kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

Aynı dili konuşuyoruz benim tek söylediğim benim görüşümün bu konudaki öneminin sadece beni ve benim gibi düşünenleri irdelediği. Kimseyi sevişiyor sonrada saklıyor diye yargılama hakkını kendimde bulmam. Ben yaparmıyım asla sevdiğim biri yapacak olsa akıl verirmiyim sonuna kadar ama 3. şahısların derdi onların kızlık zarının beyinlerindeki önemine kalır. Ben ne benimle kızlık zarımiçin evlenecek adama saygı duyarım ve sormasına izin verdim ne de evlendiğim kişiye benden şüphe etmesini gerektiecek ufacık bir düşünce kırıntısı ama dediğim gibi bu benim düşüncem benden de hepsi bu olsun bari:63:

Anladım aslında seni,bu mesajından sonra.
Ama konu sahibine karışıyor yada kınıyor gibi davranılmasının sebebi biraz da kadınsal hassasiyetler.
Yani" neden kendini bu hale düşürdün ki " serzenişi..
Bana nasıl geliyor biliyor musun ?
Bir hırsız düşün konu açmış soruyor ki işte ben banka soyacağım sizin bidiğiniz yöntemler var mı :)
Teşbihte hata olmaz bu hissi veriyor bana.
Yanlışa yol yapıyoruz.
Konuyu genelde de dinle özdeşleştirdikleri için kk hanımları.
biri de çıkıp mutlaka namus bekçisi misiniz uleyynnn diyor :37:
aslında konu diktireceksen sevişme,sevişeceksen diktirme,sosyal hayatın müsait değilse kendini rencide edecek hiçbir noktaya hayatını getirme.
bir de bu konuları her yaş grubundan yüzlerce kız okuyor.
sevgilisiyle yatmayı düşünenen kullanıldığını düşünen yatmak üzere olan vs vs..
bence güzel mesaj verilmeli.
bu da benim düşüncem karman çorman oldu ama :37:

Ben toplumun yanar döner degerlerine göre hayatimi sekillendirmiyorum, onun icin hangi kadin neresini istiyorsa orasini diktirebilir.
Dolayisiyla bir yerlerini diktirmesi ne benim degerimi yükseltir ne de benden birsey götürür.. Beden onun bedeni,hayat onun hayati.
Bende kimsenin namus bekcisi degilim.
Gerekli durumlarda kizkardesim,kizim ya da ben olsaydim diye olaylara yaklasiyorum, cünkü bir olaya önyargiyla yaklasmak kolaydir,
"ben etmem, ben yapmam,benim basima gelmez" demektense karsimdakini anlamayi tercih ediyorum. Bunun adi da öneri degil empatidir.
Üstelik bu gibi olaylari degerlendirirken,elimizde veriler olmalidir.Karsimizdaki insanin yasi,dini,egitimi,ailesi,hayata bakisi,bulundugu
ruh hali vs. hakkinda yeterince verimiz olmadan uygun bir cözüm önerisinde bulunamayiz.
Yorumumda kimseye doktor, fiyat vs. ismi zikretmedim,ama birilerinin cani istemis önermisse o onlarin bilecegi is.
Eger Melek hanim doktor ismi ve operasyon fiyati degilde," sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz?" diye sorsaydi,bu
konudaki fikirlerimi yazardim,ama bunu sormadi.
O halde bekaret konusundaki fikirlerimi kendime sakliyorum ve kimseyi yargilama hakkini kendimde görmüyorum.

sizin gibi insanlar klonlansın istiyorum ben :)

eline sağlık arkadaşım

Ben toplumun yanar döner degerlerine göre hayatimi sekillendirmiyorum, onun icin hangi kadin neresini istiyorsa orasini diktirebilir.
Dolayisiyla bir yerlerini diktirmesi ne benim degerimi yükseltir ne de benden birsey götürür.. Beden onun bedeni,hayat onun hayati.
Bende kimsenin namus bekcisi degilim.
Gerekli durumlarda kizkardesim,kizim ya da ben olsaydim diye olaylara yaklasiyorum, cünkü bir olaya önyargiyla yaklasmak kolaydir,
"ben etmem, ben yapmam,benim basima gelmez" demektense karsimdakini anlamayi tercih ediyorum. Bunun adi da öneri degil empatidir.
Üstelik bu gibi olaylari degerlendirirken,elimizde veriler olmalidir.Karsimizdaki insanin yasi,dini,egitimi,ailesi,hayata bakisi,bulundugu
ruh hali vs. hakkinda yeterince verimiz olmadan uygun bir cözüm önerisinde bulunamayiz.
Yorumumda kimseye doktor, fiyat vs. ismi zikretmedim,ama birilerinin cani istemis önermisse o onlarin bilecegi is.
Eger Melek hanim doktor ismi ve operasyon fiyati degilde," sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz?" diye sorsaydi,bu
konudaki fikirlerimi yazardim,ama bunu sormadi.
O halde bekaret konusundaki fikirlerimi kendime sakliyorum ve kimseyi yargilama hakkini kendimde görmüyorum.

