- 26 Haziran 2013
- 122
- 3
arkadaşlar merhaba, ben foruma henüz yeni katıldım ve soru sorup sormama konusunda da kararsız kaldım maalesef . benim kızlık zarıyla ilgili bir kaç sorum var . nerdeyse 1 yıldır bu konuyu araştırıyorum ama bir türlü cesaret edipte bir doktora gidemedim ve düğünüme 6 hafta kadar kısa bir zaman kaldı . Hatalar biz insanlar için ama vebali gördüğümüz üzere çok büyük . bende istanbulda doktor araştıryorum ve bir kaç yer buldum ama karasız kaldım. aranızda bana yardımcı olacak kimse olur mu bilemem ama şişlide şişli med diye bir yer varmış sanırım , orayla ilgili bilgisi ve tavsiyesi olan var mı acaba? çok az vaktim kaldı ve acil olarak yardımcı olursanız sevinirim . şimdiden teşekkürler
bende günlerdir burdaki ilgili yorumları okuyorum.. aynı sıkıntı bendede var ama henüz evlilik düşünmediğim için bu ameliyatı yapıp yapmmakta kararsızım .. okudugum yorumlarda bi çok kişi şişli med de akın beyi öneriyor hatta olup başarılı sonuç alan kişilerinde yorumları denk geldi istersen bi araştır bu doktoru