Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldır gitsinnnnnnnnnnn
canım benim arkadaşımda oldu böyle bir problem..evlendiği vakit kanama olmayınca bu şoka falan girmiş..neden olmadı diye..fakat eşi bilinçli biriydi allahtan..onun kadar problem yapmamış..problem yapmamış derken bekareti önemsemiyor anlamına gelmesin..kimi bayanda olur kimisinde olmazmış demiş..ertesi gün arkadaşım doktora gitmiş ve doktor esnek olduğunu söylemiş..yani bekar arkadaşlarımız hepsine allah böyle anlayışlı eşler nasip etsin..a.s.kızlar tabi cevap vermeyebilirsinizde merak ettiğim için soruyorum ...
Zarı esnek olan hanımda beklenen kanama olmuyor peki eşin tavrı nasıl oluyor bu durumda?
Yani aa zarın esnek miş kanama olmadı gibi bir diyalog mu oluyor...
Çünki bekaretin bilinen başka bir anlaşılır tarafı yok yani bunu ancak kanama belli ediyor...
Ya lütfen yanlış anlaşılmasın merak ediyorum...
merhaba herkese
benim sorunum kızlık zarının esnek olması :bbo:
benim gibi olanlar varmı die merak ediyorum ve eğer varsa neler yapıorsunuz?
mesela ben her seferinde acı çekiorum ve hiçbişey hissetmiyorum![]()
yani nasıl acı çekiyorsunuz ben anlamadım?:sm_confused:
benimde zarım esnek..ilk bir kaç gün acı oldu..1 haftayı bulmadı bile..
canınızın acımasının zarınızla pek ilgisi yok bence bir jinekoloğa görünün..yerimseniben
bence bakire olmanın tadını çıkar :roflol:
şaka tabi cnm ama benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor evlendi o nun da esnekmiş ama acı duyduğunu falan sölemedi :1closedeyes:
Allah iyiliğini versin... :roflol: Dişim ağrıyor ne yapmalıyım? sorusuna çektir gitsin denir ya onu gibi olmuş...
kızlar tabi cevap vermeyebilirsinizde merak ettiğim için soruyorum ...
Zarı esnek olan hanımda beklenen kanama olmuyor peki eşin tavrı nasıl oluyor bu durumda?
Çünki bekaretin bilinen başka bir anlaşılır tarafı yok yani bunu ancak kanama belli ediyor...
canım kızlık zarının esnek olması insana acı vermez bence..arkadaşımda oldu böyle bişi..zaten eşinle birşeyler yaşadıysan (açık açık yazamıyorum] ne kadar esnekde olsa orda zar falan kalmamışdır..bence sen bir jinekoloja görün ..enfeksiyon kapmış olabilirsin..
kızlar tabi cevap vermeyebilirsinizde merak ettiğim için soruyorum ...