bu msjı ilk siz atmış olsaydınız ben anlatırdım emin olun...ark ı geçirdim demin...çıkarken 'anlatayım mı' dedim..onay verdiği için anlatıyorum...arkadaşım nişanlı..3 yıl çıkmanın ardından,1 senedir de nişanlılar...beraberlik yaşamışlar..ark da şu an nişanlısı ile kavgalı..son tartışmayı yanımda telde ettiler :S çocuk da baya belalı bişi..ve çocuga 'ayrılacağım senden'dedi telde...çocuk da 'bana mecbursun bırakamazsın'demiş..sırf bu 'mecbursun' lafından dolayı arkadaşım 'ben zaten dr ile görüştüm ve fiyat aldım bu işi halledeceğim' dedi,ki yanımda konuşuyordu...çocuk da 'inanmıyorum dr un adı ne ne kadarmış' deyınce olay buraya geldi..ark bana 'bana bi dr adı ve fiyat söle' dedi...o an kk da olduğum için google a bakmak bi anda aklıma gelmedi,genelde konulara hemen cvp geldiğinden dolayı ben de size sordum...bilmıyorum barışırlar gibi gelıyor bana zaten,butun yorumları okudu kendısı..diktirme gibi bişiyi zaten düşünmüyor,inş barışırlar tabi de ark.ım istemıyor artık..napacak ben de bilmıyorum :S
ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S