• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı esnek olanlar ne yapmalı?

sheyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
12
0
86
40
İstanbul
merhaba herkese
benim sorunum kızlık zarının esnek olması :bbo:
benim gibi olanlar varmı die merak ediyorum ve eğer varsa neler yapıorsunuz?
mesela ben her seferinde acı çekiorum ve hiçbişey hissetmiyorum :utangac:

Valla bence pek bir şey yapmamalı..
İlişki sırasında sürekli orayı düşünmemeli,"benim kızlık zarım esnek o yüzden çok acı çekiyorum" derseniz,ömür boyu acınız bitmez.:sm_confused:
O anın tadını çıkarmalı sadeceyerimseniben

Doktorun küçük bir operasyonla halledebileceği birşey, acı çekiyosan çaresine bakmalısın bence

bu durumdan rahatsız iseniz küçük bir operasyonla kurtulabilirsiniz. doğumu beklemeyin.

olmuyor maalesef düşününcede olmuor
doktora gidip halletmeyi düşündüm ama istemedim açıkçası yaptırmam o şekilde
ne bilim hiç hoş bişi diil ama lale arkadaşımız bunun yok olacağını sölüor nedense ben hala acı çekiorum :(

yani nasıl acı çekiyorsunuz ben anlamadım?:sm_confused:
benimde zarım esnek..ilk bir kaç gün acı oldu..1 haftayı bulmadı bile..
canınızın acımasının zarınızla pek ilgisi yok bence bir jinekoloğa görünün..
yerimseniben

bence bakire olmanın tadını çıkar :roflol:
şaka tabi cnm ama benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor evlendi o nun da esnekmiş ama acı duyduğunu falan sölemedi :1closedeyes:

kızlar tabi cevap vermeyebilirsinizde merak ettiğim için soruyorum ...
Zarı esnek olan hanımda beklenen kanama olmuyor peki eşin tavrı nasıl oluyor bu durumda?
Yani aa zarın esnek miş kanama olmadı gibi bir diyalog mu oluyor...
Çünki bekaretin bilinen başka bir anlaşılır tarafı yok yani bunu ancak kanama belli ediyor...
Ya lütfen yanlış anlaşılmasın merak ediyorum...

eşim benden çok emindi.aklına bile gelmedi.zaten annemde de esnek olduğu için biz nişanlılık döneminde konuşmuştuk bunu..
17 yaşımdan beri onunla birlikte olduğumdan dolayı yapacak olsam bunu onunla yapardım..başkasıyla değil..
zaten biz evlendiğimizde ben regldim.kardeş kardeş yattık.balayında oldu bizim ilk birleşmemiz.sorun olmadı yani..

Zarı esnek olan hanımda beklenen kanama olmuyor peki eşin tavrı nasıl oluyor bu durumda?
Çünki bekaretin bilinen başka bir anlaşılır tarafı yok yani bunu ancak kanama belli ediyor...
canım benim arkadaşımda oldu böyle bir problem..evlendiği vakit kanama olmayınca bu şoka falan girmiş..neden olmadı diye..fakat eşi bilinçli biriydi allahtan..onun kadar problem yapmamış..problem yapmamış derken bekareti önemsemiyor anlamına gelmesin..kimi bayanda olur kimisinde olmazmış demiş..ertesi gün arkadaşım doktora gitmiş ve doktor esnek olduğunu söylemiş..yani bekar arkadaşlarımız hepsine allah böyle anlayışlı eşler nasip etsin..a.s.

canım kızlık zarının esnek olması insana acı vermez bence..arkadaşımda oldu böyle bişi..zaten eşinle birşeyler yaşadıysan (açık açık yazamıyorum] ne kadar esnekde olsa orda zar falan kalmamışdır..bence sen bir jinekoloja görün ..enfeksiyon kapmış olabilirsin..
merhaba herkese
benim sorunum kızlık zarının esnek olması :bbo:
benim gibi olanlar varmı die merak ediyorum ve eğer varsa neler yapıorsunuz?
mesela ben her seferinde acı çekiorum ve hiçbişey hissetmiyorum :utangac:

yani nasıl acı çekiyorsunuz ben anlamadım?:sm_confused:
benimde zarım esnek..ilk bir kaç gün acı oldu..1 haftayı bulmadı bile..
canınızın acımasının zarınızla pek ilgisi yok bence bir jinekoloğa görünün..
yerimseniben

bence bakire olmanın tadını çıkar :roflol:
şaka tabi cnm ama benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor evlendi o nun da esnekmiş ama acı duyduğunu falan sölemedi :1closedeyes:

