kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

allah allah ortada tecavuz ve gercek bır madurıyet yoksa dıktırmesın arkadasım ısteyen ıstedıgını yasayacak ozgurlukteyse dıktırmesın oldu ısteyen ıstedıgıyle beraber olsun ondan sonrada gıdıp saf kız ayaklarıyla kızlıkzarı dıktırsın kocasını ılk defa senın oldum ayakları yapsın.namus bekcılıgı lafına gelince kımse kımsenın bekcılıgını yapmıyor yapsaydı kızlıkzarı hala yerınde olurdu:51:

Üzgünüm ama katılmıyorum burada soru arkadaşım kız değil ama biriyle nişanlandı ve kandıracak onu sizce doğrumu dese tüm dediklerini demekte hakkımız olurdu ama kişiler kendilerinden sorumludur ve soru bize bu şekilde sorulmamış. Kızım kardeşim bu işi yapmadığı müddetçe eleştirmek sadece benim ahlakıma ters düşer diye düşünerek sana cevap vermek isterim.

sevgili kk üyeleri... ilk 1-2 sayfayı okudum ve buna göre konuşuyorum. neden konu sahibini yada arkadaşını ya da onu bunu yargılamak yerine asıl soruya odaklanmıyorsunuz ki?
söylediği doğru yada yalan bunu sorgulamak kimseye düşmez ki.eğer bi hata yaptıysa bunun sonuçlarına katlanmayı göze de almıştır herhalde.sadece fiyatını sormuş kendi için yada başkası için ne farkeder... cinsellikle ilgili konularda neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.herkesin doğrusu ve yanlışı kendinedir...
bu konu da eminim ki diğerleri gibi çok yakında kapanır zaten.

Son düzenleme:
sevgili kk üyeleri... neden konu sahibini yada arkadaşını ya da onu bunu yargılamak yerine asıl soruya odaklanmıyorsunuz ki?
söylediği doğru yada yalan bunu sorgulamak kimseye düşmez ki.eğer bi hata yaptıysa bunun sonuçlarına katlanmayı göze de almıştır herhalde.sadece fiyatını sormuş kendi için yada başkası için ne farkeder... cinsellikle ilgili konularda neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.herkesin doğrusu ve yanlışı kendinedir...
bu konu da eminim ki diğerleri gibi çok yakında kapanır zaten.

ayneen katılıyorum

amaaaannniiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:))))yanlış olmuşş:)))

Son düzenleme:
üzgünüm ama katılmıyorum burada soru arkadaşım kız değil ama biriyle nişanlandı ve kandıracak onu sizce doğrumu dese tüm dediklerini demekte hakkımız olurdu ama kişiler kendilerinden sorumludur ve soru bize bu şekilde sorulmamış. Kızım kardeşim bu işi yapmadığı müddetçe eleştirmek sadece benim ahlakıma ters düşer diye düşünerek sana cevap vermek isterim.

canım orası ole ama ben ısteyen ıstedıgını yasar gıder kızlık zarınıda dıktırır lafına kızdım anlatamadım heralda ısteyen ıstedıgını yasasında dadiktırmek kandırmak degılmı? Ben yalana kızıyorum yalanda soylenmesın dıyorum yanı evlenmeden cınsellıgı yasıyacak kadar özgürse evlenecegı ınsanada aptal yerıne koymuyacak kadar durust olmalı bence

yine türlü türlü yorumlar gelmiş tebrikler :46:
KK'nın en begenmedigim tarafı işte böyle konularda direk yargılıyosunuz insanları ya :97: arkadaşı adına konu açamazmı ? arkadaşlarm arasında burda üyeligi olan tek kişi benim bişey sorsalar onlar adına konu açmıcakmıyım yani ?..
Bende evlilik öncesi ilişkiye karşıyım şimdi söyliceklerim kendide yaptı savunuyo olmasın diye söylüyorum .. bişey yaşadıysa o onun sorunudur sizden bi sorunun cevabını istemiş sadece yapmayın bu kadar kötü olmayın ya ..
bende karşı olabilirim ama o kişiyi yargılamak benim haddime deil ne yazıkki sizinde haddinize degil !

eed anlamadıkları belli :D sadece gülüyorum :D farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi :D

Konu sahibi arkadaşının arkadaşının diktirmeyeceğini çok komik çok farklı birşey için istedikerini söylüyor.
Böyle nefes nefese savunmanıza gerek yok yani komik birşey için istiyormuş dikim fiyatını..
Ne giden bir namus var ne de namus bekçisi diye eleştirmenizi gerektirecek birşey

