Karşında olan insan bunu sana karşı kullanmayacak ise söyle fakat senin degerin o ince zardan oluşmuyor seviyorsa sorun etmez eger namus diyip durursa ondan sana olmaz zaten bir erkek hiç ilişki yaşamayan kadın istiyorsa kendi de yaşamamış olmalı ancak o zaman buna hakkı olur böyle bişey yaşamadım ilkim kocam oldu fakat hep karşıyımdır namusu o iki damla kana baglayanlara önemli olan evlendikten sonra olan yoksa ilk kocasına saklayıp sonra önüne gelenle aldatan da var namus o kana baglı degil hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım bide şu açıdan da düşün ömür boyu bunu saklamak seni kötü etkiler mi sonuçta eger sana yük olursa bu durum psikolojik olarak çok zorlanabilirsin dePişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
Yoksa açıkca söylemelimiyim beni böyle mi kabul etmeli ?
Az sonra linç yorumları gelir kemerlerini bağla ve burdan kaçPişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
Kendine bunu yapma. Ben yaptırdım o işlemi birkaç sene önce. O zaman yaşadığım kişi de hayatımdaydı. O dönemleri niye yaptırdığımı İnan hatırlamıyorum belki de hatırlamak istemiyorum. Şu an düşününce kendime çok kızıyorum. Hayatıma başka biri girdi tam nişanlanma işlerini konuşurken daha önce birlikte olduğumu söyledim. Ve öncesinde bana bunu defalarca sormuştu hayır demiştim. Sonuç hala birlikteyiz daha da güzel her şey. İnanın size siz olduğunuz için değer veren insan sizden gidemiyor. Size böyle bir soru yöneltilmediyse de hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilsiniz erkekler söylüyor mu durup dururken ben daha önce birlikte oldum diye. Eğer bunu sorduysa da açıkça söyleyin bence. Çünkü o süreç çok yıpratıcı ve inanılmaz yüklü. Tekrar söylüyorum kendi bedeninize bunu yapmayın, hakkınızda hayırlısı olur inşallahPişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
İstanbul'da Burcu hanım diye bir doktora yaptırdım lazerle oldum operasyonu tavsiye ederim internetten araştır kadın işinde çok iyi bende çok araştırmıştım
soyle. yatakta anlasılıyor.Pişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
Merhaba merak ettim, hani yasayınca acemi oluyor ya insan doğal olarak. bu konuda nasıl davrandınız peki? acemi daha once hiç yapmamıs gibi mi?Valla yaptır ben de yaptırdım 1 senedir evliyim hiçbir problem yaşamadım bende İstanbul'da Burcu hanım diye bir doktora yaptırdım lazerle oldum operasyonu tavsiye ederim internetten araştır kadın işinde çok iyi bende çok araştırmıştım
çok guzel rol yapabiPişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
Muhafazakarsa soyleme sorun yapmasa bile hep basına kakabilir.Pişman olduğum bir ilişki yaşadım , şu an hayatımda yeni biri var ve evlilik düşünüyoruz muhafazakar bir yapısı var sevgilimin bekareti sorun ederse diye kaygılanıyorum o yüzden kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?