kızlık zarı dikimi izmir

Lyd Godiva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
20
6
34
Selam arkadaşlar İzmir'de kızlık zarı dikimi yaptıracağım . Doktor Bahar Baykal ı araştırdım. Kendisine daha önce giden ve bu işi yaptıran var mı acaba ? Paylaşırsanız sevinirim.

Buradan yazdım kimse bana cvp yazma gayretini göstermedi ama ben yine de edindiğim tecrübemi paylaşayım belki ihtiyacı olan birine yardımcı olmuş olurum. Arkadaşlar ben kızlık zarı dikimimi yaptırdım. Dr bahar baykal ı tercih ettim. çok güler yüzlü şahane bir insan , sizi çok rahatlatıyor. zaten üstünüzde gereksiz bir gerginlik var. kimse kimseyi yargılamasın arkadaşlar. bazen bu gibi durumlar sosyal çevre baskısından zorunlu hale geliyor. belki sizi böyle kabul eden bir kişiyle evlenebilirsiniz ama o kişinin de bir Türk erkeği olacağını unutmayın , içinde az da olsa bir şüphe bırakmış oluyorsunuz, belki sizin yaşadıklarınızın beşbin katını hayal gücünde o yaşıyor. Sevdiğiniz insan sizi yüzüstü bırakıp gitmiş olabilir, tecavüz kurbanı olabilirsiniz veya o kişinin doğru insan olmadığını sonradan siz farkedebilirsiniz. Çok kolay bir işlem ile bu kaygılardan kurtuldum. Bahar Hanım çok tatlı tam bir İzmirli. Sevgiler.

elki sizi böyle kabul eden bir kişiyle evlenebilirsiniz ama o kişinin de bir Türk erkeği olacağını unutmayın , içinde az da olsa bir şüphe bırakmış oluyorsunuz, belki sizin yaşadıklarınızın beşbin katını hayal gücünde o yaşıyor.

konuyu hortlatıyorum ama içimde kalırsa olmayacak. bir Türk erkeği ile evliyim, bakire evlenmedim, bakire olmayı ya da olmamayı umursamıyorum da, bu insanın kendi tercihi. etrafımda tecavüze uğramadığı halde sevgililerini kandıran bana tecavüz ettiler aşkım, kızlığım gitti yalanına sığınan o kadar fazla kadın var ki.

Türk, İngiliz, Fransız, İtalyan, İskoç her nereden olursa olsun her insan kendi kararlarını verebileceği hür iradesine sahiptir hanımefendi. madem diktirecektiniz "beşbin katını hayal gücünde yaşayacak" kişiye karşı açık olsaydınız.

Ayrıca nickiniz de çok hoş, Lady Godiva, özgürlüğün leydisi! Hikayesini okuyun derim :)

Nickin anlamını bilmediğimi mi sandınız ? Okuduğunuzun farkında olsaydınız keşke . hangi coğrafyada yaşadığınızın da . Toplum baskısı diye birşeyi neden yadsıyorsunuz anlamıyorum. ben bir konuda yardım istedim kimse ilgilenmedi hanımefendi konunun özeti bu , ben de daha sona şansım ve araştırmam sonucu çok iyi bir doktora denk geldim ve benden sonraki arkadaşlarım için tecrübemi paylaştım budur kapişş.

Daha önce sevmediğim kanaatine nerden vardınız ? Seversin ama yolunda gitmez, evlilik hayali kurarsın ama olmaz , ben gerçekten hayretle karşılıyorum böyle şeyleri. aşk seni büyüler gelecek toz pembedir. hep onunla olacağını sanırsın. bunları sadece ben mi yaşadım. siz veya ben uzaydan mı geldik.

İlk ve son mesajımdır. Cevap olarak yazılanları görmiyceğim için boşuna yazmayın vicdan VS. Ben yardımcı olmak istediklerim görsün diye yazıyorum. Bahar Baykal da işlemi yaptırdım. Yıllardır stres kaygı bosuna yasamısım 30 dk da oldu. Sizi cok rahatlatıyor. İşlemin sonrasında günlük yasantıma devam ettim. Acı agrı cok cok az. Dişçiye gitmekten daha az stres ve acısı var. Olumlu sonuc aldım Bahar Baykal İzmir de öneriyorum kızlar iyi günler

X