kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

Bukadar önyargıları hem cınslerımden nefret edıyorum..ınsan neyı kınarsa onu yaşamadan olmezmıs..belkı bızımde kızımız olucak..yada var..kımse bunu ogrenememış..bılen bırı varsa o cevap versın,bılmeyen kınayacaksa yuklenecekse cevap vermesın..bukadar acımasızlığa gerek yok arkadaslar..kımse ahlak dersi vermemelı,kımse kımseden masum değil..ınanın cok kotu bu yapılan..konu sahıbı,fıyat bılmıyorum sana cevabım yok yalnızca bunları soylemek ıstedım kımse dayanamadım..

bravo:46:forumun cılkını çıkarmayın..insanlar şurada dahi özgürce paylaşımda bulunamayacak mı?
Allah bile kullarına yargısız infaz yapmaz.bu kadar kınayanlar,ALLAHIN karşısında sizin ne haddinize!

arkadaşşşşşşşş:60::60::60:çok magdurrrrrr

dıktırmeyecekkkk:52::52::52::52::52:

ama doktor ve fiyat lazımmm kızlarr:53::53::53::53:7

ınananlar el kaldırsınnnnnn:9::9::9::9::9:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
Sanırım arkadasın yapmayı düşündüğü birşeyler var olurda bigün ters adama denk gelirsem o zaman lazım olur mu eskisi gbi olur mu diye mi arastırıyor acaba?
:27::27::46::46::46::27::27::27::27:
bu msjı ilk siz atmış olsaydınız ben anlatırdım emin olun...ark ı geçirdim demin...çıkarken 'anlatayım mı' dedim..onay verdiği için anlatıyorum...arkadaşım nişanlı..3 yıl çıkmanın ardından,1 senedir de nişanlılar...beraberlik yaşamışlar..ark da şu an nişanlısı ile kavgalı..son tartışmayı yanımda telde ettiler :S çocuk da baya belalı bişi..ve çocuga 'ayrılacağım senden'dedi telde...çocuk da 'bana mecbursun bırakamazsın'demiş..sırf bu 'mecbursun' lafından dolayı arkadaşım 'ben zaten dr ile görüştüm ve fiyat aldım bu işi halledeceğim' dedi,ki yanımda konuşuyordu...çocuk da 'inanmıyorum dr un adı ne ne kadarmış' deyınce olay buraya geldi..ark bana 'bana bi dr adı ve fiyat söle' dedi...o an kk da olduğum için google a bakmak bi anda aklıma gelmedi,genelde konulara hemen cvp geldiğinden dolayı ben de size sordum...bilmıyorum barışırlar gibi gelıyor bana zaten,butun yorumları okudu kendısı..diktirme gibi bişiyi zaten düşünmüyor,inş barışırlar tabi de ark.ım istemıyor artık..napacak ben de bilmıyorum :S

ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S
:52::52::52::52::53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S

ya bunu açık açık yazsan bunca insanı buraya toplayamazdın başardın al bakalım :65:senin
:23::23::23::23::23::65::65::65::65::23::23::23::23::60::60::60::60::60:

bu msjı ilk siz atmış olsaydınız ben anlatırdım emin olun...ark ı geçirdim demin...çıkarken 'anlatayım mı' dedim..onay verdiği için anlatıyorum...arkadaşım nişanlı..3 yıl çıkmanın ardından,1 senedir de nişanlılar...beraberlik yaşamışlar..ark da şu an nişanlısı ile kavgalı..son tartışmayı yanımda telde ettiler :S çocuk da baya belalı bişi..ve çocuga 'ayrılacağım senden'dedi telde...çocuk da 'bana mecbursun bırakamazsın'demiş..sırf bu 'mecbursun' lafından dolayı arkadaşım 'ben zaten dr ile görüştüm ve fiyat aldım bu işi halledeceğim' dedi,ki yanımda konuşuyordu...çocuk da 'inanmıyorum dr un adı ne ne kadarmış' deyınce olay buraya geldi..ark bana 'bana bi dr adı ve fiyat söle' dedi...o an kk da olduğum için google a bakmak bi anda aklıma gelmedi,genelde konulara hemen cvp geldiğinden dolayı ben de size sordum...bilmıyorum barışırlar gibi gelıyor bana zaten,butun yorumları okudu kendısı..diktirme gibi bişiyi zaten düşünmüyor,inş barışırlar tabi de ark.ım istemıyor artık..napacak ben de bilmıyorum :S

