kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

Allah aşkına bu konuşulanlarda ne böyle. hepimiz şurda aynı cinsiz bu kdr ağır eleştiriler çok saçma.Bir erkekten bile çok daha fena düşünenleriniz var aranızda.Kim geçmişinde ne yaşadıysa yaşadı dikitrcek diktirmicek bunun yargısı kimseye düşmez sonuçta.Kimse kimseyi kınamasın insan kınadıını yaşamadan ölmezmiş yapmayın kızlar allah aşkına dünyanın binbir türlü hali var

Hanımlar konuyu dine kaydırmayın lütfen.
Konu belli ki meraktan açılmış.Kızlık zarı diktirmekle ilgili her şeyi internet den de bulabilirsiniz.Bir jinekologa da sorabilirsiniz.
Umarım ciddi bir durum yoktur.

Canım eğer benden bahsediyorsan ben dine kaydırmıyorum sadece dua ediyorum kınamıyorum da hayatta hersey olabılır..

eh namusun tamamen bekarete yüklendiği bir toplumda bu konuda soru sormak yardım istemek bile valla büyük cesaret.bence önyargılardan kurtulalım hanımlar sonuçta başına istemediği bir durum gelmiş olabilir.:53:

bu forumdaki birçok kadının dört gözle beklediği konu
ve beklenen cevaplar...
yargılama, hakaret, hor görme....

Ben oğlumu asla ''evlendiğin bakire olmalı, daha önce kimseyi sevmemiş olmalı ...vb gibi'' abuk sabuk, gerici, kadını aşağılayan fikirlerle yetiştirmeyeceğim. Yazıların bir kısmını okudum ve çok şaşırdım. Bu zamanda bu konu tartışılıyor. İnanılmaz bir şey. ERKEK ve KIZ ARASINDA HİÇ BİR FARK YOKTUR, İKİSİ DE İNSANDIR, İKİSİ DE EŞİTTİR. Bu arada 17 yaşında bir oğlum var.

Ne oluyor yahu:44:
Herkes savci olmus!
Belki tecavüze ugradi, belki pisman oldu, vs. vs...
Olamaz mi?
Sizin kiziniz,kiz kardesiniz, belki de birgün kendiniz bu duruma düsemez misiniz?
Ayrica ne oldugunuda dair detaylari burada paylasmak zorunda da degil.
Dürüst bulmuyor olabilirsiniz, siz olsaniz hayatda böyle birsey yapmayacak olabilirsiniz,
olabilir de bu sizin yasaminiz.
Size ait bir yasam ve yasamaniz sadece sizi ilgilendirir.
Baskasinin bedeninin bekcisi degilsiniz.
Bir soru sormus,eger istemiyorsaniz yanitlamazsiniz.
Cephe almaya, ücüncü dünya ülkelerinde, kadini beline kadar gömüp sonrada taslayan insanlar
gibi davranmaya gerek yok.
Bu hikayenin arkasindan bir tecavüz vakiasi da cikabilir, genclik hatasida, bilmiyoruz, bilmek zorunda da
degiliz.

Böyle birsey duydugumda hep sunu soruyorum kendime, (ki meslegim geregi cok sey duyarim) benim
kizkardesim ya da kizim olsaydi ne yapardim?
Ona simsiki sarilirdim.
Yaptiklarini onayladigimdan degil,sadece hatalarina bir yenisi eklemesin, önüne gelen onu hayati hakkinda
yargilama hakkini kendinde görmesin diye.
Keske bu arkadas bu soruyu bize degilde annesine sorabilseydi.
Belki o zaman hersey bambaska olurdu.
Kizlarin anne babalari ile konusabildigi,insanlarin birbirlerini yargilamadan önce dinledigi bir toplum
hayali kuruyorum.
Ama gördügüm su tablodan hic umutlu degilim.

inanın bu msjınızı okuyunca cidden farklı olduğunuz belli oluyor..insanı ne olup bittiğini anlamadan bi cümleyle yargılayan insanlardan olmadığınız da...anlayışlı olduğnuz,ısrarcı değil mantıklı oluşunuz daha çok...toparlayamadığım her kelime sizde cümleye dönüşmüş...gerçekten tşk ederim...

canım anlatsan belkı ınsanlar daha ıyı anlardı durumu anlatsan nolurdukı bız ne senı nede arkadasını tanımıyorızkı kım nerden bılsın eger artkadasın gercekten madursa bence anlatmalıydın durumu ozaman bukadar tepkı cekmezdın emınımkı arkadasların bır cogu sızın yada arkadasınızın nefsıne sahıp cıkamayıp sımdıde pısman olup care arayısına gırdıgınızı dusunuyor.bız burda ne olaylar okuduk arkadasımın basına boyle boyle bır olay geldı deseydın nolucaktıkı?

