çok acıdı cok kan geldi ama normal diyolar çevremdeki evliler
Sen kendini çok kastığın için kan geliyor. Biraz rahat bırakmaya çalış acı çekmeyeceğine inandır kendini. Deneme yapmadan aşamazsın.

kasmamdan dolayı vajinam küçük zannettim ittirdikçe girmiyor kasılmadan dolayıymış doktor baktı normalden biraz azcık geniş korkma sorun yok dedi evli bayanlar özellikle cevaplasınlar lütfen ikincisi rahat olur mu

Valla 1-2 ay sonra düzene giriyor normalde..tabi kisiden kisiye degisir

Hadi hayırlısı az az deneme olucak valla eşim anlayışlı çok şükür 1 ay oldu daha tık yok

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce evlendim ilk gece aşırı ağrıdan dolayı birleşme olmadı bayağı uzun bi zamandan sonra 1 hafta önce tekrar denedik bu defa kan geldi aşırı derecede ama uzun sürmedi asıl sorum ikinci birleşmede acı olur mu ilkinde sanki duvara çarparmış gbi bi etki yaptı çok kötüydü ikinci defada aynısı olur mu bide eşim az girdi dyo tamamen yırtılmışmıdır sizce:KK61:
Kendini tamamen rahatlatıp gevsemedigin sürece o acı hep olacak. Kendini kasmandan kaynaklanan birsey bu. Girişi kolaylaştırmak için bebe yağı kullanabilirsiniz.

Kendini tamamen rahatlatıp gevsemedigin sürece o acı hep olacak. Kendini kasmandan kaynaklanan birsey bu. Girişi kolaylaştırmak için bebe yağı kullanabilirsiniz.

giriş kolay oluyor zaten bişeye çarpıyomuş gibi hissediyodum delindiyse tamamen acı olmaz dye düşünüyorum

X