Toplumsal baskı kadınları şu noktaya götürüyor:
Kadın olarak 2 türlü yaşama hakkın var. Ya evlenilir sahiplenilirsin, ya kendini kullandırırsın(!) ve erkek tarafından kullanılır bir kenara atılırsın.(!) Mantık bu...
Fazla söze ne hacet.
21. yy. yurdum manzaralarını izlediniz.
Kullanılmak mı ? İki tarafta isteyerek yaşıyorsa bu kullanılmakmıdır ? Evet 21.yüz yıldayız hala bakire değilim nasıl evlenecem kaç para lazım ya bi dik durun arkasında olun erkeğin ağzına laf tıkayalım artık ancak ağzına laf veriyoruz. Burada konu açanları diğer bölümlerde de görüyoruz anlattıkları burda başka orada başka. Cinsellik ayıp değil arkasında duracaksan ailen çevren sorun değilse yaşa karşı değilim ama sonrada vay beni ortada bıraktı yok beni kabul etti sonra kullandı attı demek iki yüzlülük değilmidir kadınsal onurumuz gururumuz nerede bu ülkede kadın bu halde ise böyle kadınlar yüzündendir işte daha öncede söyledim. Birde diyorsuuz erkekler önüne gelenle yatıyor ee o kadınlar kim acaba aman nasılsa kız değilim aman diktiririm diyenler değil mi? Öyle dediğin gibi yaşama hakkı yok ama öyle yaşamak isteyenlerde az değil.