Merhaba arkadaşlar 1 ay önce evlendim ilk gece aşırı ağrıdan dolayı birleşme olmadı bayağı uzun bi zamandan sonra 1 hafta önce tekrar denedik bu defa kan geldi aşırı derecede ama uzun sürmedi asıl sorum ikinci birleşmede acı olur mu ilkinde sanki duvara çarparmış gbi bi etki yaptı çok kötüydü ikinci defada aynısı olur mu bide eşim az girdi dyo tamamen yırtılmışmıdır sizce
zarınızın durumunu bilemeyiz ama ağrı için konuşayım düzenli ilişkiye girmeye çalışmaya devam edin ağrılar zamanla azalacak emin olun..zarınız esnek bile olabilir ama kan geldiyse gözünüz korkmasın bardak bardak değil gelecek kan az bir şey zaten ..sizde fazlasıyla gelmiş zarda sorun yok..ağrınızda bir iki aya komple geçerMerhaba arkadaşlar 1 ay önce evlendim ilk gece aşırı ağrıdan dolayı birleşme olmadı bayağı uzun bi zamandan sonra 1 hafta önce tekrar denedik bu defa kan geldi aşırı derecede ama uzun sürmedi asıl sorum ikinci birleşmede acı olur mu ilkinde sanki duvara çarparmış gbi bi etki yaptı çok kötüydü ikinci defada aynısı olur mu bide eşim az girdi dyo tamamen yırtılmışmıdır sizce
duvara çarparmış gbi derken girerken oraya bişeye takıldı kızlık zarı olabilir yada ben kastım yne kasınca çok ağrıma oluyorNasıl duvara çarpar gibi? Siz duvara çarpmış gibi mi?
Ya zaten ortalık korkularıyla vajinusmus olmuş kadın dolu...
Kizlik zarina carpmiyor canim abartma. Esin yukari dogru hamle yapiyor o da kaslarina denk geliyor. Asagi dogru egimlidir rahim yolu. Kendini kastiginda kaslarin gerilir, o da o yolu daraltir. On sevismeyi guzel yapin rahatlarsin.duvara çarparmış gbi derken girerken oraya bişeye takıldı kızlık zarı olabilir yada ben kastım yne kasınca çok ağrıma oluyor
ben öyle hissettim kasmamaya dikkat ettim rahat olmaya çalıştım ama bilmiyorm artıkKizlik zarina carpmiyor canim abartma. Esin yukari dogru hamle yapiyor o da kaslarina denk geliyor. Asagi dogru egimlidir rahim yolu. Kendini kastiginda kaslarin gerilir, o da o yolu daraltir. On sevismeyi guzel yapin rahatlarsin.
Bende de aynı durum olmuştu kaçaccak delik aramıştım çünkü o kadar rahatım ve eminim ki bir sorun olmayacağınaduvara çarparmış gbi derken girerken oraya bişeye takıldı kızlık zarı olabilir yada ben kastım yne kasınca çok ağrıma oluyor