KK'nın en begenmedigim tarafı işte böyle konularda direk yargılıyosunuz insanları ya :97: arkadaşı adına konu açamazmı ? arkadaşlarm arasında burda üyeligi olan tek kişi benim bişey sorsalar onlar adına konu açmıcakmıyım yani ?..
Bende evlilik öncesi ilişkiye karşıyım şimdi söyliceklerim kendide yaptı savunuyo olmasın diye söylüyorum .. bişey yaşadıysa o onun sorunudur sizden bi sorunun cevabını istemiş sadece yapmayın bu kadar kötü olmayın ya ..
bende karşı olabilirim ama o kişiyi yargılamak benim haddime deil ne yazıkki sizinde haddinize degil !

bende bunu anlatmaya çalıştım işte... insan sevdiği insanla istediği herşeyi yaşayabilir.iyi yada kötü kişinin kendi bileceği iştir... kadınlar kulübü kadınların dertlerini, mutluluklarını, üzüntülerini, sorunlarını vs. paylaştıkları bi site değil mi? sorunu çözmek yerine neden yargılamak, aşağılamak, kınamak... anlamıyorum bunu... biraz duyarlı olalım arkadaşlar...

aynen sana katılıyorum :46:

Bu yağ aldırma ameliyatı değil ki birisi çıkıp "ben x doktora diktirdim ücrette şu kadar tuttu sonra gerdek gecesinde de salak kocam hiçbirşey anlamadı yani dikim başarılı aslını aratmayan bir çalışma oldu" desin..
Var mı bunu yazabilecek olan ?
Hiç sanmıyorum ,bugüne kadar yazan var mı ki?
Biraz gerçekçi olsak fena olmaz bence.
Geçen gün bir arkadaş alenen vulva koku diye bir konu açmış başlığa açık açık yazmış ki bu tarz konular baya bir fazlaymış şimdi baktım tek emsal bumu diye ama değil. Bu site sadece bir görüşten, bir dinde, bir ırktan, bir meshepten insanların beraber olduğu bir site değil bildiğim kadarı ile hatta ben oldukça özgür buluyorum toplumumuza bakarak bazı başlıkları görerek buraya hayat kadınları girip istediğini tam tersi bir hayat süren kadında istediğini yazabilir. İsmi kadınlar kulübü ve her tarz kadın girip özgürce ve korkmadan yazmalı düşüncelerini lütfen bu kadar eleştirici olmayalım lütfen saygı duyalım ki kadınlar bir şeyleri konuşabilir duruma gelsinler. Bir çok kadın bir çok şey yaşıyor ama en yakın arkadaşına bile rol yapıyor. Ben herkes herşeyi yaşasın demiyorum ama bu kadar yalan dolan bir dünyamız olmasın konuşmaktan anlatmaktan korkmayalım kızlık zarı bir organ değil deri parçası ve sırf bu deri parçası için insanlar öldürülüyor bu kadar gözde büyütmeye gerek yok.

Geçen gün bir arkadaş alenen vulva koku diye bir konu açmış başlığa açık açık yazmış ki bu tarz konular baya bir fazlaymış şimdi baktım tek emsal bumu diye ama değil. Bu site sadece bir görüşten, bir dinde, bir ırktan, bir meshepten insanların beraber olduğu bir site değil bildiğim kadarı ile hatta ben oldukça özgür buluyorum toplumumuza bakarak bazı başlıkları görerek buraya hayat kadınları girip istediğini tam tersi bir hayat süren kadında istediğini yazabilir. İsmi kadınlar kulübü ve her tarz kadın girip özgürce ve korkmadan yazmalı düşüncelerini lütfen bu kadar eleştirici olmayalım lütfen saygı duyalım ki kadınlar bir şeyleri konuşabilir duruma gelsinler. Bir çok kadın bir çok şey yaşıyor ama en yakın arkadaşına bile rol yapıyor. Ben herkes herşeyi yaşasın demiyorum ama bu kadar yalan dolan bir dünyamız olmasın konuşmaktan anlatmaktan korkmayalım kızlık zarı bir organ değil deri parçası ve sırf bu deri parçası için insanlar öldürülüyor bu kadar gözde büyütmeye gerek yok.

Bence yırtılmış bir kızlık zarını diktirmek sahtekarlığın kralı..
Daha ötesi yok,bunun için kadın dayanışması yapılmaması taraftaryım.
Size katılıyorum insanların kültürel dini sosyojik geçmişleri farklı olabilir.
Birbirimize benzemeyebiliriz ama burada mevzunun özü yanlış.
Sevişiyorsan delikanlı gibi sevişirsin..
Bir sonraki ilişkinde de delikanlı gibi senden önceki sevgilimle seviştim benim duruşum bu dersin.
Diyemiyorsan sevişmezsin.
Koştur koştur kaça dikilir derdine düşmezsin.
Hepsi bu..