Ancak bu kadar basit bir neden olabilir.. Burdaki insanlarda bizde o kadar yok aramızda tartıştık kzdık üzüldük yazıkk bence tamamiyle haayal ürünüü bu konu amaç arakadasın eğlenmek anlasılannn al bir kupadaa bendeennnn :47::47::47: :65:

Hanı magdurdu ısteyerek bırlıkte olmus ıste madurıyet bunun neresınde?nısanlılıgın garantısı varmı bende nısanlı kaldım 2sene cokta sevdım cok cok arzuladım ama bırlıkte olmadım arkadasınız bazı seylerı bastan dusunucektı nısanlısının bana mecbursun gıbı ıgrec laflarınada maruz kalmazdı :27:

Ancak bu kadar basit bir neden olabilir.. Burdaki insanlarda bizde o kadar yok aramızda tartıştık kzdık üzüldük yazıkk bence tamamiyle haayal ürünüü bu konu amaç arakadasın eğlenmek anlasılannn al bir kupadaa bendeennnn :47::47::47: :65:

ne basiti arkadaşım,böyle bi konuyu nası hayal edebilirim? ayrıca konu eğlenmek olsa 2009dan beri kk ya uyeyim,neden jinekolog bölümüne konu açayım??? ,,ark mağdurdu,kıza neler dediniz,şakaya vurmak için gülüyormuş gibi yaptı bazen cx cx

Bence sen yazdıklarını şööyylleee bir okuu arkadas mağdur olmuyor ooo mağdur Allah korusun tecavüze ugrayıp basına o iş gelendir isteyerek koynuna giren mağdur olmaz. Sadece onun yaptığı hata olur... Mağdur diyip durma istersen..

Hanı magdurdu ısteyerek bırlıkte olmus ıste madurıyet bunun neresınde?nısanlılıgın garantısı varmı bende nısanlı kaldım 2sene cokta sevdım cok cok arzuladım ama bırlıkte olmadım arkadasınız bazı seylerı bastan dusunucektı nısanlısının bana mecbursun gıbı ıgrec laflarınada maruz kalmazdı :27:

canım benim kız mağdur derken ,o an nişanlısına cvb vericekmişya bekliyomuş nişanlısı dr vs fiyat,o yüzden cabuk cvb istediği için ark. şuan mağdur dedi, birlikte olmasıyla alakası yok yaniii:19::19:

:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

arkadaşlar bizler insanız, dünyada iyi yada kötü herşey insanlar içindir. ne oldu bilmiyoruz acımasız olmayalım ki yarında bize acımasız olmasın hayat

herkesin kendi hayatı kendi tercihi ağır eleştiriler bizim haddimiz değil Allah neyin ne olduğunu görür bilir taktir onundur. Bizler aklı başında olgun insanlar olarak öğüt verebiliriz ama lütfen bunuda karşımızdaki insanı yaralamadan incitmeden yapalım kaş yaparken göz çıkarmayalım kimsenin günahını almayalım

Şimdi siz arkadaşınız arkadaşına bilgi versin diye mi açtınız bu konuyu ?
Google girip yazsaydı karşısına fiyatlar doktorlar çıkardı.
Bana çok garip geldi.
Dıdısının dıdısı..
Hayır mevzuda çok mahrem göz ameliyatı değil yani cinsel organdaki zar diktirilecek..

Arkadaşının konusunu bilmiyorum ve malesef sorularınla ile ilgili de bir bilgim yok sadece yapılacak yorumları düşünebildiğim için bir bakayım dedim ve aynen umduğum cevapları görmüş bulunuyorum.

Birileri birilerinin namus bekçisi olmuş, dürüstlük dersleri vermiş. Oysa bunu söylemek kimsenin haddi değildir istiyorsa insan herkesle herşeyi yaşar ve gider kızlık zarını diktirir. Bu diktirme konusu ilk çıktığında bir doktor çıkmıştı televizyona ve bir kaç olay anlaşmıştı. İkinci evliliği olan bir bayan hiç evlenmemiş biriyle evlenecekmiş ve adam kızdan bunu rica etmiş kızda diktirmiş. Ayrıca bir kız tecavüze uğramış ama malum töre vs korkudan bu yola başvurmuş insanların ne yaşadığını ve ne yaşamak istediği hiç kimseyi bağlamaz.

