Arkadaşlar yazımı okumadan önce ön yargılarınızı bi kenara bırakın lütfen .. Herkesin farklı problemleri var. Kimin ne yaşadığını ne durumda olduğunu bilemeyiz. Biz burda birbirimize yardım etmek için varız. Sorulan soru hakkında bilginiz yoksa lütfen soru sahibine yüklenmeyin ve gereksiz yorum yapmayın.
Ve gelelim benim soruma ; arkadaşlar bakın bende tecavüze uğradım. Ve çok hasarlı bi psikolojik dönemden geçtim. 2 yıl geçti erkeklerden nefret ederken karşıma nişanlım çıktı ve beni tekrardan hayata döndürdü. Evet evleneceğiz, evleneceğim. Ama bi yandan korkuyorum ağzını bu konuda aradığımda kesinlikle kabul etmeyeceğini söylüyor ve ben bu kadar şey yaşamışken onu kaybetmeyi göze alamam. Şimdi ne soracağımı anlamışsınızdır. Evet bende kızlık zarımı diktireceğim canım yana yana yapacağım bunu.. Ama zorundayım anlayın.. Muğla merkezde yada ilçelerinde bunu yapan doktor var mı ya da farklı illlerde yaptıran arkadaşlar bu süreç sizin için nasıl geçti paylaşırsanız sevinirim. Gereksiz yorum yapmayın lütfen ..
Sorun o değil kızlar kendisi çok muhteşem bi insan ben birlikte olalım desem evlenmeden dokunmam der o kadar temiz kalpli kaybetmek istemiyorum 2 yıl kızlar ben kimseye soyleyemeden kendi kendime ayağa kalktım yaşadığımı bi ben bilirim zor gerçekten Rabbim kimsenin başına vermesin vicdan azabı kötü ya bunu ona nasıl yapcam diyorum ama olayı ona anlatamam da onu bırakamam da yani..
Allah beterinden korusun canım ne diyelim olmuşla ölmüşe çare yokmuş yaşanmasaydı keşke ama..
Bende ole dusunuyorum canım soleyemem zatenCanim bence soyleme benim dugunume bi ay kala malesef nisanlim sehit oldu ben bu olayi normal bi arkadasima soyledim yakin hissedip bana agzina geleni soyleyip konusmadi bile cok agrima gitti bes para etmez insanlarin o tavirlari beni kucuk dusurmemeliydi ben bu ameliyati oldum yaklasik 3 ayım dolacak hayatimdaki insana da soylemeyi dusunmuyorum eger kendini o sekilde iyi hissedeceksen yaptir ve kafandan cikar hic yaptirmamis gibi
Bende ole dusunuyorum canım soleyemem zaten
Canım hangı dr dusunuyorsunKendini hiç yıpratma bende bu konuda doktor araştırıyorum bakalım fikirlerimizi birbirimizle paylaşırız artık. Cumartesi günü görüşmeye gideceğim içime yatarsa o gün ameliyatımı da yaptırırım diye düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı. Sende hiç üzülme
Canım hangı dr dusunuyorsun
Duyduguma göre çevre de biri diktirmst ama eşi anlams bi işlem oldgn tabi hersey ilk hali gibi olurmu illa patlak verir çok kötü bi durum ama allah yardimcin olsun demekten başka fayda yok herseye hazirlkl ol adamlar bayann yürüyüşndn bile herseyi anlyms erkek milleti kandrlmya gelmez
Korkma kesinlikle anlasilmaz ben aml oldugum doktordan farkli bi doktora gorundum ona da sordum jinekolog olmayan anlamaz dedi o konuda icin ferah olsunBen doktora herşeyi sordum işlemin amacının anlaşılmadan kanamanın olması olduğunu söyledi, lütfen böyle şeylerle bizleri korkutmayın. Anlaşılsa zaten yapmamızın bir anlamı yok dedi. Burada bu işlemi yaptırıp bir sürü evlenen insan var. Anlaşılsa herhalde yazarlardı
Iki farkli doktordan onay almis biri olarak konusuyorum ki biri docent onlardan daha iyi bildigimizi kesinlikle dusunmuyorum aylar once yaptirmak normallesmesi adina cok daha iyi bence siz biraz daha arastirmalisinizBakın kızlık zarı dikimi evlenmeden 1 hafta öncesinde yapılması gereklyms yoksa 10 gün içinde ilişki olması şeklinde ğerçek bir kızlık zarı gıbi olymş iyi arastrn derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?