bu msjı ilk siz atmış olsaydınız ben anlatırdım emin olun...ark ı geçirdim demin...çıkarken 'anlatayım mı' dedim..onay verdiği için anlatıyorum...arkadaşım nişanlı..3 yıl çıkmanın ardından,1 senedir de nişanlılar...beraberlik yaşamışlar..ark da şu an nişanlısı ile kavgalı..son tartışmayı yanımda telde ettiler :S çocuk da baya belalı bişi..ve çocuga 'ayrılacağım senden'dedi telde...çocuk da 'bana mecbursun bırakamazsın'demiş..sırf bu 'mecbursun' lafından dolayı arkadaşım 'ben zaten dr ile görüştüm ve fiyat aldım bu işi halledeceğim' dedi,ki yanımda konuşuyordu...çocuk da 'inanmıyorum dr un adı ne ne kadarmış' deyınce olay buraya geldi..ark bana 'bana bi dr adı ve fiyat söle' dedi...o an kk da olduğum için google a bakmak bi anda aklıma gelmedi,genelde konulara hemen cvp geldiğinden dolayı ben de size sordum...bilmıyorum barışırlar gibi gelıyor bana zaten,butun yorumları okudu kendısı..diktirme gibi bişiyi zaten düşünmüyor,inş barışırlar tabi de ark.ım istemıyor artık..napacak ben de bilmıyorum :S

Burda hanımların birbirine destek olup yardım etmesi lazımken çoğunuz bir erkekten bile daha sert düşünerek konu sahibinin üzerine gittiniz ya helal olsun dicek söz yok.Bilmiyosan oku geç yargılaması kimseye düşmez ayıp ya ayıp

allah kk kadınlarının diline düşürmesin kimseyi ..maşallah herkes sütten çıkma ak kaşık

Ben oğlumu asla ''evlendiğin bakire olmalı, daha önce kimseyi sevmemiş olmalı ...vb gibi'' abuk sabuk, gerici, kadını aşağılayan fikirlerle yetiştirmeyeceğim. Yazıların bir kısmını okudum ve çok şaşırdım. Bu zamanda bu konu tartışılıyor. İnanılmaz bir şey. ERKEK ve KIZ ARASINDA HİÇ BİR FARK YOKTUR, İKİSİ DE İNSANDIR, İKİSİ DE EŞİTTİR. Bu arada 17 yaşında bir oğlum var.

Coook güüüzel, tebrik ederiiim.

bu msjı ilk siz atmış olsaydınız ben anlatırdım emin olun...ark ı geçirdim demin...çıkarken 'anlatayım mı' dedim..onay verdiği için anlatıyorum...arkadaşım nişanlı..3 yıl çıkmanın ardından,1 senedir de nişanlılar...beraberlik yaşamışlar..ark da şu an nişanlısı ile kavgalı..son tartışmayı yanımda telde ettiler :S çocuk da baya belalı bişi..ve çocuga 'ayrılacağım senden'dedi telde...çocuk da 'bana mecbursun bırakamazsın'demiş..sırf bu 'mecbursun' lafından dolayı arkadaşım 'ben zaten dr ile görüştüm ve fiyat aldım bu işi halledeceğim' dedi,ki yanımda konuşuyordu...çocuk da 'inanmıyorum dr un adı ne ne kadarmış' deyınce olay buraya geldi..ark bana 'bana bi dr adı ve fiyat söle' dedi...o an kk da olduğum için google a bakmak bi anda aklıma gelmedi,genelde konulara hemen cvp geldiğinden dolayı ben de size sordum...bilmıyorum barışırlar gibi gelıyor bana zaten,butun yorumları okudu kendısı..diktirme gibi bişiyi zaten düşünmüyor,inş barışırlar tabi de ark.ım istemıyor artık..napacak ben de bilmıyorum :S

ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S

Son düzenleme:
inanın bu msjınızı okuyunca cidden farklı olduğunuz belli oluyor..insanı ne olup bittiğini anlamadan bi cümleyle yargılayan insanlardan olmadığınız da...anlayışlı olduğnuz,ısrarcı değil mantıklı oluşunuz daha çok...toparlayamadığım her kelime sizde cümleye dönüşmüş...gerçekten tşk ederim...