Eleştiri yapanlara da saygım var malum bin tilki ve şeytan daimi beyinde arkadaşın ve sende hafiflemişsindir umuyorum alsınlar günahlarınızı boşver.

Bende evlenmeden ilişki yaşamaya karşıyım ama sizde cılkınıçıkarıyosunuz. Size ne ya kızlık zarı diktirmek yasak mı devlet yasakladımı bunu, hem suç olsa da onun suçu siz ne karışıyosunuz.Kız bilgi almak istemiş yorum değil, hadi sizin ahlak bekçiliğinizi okudu ne yapacak yapacağı varsa da vazmı geçecek Bu kadar temizsiniz namuslusunuz kendi erkek evladınızı temiz namuslu yetştirin bu kızlara tecavüz edenler ya da evlenme vaadiyle kandıranlar da erkek.Ama sizin evlatlarınız üm kızlardan kıymetli çünkü onlar ağa paşa her şeyi yapmaya hakları var. Allahım ben sinirlendim ya bir de böyle şeyler hep arkadaşın başına gelir demişsiniz ya. Bende bir arkadaşım için konu açacaktım daha önce eşi okumasın blgisayarında bi şey kalmasın diye.iyiki açmamışım çıldırırdım. Hadi kız utandı kendisi için açtı belki 16 17 yaşında belki bu zarı diktirmezse ailesi öldürecek. biraz da benim ablam benim kardeşim benim halam diye bakın her şey insanlar içindir

Genc kızlarımız keske bırazcız kendılerını tutabılseler evlenmeden evvel kendılerını vermeseler yusuf yusuf olmak zorunda kalmıcaklar.ben cok ıstahlı bır ınsanım canım sureklı bırseyler ıster ve ben evlenmeden evvel anacıgımın sureklı bır lafı vardı bana ay canım profıtorol cektı dedıgımde bogazına 2kakıver derdı.cınsel ıstah ve bole kendını kontrol edemeyıp evlenmeden bırlıkte olan kızlarada anacıgımın lafını soyleyesım gelıyor bılmem anlatabıldımmı?:52::52::52::52::52::52::52::52:

Hani eczaneyede gidilip kendi için alırken bir arkadaşım için gebelik testi alacaktım gibi birşey arkadaş için konu açma hadisesi
Parayla değil ya,üye olup herkes kendi konusunu kendisi açmalı bence.
Herkes derdini en iyi kendisi bilir.
Ayrıca hala düşüncemi savunuyorum netten 5dk bir aramayla fiyat doktor vs bilgisine ulaşılabilir.
bu kadar aksiyona gerek yok bence..

arkadaşının konusunu bilmiyorum ve malesef sorularınla ile ilgili de bir bilgim yok sadece yapılacak yorumları düşünebildiğim için bir bakayım dedim ve aynen umduğum cevapları görmüş bulunuyorum.

Birileri birilerinin namus bekçisi olmuş, dürüstlük dersleri vermiş. Oysa bunu söylemek kimsenin haddi değildir istiyorsa insan herkesle herşeyi yaşar ve gider kızlık zarını diktirir. Bu diktirme konusu ilk çıktığında bir doktor çıkmıştı televizyona ve bir kaç olay anlaşmıştı. Ikinci evliliği olan bir bayan hiç evlenmemiş biriyle evlenecekmiş ve adam kızdan bunu rica etmiş kızda diktirmiş. Ayrıca bir kız tecavüze uğramış ama malum töre vs korkudan bu yola başvurmuş insanların ne yaşadığını ve ne yaşamak istediği hiç kimseyi bağlamaz.

Eleştiri yapanlara da saygım var malum bin tilki ve şeytan daimi beyinde arkadaşın ve sende hafiflemişsindir umuyorum alsınlar günahlarınızı boşver.

allah allah ortada tecavuz ve gercek bır madurıyet yoksa dıktırmesın arkadasım ısteyen ıstedıgını yasayacak ozgurlukteyse dıktırmesın oldu ısteyen ıstedıgıyle beraber olsun ondan sonrada gıdıp saf kız ayaklarıyla kızlıkzarı dıktırsın kocasını ılk defa senın oldum ayakları yapsın.namus bekcılıgı lafına gelince kımse kımsenın bekcılıgını yapmıyor yapsaydı kızlıkzarı hala yerınde olurdu:51:

Malum hepimiz fikrimgeldidiye dolanırız etrafta her konuda söyleyecek sözümüz ve eleştirecek kadar da büyük burunluyuz sorun bu aslında konu açılır bilen cevap verir konu uzamaz herkes mutlu mesut yaşar her akma biriüye olup konu başlatıyor %70 i eğlenmek için yapıyor ve eğlenmelerine yine konuyu uzatarak bizler izin veriyoruz.