Geçen ay bayramda Ankara'ya gitmiştik.Eşimin bi akrabası özel bir jinekoloji merkezinde çalışıyor.
Bi kız geldi 17-18 yaşlarında diyor kulağıma eğilerek"kızlık zarı ne kadara dikiliyor"demiş..Kesin lise öğrencisiydi diyor
Ailem duyarsa beni öldürür gizlice yapmam lazım demiş.
Bizde dikim yapılıyor ve de 1000 tl dedi o akraba da ordan aklımda kalmış...Ama o şahsı kandırmadan 3 gün önce yapılmalı demiş :1:

Son düzenleme:
bence yırtılmış bir kızlık zarını diktirmek sahtekarlığın kralı..
Bir sonraki ilişkinde de delikanlı gibi senden önceki sevgilimle seviştim benim duruşum bu dersin.
Hepsi bu..

begen tusunu cok aryorum bazen cok :46::46::46:bravo arkadasım dusunduklerımı yazdıgın ıcın:46::46::46::46::46:

Bu yağ aldırma ameliyatı değil ki birisi çıkıp "ben x doktora diktirdim ücrette şu kadar tuttu sonra gerdek gecesinde de salak kocam hiçbirşey anlamadı yani dikim başarılı aslını aratmayan bir çalışma oldu" desin..
Var mı bunu yazabilecek olan ?
Hiç sanmıyorum ,bugüne kadar yazan var mı ki?
Biraz gerçekçi olsak fena olmaz bence.

canım orası ole ama ben ısteyen ıstedıgını yasar gıder kızlık zarınıda dıktırır lafına kızdım anlatamadım heralda ısteyen ıstedıgını yasasında dadiktırmek kandırmak degılmı? Ben yalana kızıyorum yalanda soylenmesın dıyorum yanı evlenmeden cınsellıgı yasıyacak kadar özgürse evlenecegı ınsanada aptal yerıne koymuyacak kadar durust olmalı bence

katılıyorum ama şu açıdan ben böyle yapardım ama sen ne yaparsın seni bağlamaz. Yalandan nefret herkes eder ama yalan söylemeden ölen kimsede yoktur. Herkes dürüstçe ve yalansız hayat sürse dünyaya geliş amacımız tamamen yalan olurdu. İnsanları yargılayacak merci bizi dünyaya böyle durumlarda ne yapacağımızı görmek için göndermedimi?

bende bunu anlatmaya çalıştım işte... insan sevdiği insanla istediği herşeyi yaşayabilir.iyi yada kötü kişinin kendi bileceği iştir... kadınlar kulübü kadınların dertlerini, mutluluklarını, üzüntülerini, sorunlarını vs. paylaştıkları bi site değil mi? sorunu çözmek yerine neden yargılamak, aşağılamak, kınamak... anlamıyorum bunu... biraz duyarlı olalım arkadaşlar...
aynen sana katılıyorum :46:

:71: teşekkrlr
ben aslında bu şekilde davrananlara birazda acıyorum kimse k.bakmasn bi iki şey anlatıcam ..
lisedeyken benim etegim kısaydı belki biçok kşiye görede daha rahat kız imajı çizmişimdir ama ben erkek arkadşmla öpüşmemiştim bile 2 senelik ilişkim vardı .. şimdi geliyorum daha lisedeyken kızlıgını kaybeden 3 kişiye..
birinin ailesi kapalı haddinden fazla tutucu bi aileydi - kızı okul dönüşü normal bi erkek arkadaşıyla yürüyo diye dövdüler yasaklar koydular .. şmdi o kız bildikleri kız -kız degil !! ** muhtemelen onun aileside atıp tutuyodu böyle insanlar içinde

sizinde evladınız olucak sizinde akrabalarınız var bu kadar büyük konuşmayın lütfen..

Bence yırtılmış bir kızlık zarını diktirmek sahtekarlığın kralı..
Hepsi bu..

Aynı dili konuşuyoruz benim tek söylediğim benim görüşümün bu konudaki öneminin sadece beni ve benim gibi düşünenleri irdelediği. Kimseyi sevişiyor sonrada saklıyor diye yargılama hakkını kendimde bulmam. Ben yaparmıyım asla sevdiğim biri yapacak olsa akıl verirmiyim sonuna kadar ama 3. şahısların derdi onların kızlık zarının beyinlerindeki önemine kalır. Ben ne benimle kızlık zarımiçin evlenecek adama saygı duyarım ve sormasına izin verdim ne de evlendiğim kişiye benden şüphe etmesini gerektiecek ufacık bir düşünce kırıntısı ama dediğim gibi bu benim düşüncem benden de hepsi bu olsun bari:63:

Arkadaşlar burada kimsenin size kadın dayanışması yapalım dediği yok, sağduyu sahibi insanlar diyorlar ki 'yargısız infaz yapmayın' kimin ne yaşadığını bilemezsiniz

bakınız en basit örnek, böyle bir konu açılıyor ve gelen tepkiye bakın, sonrada diyorsunuz ki dürüst ol falan filan , yahu işte sizlerin bu tepkileri yargısız infazları acımasızlığı sürüklüyor insanları böyle yanlışlara

bir kadının kızlık zarı yoksa kesin kötü kadındır kimbilir geçmişi nasıldır kaç kişiyle birlikte olmuştur, yahu nerden biliyorsun? ne oldu ne bitti bu noktaya nasıl gelindi bilgi sahibimisin? gözünle gördün mü olanları ?

yada bir kadın dulsa kötü kadındır aman uzak duralım samimi olmayalım vs.. vs.. böyle bir başlık var burada da tartışılıyor

önyarılı insanların çoğu ve bu nedenle kişiler saklama mecburiyeti hissediyor bazı şeyleri, birçok kadın dul kalma korkusu ile boşanmıyor, işte böyle genç kızlarımız zarımı diktireyim derdine giriyor ve bunların tek nedeni toplumdaki önyargı, yargısız infaz, duyarsızlık, acımasızlık

katılıyorum ama şu açıdan ben böyle yapardım ama sen ne yaparsın seni bağlamaz. Yalandan nefret herkes eder ama yalan söylemeden ölen kimsede yoktur. Herkes dürüstçe ve yalansız hayat sürse dünyaya geliş amacımız tamamen yalan olurdu. Insanları yargılayacak merci bizi dünyaya böyle durumlarda ne yapacağımızı görmek için göndermedimi?

sız nasıl kendı dusuncenızı soyluyosanız bende kendı dusuncemı soyledım hayır efendım yalandan herkez nefret etmez yalan soylemeden yapamayan ınsanlar var ben kımseyı yargılamıyorum bısey yasanıyosa arkasında durulmalı saklanmamalı gerek duyulmadıkca 10larca kez yazdım eger kısı ısteyerek bırlıkte olmus ve sonrasında baska bır ınsanla evlenmek ıcın sahtekarlık yapılmamalı yasadınsa pasa pasa solenmelı yalana benım hayatımda yer yok siz ıster kabul edın ıster etmeyın

Hayir bilmek zorunda degiliiz ama fiyat ve doktor söyleyerek yardim etmek de zorunda degiliz cunku yardim edersek türkiye zor degisir. Diktirirse butun kadinlari asagilamis olur, sadece kendini degil. Benim kizim veya kizkardesim olsaydi aslaaaaa diktirmesini istemzdim. Onun icin bu soruyu kendime sormak birseyi degistirmiyor. Bence bu durumda olan birisine yapabilecegiin en kötü sey bunu önermek. Utanmasi gereken bir durum oldugunu sanir. Bizler ona asla degerini bu olaydan sonra kayip etmedigini aciklmamiz gerekirken doktor bulmasina yardim etmek en kötu seydir..

Ben toplumun yanar döner degerlerine göre hayatimi sekillendirmiyorum, onun icin hangi kadin neresini istiyorsa orasini diktirebilir.
Dolayisiyla bir yerlerini diktirmesi ne benim degerimi yükseltir ne de benden birsey götürür.. Beden onun bedeni,hayat onun hayati.
Bende kimsenin namus bekcisi degilim.
Gerekli durumlarda kizkardesim,kizim ya da ben olsaydim diye olaylara yaklasiyorum, cünkü bir olaya önyargiyla yaklasmak kolaydir,
"ben etmem, ben yapmam,benim basima gelmez" demektense karsimdakini anlamayi tercih ediyorum. Bunun adi da öneri degil empatidir.
Üstelik bu gibi olaylari degerlendirirken,elimizde veriler olmalidir.Karsimizdaki insanin yasi,dini,egitimi,ailesi,hayata bakisi,bulundugu
ruh hali vs. hakkinda yeterince verimiz olmadan uygun bir cözüm önerisinde bulunamayiz.
Yorumumda kimseye doktor, fiyat vs. ismi zikretmedim,ama birilerinin cani istemis önermisse o onlarin bilecegi is.
Eger Melek hanim doktor ismi ve operasyon fiyati degilde," sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz?" diye sorsaydi,bu
konudaki fikirlerimi yazardim,ama bunu sormadi.
O halde bekaret konusundaki fikirlerimi kendime sakliyorum ve kimseyi yargilama hakkini kendimde görmüyorum.

Back