Allah iyiliğini versin... :roflol: Dişim ağrıyor ne yapmalıyım? sorusuna çektir gitsin denir ya onu gibi olmuş...

canım kızlık zarının esnek olması insana acı vermez bence..arkadaşımda oldu böyle bişi..zaten eşinle birşeyler yaşadıysan (açık açık yazamıyorum] ne kadar esnekde olsa orda zar falan kalmamışdır..bence sen bir jinekoloja görün ..enfeksiyon kapmış olabilirsin..

katılıyorum
şimdi bekar yazıyo ama bi zamanlar evliydimn elbet sen ne bilcen demeyin yerimseniben

benimde kızlık zarım esnek.
ama ben ilk 1-2 ilişki dışında hiç acı duymadım acıkcası
benim eski eşimin ailesinde carsaf görme diye bi saçmalık vardı
gerci benim 1-2 damla kadar kanamam olmuştu ben başka bi nedenle gitmiştim jinekologa ( kaynananmın yanında çalıştığı hekimdi )
ve o söyledin kızlık zarın duruyor falan diye
neyse bi kıyamet bi kıyamet koptu ki ohoooo
neymiş efendim bi müdehaleyle olay cözümlencekmiş

bilemiyorum ama bana sacma geliyor
yani kzılık zarının bekaretle yada bakireliğin kanıtıyla alakası yokki
sünnet derisi gibi birşey oda
allah onu kızlar bakiremi değilmi kanayınca anlayın anlamayın diye yaratmamışki bebekken bez bağlandığı için oluşabilecek hastalıklardan enfeksiyonlardan koruma amaçlı
yani bunu cok yerden okudum ben
ama pardon unuttum toplum değil mi....

neyse konu dışına çıktım
ben sorunun kızlık zarıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum bencede bi jinekologa görünmek en doğrusu sanırım en sağlıklıo bilgiyi o verecektir...

benim zarım da esnekmiş ama sizinkini anlayamadım neden acı oluyo.. esnek olunca kanama olmas, acı da pek olmas.. yani acı olursa bile zara bağlı diildir.. sizin acı duymanızın nedeni başka bişey olabilir.. ben ilk birleşmemde ne acı duyduum ne kanamam olduu, gayet rahattım yani.. :nazar:

Ayıptır söylemesi 18 yıllık evli biri olarak bende aynı durumdayım. Hatta iki çocuğumda sezaryanla olduğu için hala bakireyim :roflol: :roflol:
Ben bununla ilgili hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ağrı falan olmuyordu. (Tabiiii yıllllaaaarrrr öncesinden bahsediyorum) :sm_cool:

Eşim bunu hiç sorun etmedi ama ben kafaya taktım. Onuda alıp çıktım ve tabeladan bakarak istediği bir doktora gittik. Hatta doktorun yanında eşim muayene istemediğini tekrarlayınca doktor bana çok şanslı olduğumu ama neden ısrarla muayene olmak istediğimi sordu, bende bugün iyiyiz ama ileride bir şey olurda bu konuyla ilgili bana laf söylerse kaldıramam demiştim. Neyse sonunda gerçek ortaya çıktı ama eşim hiç tepki vermedi. Ben sana güveniyorum gerisi mühim değil dedi.
Şimdi ben her birlikteliğimizde ona, unutmaki bir bakire ile birlikte oluyorsun kıymetimi bil diyorum. Ehhh bu yaştan sonra ancak işin espri tarafıyla idare ediyoruz bizde.

hayırlısı olsun arkadaşlar ..acının esneklikten dolayı olduğunu bende düşünmüyorum...allahım herkese anayışlı eşler versin inşallah..

Back
X