Burada bir sürü üye var ve belki biri biliyordur yaptırmıştır diye birçok konuyu buradan sorarak ya da bilgi alarak öğrenmeye çalışıyoruz çünkü birinci ağızdan aldığımız bilgiler bizi daha çok tatmin eder. Arkadaşta böyle bir gaflete düşmüş ve malesef buraya belkide arkadaşı söyler söylemez bizim sitede belki bilen vardır diye aniden yazıverdi ne bilsin dünya meselesi haline gelecek.

Arkadaşının konusunu bilmiyorum ve malesef sorularınla ile ilgili de bir bilgim yok sadece yapılacak yorumları düşünebildiğim için bir bakayım dedim ve aynen umduğum cevapları görmüş bulunuyorum.

Birileri birilerinin namus bekçisi olmuş, dürüstlük dersleri vermiş. Oysa bunu söylemek kimsenin haddi değildir istiyorsa insan herkesle herşeyi yaşar ve gider kızlık zarını diktirir. Bu diktirme konusu ilk çıktığında bir doktor çıkmıştı televizyona ve bir kaç olay anlaşmıştı. İkinci evliliği olan bir bayan hiç evlenmemiş biriyle evlenecekmiş ve adam kızdan bunu rica etmiş kızda diktirmiş. Ayrıca bir kız tecavüze uğramış ama malum töre vs korkudan bu yola başvurmuş insanların ne yaşadığını ve ne yaşamak istediği hiç kimseyi bağlamaz.

hay ağzına sağlık ya
burda namus bekçiliği yapmak kimseye düşmez

Canım arkadaşlarım:)

Lütfen konu dışına çıkmayalım
Sadece konu sahibi arkadaşın sorduğu sorulara cevap verelim
Unutmayalım ki kimse kimseyi yargılayamaz, hesap soramaz

Bende evlenmeden ilişki yaşamaya karşıyım ama sizde cılkınıçıkarıyosunuz. Size ne ya kızlık zarı diktirmek yasak mı devlet yasakladımı bunu, hem suç olsa da onun suçu siz ne karışıyosunuz.Kız bilgi almak istemiş yorum değil, hadi sizin ahlak bekçiliğinizi okudu ne yapacak yapacağı varsa da vazmı geçecek Bu kadar temizsiniz namuslusunuz kendi erkek evladınızı temiz namuslu yetştirin bu kızlara tecavüz edenler ya da evlenme vaadiyle kandıranlar da erkek.Ama sizin evlatlarınız üm kızlardan kıymetli çünkü onlar ağa paşa her şeyi yapmaya hakları var. Allahım ben sinirlendim ya bir de böyle şeyler hep arkadaşın başına gelir demişsiniz ya. Bende bir arkadaşım için konu açacaktım daha önce eşi okumasın blgisayarında bi şey kalmasın diye.iyiki açmamışım çıldırırdım. Hadi kız utandı kendisi için açtı belki 16 17 yaşında belki bu zarı diktirmezse ailesi öldürecek. biraz da benim ablam benim kardeşim benim halam diye bakın her şey insanlar içindir

katılıyorum sana arkadaşım, herkes benim yada benim yakınlarımın başına gelmez diye düşünüyor kapıyor gözünü açıyor ağzını ama unutuyor herşey insanlar için, ne bugünümüzün garantisi var nede yarın yaşayacaklarımızın

rabbim kimseyi vicdanından ayrı düşürmesin, herkesin içine hoşgörü merhamet serpsin inşallah

Bu yağ aldırma ameliyatı değil ki birisi çıkıp "ben x doktora diktirdim ücrette şu kadar tuttu sonra gerdek gecesinde de salak kocam hiçbirşey anlamadı yani dikim başarılı aslını aratmayan bir çalışma oldu" desin..
Var mı bunu yazabilecek olan ?
Hiç sanmıyorum ,bugüne kadar yazan var mı ki?
Biraz gerçekçi olsak fena olmaz bence.

Back