kızlık zarı hakkında?

niye pazar olsun diye sartlandiriyorsun ki kendini, öyle düsünürsen daha cok kasarsin.

rahat ol, bisey yok.

korkmazsan daha rahat olur hatta zevk alirsin.

benım de ılkındı cok kanamıştı ama bır daha hıc acı hıssetmedım, ılk seferkı acıda sn yelık bırseydı..

böyle şeyler duyunca korkum geçiyo inşallah rahat olur bi anlık bşy doğru diyosunuz ama stres olmasa..
valla ıs kafada bıtıyor, ben hıc bekaretı tabu yapan bırı olmadım hayatım boyunca o nedenle hıcte zor olmadı benım ıcın tabı erkegın sızı gevsetmesı de onemlı, normal bır ılıskı de bıle yeterlı on sevısme ve uyarılma yoksa vajına yeterı kadar ıslanmadı ıse ılk gırerken zorlanıyorsunuz acı olmuyor ama zorlamayı hıssedıyorsunuz, bırkaç sanıye sonra tam bırlesme olupta ıslaklık yeterı kadar olunca gerısı zevke donusuyor..
bıraz acık oldu ama olay bu

kendinizi kasmayin ve illa belirli bir günde olacak diye sartlandirmayin. Biraz esinizde bitiyor. Ben evlendigimde ilkindede bi anda cok agri hissettim, o agriyla esime kizdim alistira alistira diye :) ondan sonra sagolsun cok anlayislidir, dedigim gibi yapti. Gecer yani merak etmeyin.
Kanamaya gelince, herkeste farklidir diye düsünüyorum. Ayrica evlisiniz ve kan gelmis esinizde görmüs sanirim. Neden merak ediyorsunuz zarinizi, o kismini pek anlayamadim. Bu durumda en iyisini doktorunuz Bilir :)

katiliyorum size :)

niye pazar olsun diye sartlandiriyorsun ki kendini, öyle düsünürsen daha cok kasarsin.

rahat ol, bisey yok.

korkmazsan daha rahat olur hatta zevk alirsin.

pazar daha rahat olurmuşum gibi tatil ya psikolojik heralde zevk fln alamadım henüz

kızlık zarı tamamiyle yırtılırsa acı olmaz ilkine göre dye düşünüyorum ondan yoksa eşimle öyle şeyler aramızda sorun olmaz güvenir bilir beni

ilk konunuzu kızlık zarı üzerine açmanız ilginç , ki zaten sizin zarla alakalı bi probleminiz yok '2. ilişkide ağrı olur mu' sorunuz bu.
cevabım da: kendinizi ne de olsa 2. diye rahatlatabilirsiniz, 1.yi atlattınız, sonuçta girdi yani 2. de acı hissetmeyeceksiniz, daha da sağlama almak istiyorsanız üste çıkın .

asıl soru aslında çok aşırı kanama oldu kızlık zarı yırtılmışmıdır dye düşünceme göre yırtılırsa tamamiyle acı olmaz fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…