Kızlık Zarı Dikimi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

htcvrl66

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
5
1
1
34
Pişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
Yoksa açıkca söylemelimiyim beni böyle mi kabul etmeli ?

Sonucunda can sağlığına bir zarar gelmeyecek, orda burada konusmayacak, bunu ailene duyurmayacak biriyse soyle. En fazla ayrilirsiniz. Sen de seni oldugun gibi kabul eden biriyle olursun. Oyle.birinden secmeye çalışırsın. Boyle anlamsiz bir zar parçasına iki damla kana düşen biriyle olma zaten. Namus bu degil. Bir sürü "begenmedim" gelir simdi. Gelsin. Hem o ameliyatlarin tutup tutmadigi da kesin degil. Bosuna para verip bir de o magduriyeti yasama ihtimalin var.

Karşında olan insan bunu sana karşı kullanmayacak ise söyle fakat senin degerin o ince zardan oluşmuyor seviyorsa sorun etmez eger namus diyip durursa ondan sana olmaz zaten bir erkek hiç ilişki yaşamayan kadın istiyorsa kendi de yaşamamış olmalı ancak o zaman buna hakkı olur böyle bişey yaşamadım ilkim kocam oldu fakat hep karşıyımdır namusu o iki damla kana baglayanlara önemli olan evlendikten sonra olan yoksa ilk kocasına saklayıp sonra önüne gelenle aldatan da var namus o kana baglı degil hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım bide şu açıdan da düşün ömür boyu bunu saklamak seni kötü etkiler mi sonuçta eger sana yük olursa bu durum psikolojik olarak çok zorlanabilirsin de

Az sonra linç yorumları gelir kemerlerini bağla ve burdan kaç

Gerçekten bunu önemseyen biriyse söylemeden ondan ayrılma yoluna git.. Bunu önemsiyor diye o suçlu olmaz veya sen önemsemedin diye sen suçlu olmazsın.. Seni sen olduğun için kabullenecek ve evlilik gibi çok ciddi bir şeye "Yalanla" başlamanı gerektirmicek birini bul kendine...Evliliğe yalan, dolanla başlamak en kötü şeylerden biri ilerde içten içe bundan dolayı çok pişmanlık duyarsın..

Dürüstçe söylemek güzeldir.
Ama karşıdaki insan bunu anlayışla karşılayacak kadar hoşgörülüyse.
Dolayısıyla biraz tartın eğer hoşgörülü biri değilse ve siz ısrarla evlenmek istiyorsanız, bence ameliyatı güvenilir bir yerde olun.
Çünkü kendi reddetme yine mesele değil de ailesine, akrabalarına söyleyip rezil eden bir kaç örneğe denk geldim. Umarım o tiplerden değildir.
Gelenekçi kafalarla yaşamak aşırı zor. Ama seviyorsanız da kimse bir şey diyemez zaten.

Kendine bunu yapma. Ben yaptırdım o işlemi birkaç sene önce. O zaman yaşadığım kişi de hayatımdaydı. O dönemleri niye yaptırdığımı İnan hatırlamıyorum belki de hatırlamak istemiyorum. Şu an düşününce kendime çok kızıyorum. Hayatıma başka biri girdi tam nişanlanma işlerini konuşurken daha önce birlikte olduğumu söyledim. Ve öncesinde bana bunu defalarca sormuştu hayır demiştim. Sonuç hala birlikteyiz daha da güzel her şey. İnanın size siz olduğunuz için değer veren insan sizden gidemiyor. Size böyle bir soru yöneltilmediyse de hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilsiniz erkekler söylüyor mu durup dururken ben daha önce birlikte oldum diye. Eğer bunu sorduysa da açıkça söyleyin bence. Çünkü o süreç çok yıpratıcı ve inanılmaz yüklü. Tekrar söylüyorum kendi bedeninize bunu yapmayın, hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Bu hayat arkadaşını aldatmak değil mi ya anlaşılırsa hiç mi korkmuyorsun

Bu aldatmak değil kız pişman bunu bu saatten sonra söylese ne söylemese ne yaşanmış bitmiş bu konuda tecrübeli doktorlar var internette araştır önemli bir konu sonuçta

Aslında bunun içinde bu konuyu açtım İstanbulda var mı bu konuda güvenilir bir yer?

Bütün doktorların internet siteleri var yaptığı işler ortada aslında iyice araştır arkadaşım

Herkes hata yapar, pişman olabilir. Bunu anlayamayacak biriyle birlikte olma. Bu herkesten önce kendini kandırmak olur eper biriyle olduğun gibi birlikte olmazsan. Bizi var eden başarılarımız, pişmalıklarımız ve bir çok şey...

Ama kim varmı bildiğiniz doktorlar?

Bütün doktorların internet siteleri var yaptığı işler ortada aslında iyice araştır arkadaşım

Valla yaptır ben de yaptırdım 1 senedir evliyim hiçbir problem yaşamadım bende İstanbul'da Burcu hanım diye bir doktora yaptırdım lazerle oldum operasyonu tavsiye ederim internetten araştır kadın işinde çok iyi bende çok araştırmıştım

zor bir secim gerçekten. 1 yil oncesine kadar bende durust olunmasi gerektigini dusundum. Ama yakin zamanda duydugum 2 olay biraz dusuncemi degistirdi. Bir tanidigimiz mesela ilişkiye girdigi kisiylede evlenmesine ragmen bi muddet sonra problem yasadilar ayrilamaya karar verdi kiz. Oglan kizin ailesinin evine geliyo ve kiziniz evlenmeden benle ne haltlar yedi diyo. Bir digeride kiz soyluyo oglan kabul ediyo. Ama evlendikten sonra cinsel hayatlari cok problemli oluyor. Guya oglan her yapisinda aklina karisinin onceden baskasiyla yaptigi geliyomus. Sanki kendisi kimseyle yapmadi.Bende bu adamlar kandirilmayi hak ediyo diye dusunmeye basladim artik

Erkek olsaydım kandırılmak yerine gerçeği bilmek isterdim. Seviyorsam doğrusuyla yanlışıyla sevdiyimin arkasında dururdum. Tabi sevgilinizin tepkisini kestiremeyiz. Her ihtimalde, hayırlısı olsun sizin için

İstanbul'da Burcu hanım diye bir doktora yaptırdım lazerle oldum operasyonu tavsiye ederim internetten araştır kadın işinde çok iyi bende çok araştırmıştım

demiş ablamız ve sitede ki üyelikleri ; A anjeliqueGizem , C CananAkyz , B berryjane , H htcvrl66 , Z zey22 , A AysegulBarlas , P Pandaruyasi Z ZO200

bu sözde doktor müsveddesi burcu abla bu kadar iyi de 8 tane üyelikle burada ne bok yemekte merak içindeyim.

şimdi yine bu doktor bozuntusu beni hakaret etiğim için dilediği yere şikayet edebilir bende soluğu sağlık bakanlığında alır sahte profiller ile kendine nasıl hasta yönlendirdiğini anlatırım.

hodri meydan ...

soyle. yatakta anlasılıyor.
Merhaba merak ettim, hani yasayınca acemi oluyor ya insan doğal olarak. bu konuda nasıl davrandınız peki? acemi daha once hiç yapmamıs gibi mi?

çok guzel rol yapabi
Muhafazakarsa soyleme sorun yapmasa bile hep basına kakabilir.

Şimdi problem yok vs. Dese bile ilerdeki kavgalarınızda başına kakar klasik türk erkeği yapısı umarım herşey gönlünce olur ben olsam söylemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…