kızlık zarı dikiminde yaşadıklarım

insan yasamadan bilemez o psikolojiyi zor olsa gerek yargılamakda kimseye dusmez ben bu gibi konularda ilerisi icin endise duyardım kadının kendi icerisinde yasıycagı uzuntu daha buyuk olur gibime geliyor nedense sanki o insan benim bu olayımı bilse beni terkedicek yani ilişkimiz bunu ogrenmemesine baglı diye dusunup bunu dert etmekde var bu olayda tabiki kimse istemez ama acık olup soylemek belki omur boyunca yasayacagı sıkıntıyı cekmesine neden olmaz kadının diye duunuyorum..gecmiş olsun bu arada

Son düzenleme:

canım senin adına çok sevindim ne olur bize de dua et arkadaşım düğünün yakın mı canım biz cesaret edip gidemiyoruz bile herşey gönlümüzce olsun....

cnm çok sevindim senin adına bende bugun doktoru aradım sekreteriyle konuştum bilgi verdi sağolsun..son kontrole gitmene gerek olmadıgınımı söyledı kesın garanti verdimi? sonucu lutfen paylaş..

canım geçmiş olsun, çok iyi anlatmışsın ve yardımcı oldu gerçekten. m. alihanoğlu sanırım ist'da da işlem yapıyor. ben hala doktora karar vermedim, düğünüm de belli değil, bu yüzden acele etmiyorum ileriki senelere kadar esner fln diye.

bu durum ile karşı karşıya kalan birine nerede olmasını tavsiye edeceğiz

ben napıyım kime gidiyim

maalesef iğrenç bir toplumda yaşıyoruz kadın yapınca o.... erkek yapınca elinin kiri oluyor. Sonuçta bir zamanlar sevmiş sevildiğini sanmışsın o insana kendini teslim etmişsin. Kadınlarında kabul edilmelidir ki belki erkekler kadar yoğun olmasa da cinsel ihtiyaçları olabiliyor.

Sen eğer rahatladıysan mutluysan gerisinin inan önemi yok. Ömür boyu mutlu ol...

malesef öyle canım ama anlamadığım bunu yapan erkekler ama kabullenmeyende onalar eğer seviyorsan herşeyi ile kabul edeceksin geçmişi ile yargılamayacaksın kendileride sütten çıkmış ak kaşık değiller

canım ben olmadı kardeşim kadar cok sevdiğim arkadaşım oldu ben bibebiryanında idim bize 2000 dedi 1700 e yaptı emin ol dr görünce iyiki buraya gelmişim diyeceksin canım

valla bacım doğru olmak lazım hiç bakirelik konusunda feminist olmayın
siz lisedeyken üniversitedeyken efendi
çalışkan çocuklara bakmayıp gidip serserilere,
apaçilere takıldınız, gönül eğlendirdiniz. O
piçler okullarını bitiremediler, bir baltaya da
sap olamadılar, iyi bir iş sahibi olamadılar.
Ama o yüz vermediğiniz dürüst, düzgün
terbiyeli ve çalışkan çocuklar okullarını
bitirdiler, iş hayatında iyi yerlere geldiler. Evlilik
çağına geldiğindeyse kariyerli geçmişi temiz
bir erkekle evlenmek istediniz. Ama onlar
geçmişinizden dolayı sizi istemedi. Sonrada
erkekler çok geri kafalı namusu bacak
arasında arıyolar diyorsunuz. Siz senelerce piç
heriflerle takılacaksınız da iş evliliğe gelince
düzgün adamla evlenceksiniz ha? Yok öyle bi
dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…