Rabbim yardımcısı olsun inşallah..

konuyu bilmeden önyargı ile hareket eden arkadaşlara inanamıyorum şuandaa...Yargısız infaz diye buna derler herhalde.Yalan çok kötü bir durum dürüst olmak insanı yüceltir ama diktirecek falan demeden bunca şeyi yazmak çok yanlış.Hayatımızda hep bunu yapıyoruz önyargı hiç bir zaman hiç bir işe yaramaz. önyargıyla ilgili çok güzel bir hikaye paylaşmak istiyorum konu hakkında değil ama bunca yazılanlarla uyumluu....

Günün birinde uzaklarda bir köyde çocuğu doğmadan kocası ölmüş ve tek başına yaşayan hamile bir kadın kendisine arkadaş olması için dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar.

Gelincik vefalıdır. Kadının yanından bir an bile ayrılmaz.

Her ne kadar evcil bir hayvan olsamasa da zamanla oldukça uysallaşır. Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar Tek başına tüm zorluklara göğüs görmek ve yavrusuna bakmak zorundadır.

Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç dakikalığınada olsa evden ayrılmak zorunda kalır. Gelincikle bebek evde yanlız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ve kanlı ağzını görür.

Anne çıldırmışcasına Gelinciğe saldırır ve oracıkta hayvanı öldürür.

Tam osırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir. Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.

Einstein´in söylediği rivayet edilen bir söz var:
"Insanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor"

Her şeye ön yargılı ve taraflı olarak yaklaşanlara atfolunur.....

ÖNYARGININ OLMADIĞI ! EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN :70::70::70::71::71::71::71:

eed anlamadıkları belli :D sadece gülüyorum :D farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi :D

ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S[/QUOTE]

ya bunu açık açık yazsan bunca insanı buraya toplayamazdın başardın al bakalım :65:senin

Son düzenleme:
boylle bı konu hem yargılanıo hemde cok fazla merak edılıo bende bunu anlamıyorum(: umarım hersey yoluna gırer melek

ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S[/Q

MAğdur mu arkadaşım o mağdur olmuyor güldürme insanları :))

Bu hikayenin arkasindan bir tecavüz vakiasi da cikabilir, genclik hatasida, bilmiyoruz, bilmek zorunda da
degiliz.

Böyle birsey duydugumda hep sunu soruyorum kendime, (ki meslegim geregi cok sey duyarim) benim
kizkardesim ya da kizim olsaydi ne yapardim?

Hayir bilmek zorunda degiliiz ama fiyat ve doktor söyleyerek yardim etmek de zorunda degiliz cunku yardim edersek türkiye zor degisir. Diktirirse butun kadinlari asagilamis olur, sadece kendini degil. Benim kizim veya kizkardesim olsaydi aslaaaaa diktirmesini istemzdim. Onun icin bu soruyu kendime sormak birseyi degistirmiyor. Bence bu durumda olan birisine yapabilecegiin en kötü sey bunu önermek. Utanmasi gereken bir durum oldugunu sanir. Bizler ona asla degerini bu olaydan sonra kayip etmedigini aciklmamiz gerekirken doktor bulmasina yardim etmek en kötu seydir..

allah neden kadini affetmesi gerekiyor da erkegi affetmesi gerek miyoor???? Her ikisi de onun kuluu...
Kimse o kiz kadar onun gözunde basit degildir demissiin.. Bu cumle beni o kadar sinirlendiriyor ki diyecek söz bulamiyorum. Bu kadar düsürüyor musun kendi cinsiyetini ?? Onlar bizleri kullandiysalar biz de onlari o kadar kullandik.

evet arkadasım sana katılıyorum kız neden basıt oluyomus?bır kız kolay kolay kendını teslım etmez demekkı karsıdakı cıddı dusunuyorum ayaklarıyla kızı kandıran erkek cok cok daha basıt bence basıt az kalır adı assalık bence :47::47:

ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S

ya bunu açık açık yazsan bunca insanı buraya toplayamazdın başardın al bakalım :65:senin[/QUOTE]

ya ben de inan bi an nolduğumu şaşirdım,eşim demin yatıyorum,diyor.tamam ben kk dayım diyorum,kk ne diyor :D geldi bakıyor bakma dedim:D

ark gidince anlat deseydı anlatacaktım zaten,Allah'tan giderken 'anlat' dedi de anlattım oh be :)

evet arkadasım sana katılıyorum kız neden basıt oluyomus?bır kız kolay kolay kendını teslım etmez demekkı karsıdakı cıddı dusunuyorum ayaklarıyla kızı kandıran erkek cok cok daha basıt bence basıt az kalır adı assalık bence :47::47:

Arkadasım alıntı aldıgın ark yanlıs anlamıs ben tekrar ne demek istediğmi yazdım okuyabilirsin tatlım :)

Back