:46:tebrık edıyorum keske herkes sızın gıbı yaklasabılse konulara

Ben oğlumu asla ''evlendiğin bakire olmalı, daha önce kimseyi sevmemiş olmalı ...vb gibi'' abuk sabuk, gerici, kadını aşağılayan fikirlerle yetiştirmeyeceğim. Yazıların bir kısmını okudum ve çok şaşırdım. Bu zamanda bu konu tartışılıyor. İnanılmaz bir şey. ERKEK ve KIZ ARASINDA HİÇ BİR FARK YOKTUR, İKİSİ DE İNSANDIR, İKİSİ DE EŞİTTİR. Bu arada 17 yaşında bir oğlum var.

:46:
ben de oğlum olursa böyle yetiştiricem
konu sahibi arkadaşım; sen bunu en iyisi google dan araştır :6:

birde işin şu boyutu var, hala bakire olan ama aklınıza gelecek herşeyi yapmış olan kızlar var, şimdi onlar iyi ama bekareti olmayan kötü mü oluyor? peki o kızlar anlatıyorlar mı evlenecekleri kişiye ben bekaretimi bozdurmadım ama ona gelene kadar herşeyi yaptım diye?

iyilik kötülük insanın ruhundadır karakterinde dir, bacağının arasında değil.

Ne oluyor yahu:44:
Herkes savci olmus!
Belki tecavüze ugradi, belki pisman oldu, vs. vs...
Olamaz mi?
Sizin kiziniz,kiz kardesiniz, belki de birgün kendiniz bu duruma düsemez misiniz?
Ayrica ne oldugunuda dair detaylari burada paylasmak zorunda da degil.
Dürüst bulmuyor olabilirsiniz, siz olsaniz hayatda böyle birsey yapmayacak olabilirsiniz,
olabilir de bu sizin yasaminiz.
Size ait bir yasam ve yasamaniz sadece sizi ilgilendirir.
Baskasinin bedeninin bekcisi degilsiniz.
Bir soru sormus,eger istemiyorsaniz yanitlamazsiniz.
Cephe almaya, ücüncü dünya ülkelerinde, kadini beline kadar gömüp sonrada taslayan insanlar
gibi davranmaya gerek yok.
Bu hikayenin arkasindan bir tecavüz vakiasi da cikabilir, genclik hatasida, bilmiyoruz, bilmek zorunda da
degiliz.

Böyle birsey duydugumda hep sunu soruyorum kendime, (ki meslegim geregi cok sey duyarim) benim
kizkardesim ya da kizim olsaydi ne yapardim?
Ona simsiki sarilirdim.
Yaptiklarini onayladigimdan degil,sadece hatalarina bir yenisi eklemesin, önüne gelen onu hayati hakkinda
yargilama hakkini kendinde görmesin diye.
Keske bu arkadas bu soruyu bize degilde annesine sorabilseydi.
Belki o zaman hersey bambaska olurdu.
Kizlarin anne babalari ile konusabildigi,insanlarin birbirlerini yargilamadan önce dinledigi bir toplum
hayali kuruyorum.
Ama gördügüm su tablodan hic umutlu degilim.

ahh ahh çok iyi konuştunuz.bu konu hakkında söylemek haykırmak istediğim o kadar çok şey var ki.ama konuyu bir de ben uzatmayacağım

Vay beee...

Ne eğlence çıkmış sizlere değil mi? Herkes namus timsali, herkes sütten çıkmış ak kaşık, herkes bir erdem abidesi..

Karşınızda düşen mi var aman bir tekme de siz vurun sakın kaçırmayın..

Kadının kadına ettiğini kimse kimseye etmezmiş derler. doğru mu ne??

Alt tarafı bir soru sorulmuş biliyorsanız cevap verirsiniz bilmiyorsanız susarsınız. Ama aa olur mu hazır geyiğe çevrilecek, düşmüş de tekmelenecek bir konu gelmiş önünüze sakın durmayın..

Kınadığınız şey başınıza gelene kadar ölmeyeceksiniz denmiş. belki size olmasa da kızınıza, kardeşinize, arkadaşınıza....

Back