- 16 Ağustos 2018
- 187
- 220
- 103
- Konu Sahibi Ebruliiiiiiiii34
-
arkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim ancak eşimle hala ilişkiye giremedik jinekolog ameliyatla alınması gerektiğini ve çatının da biraz açılması gerektiğini söyledi bu ameliyatı daha önce yaptıran var mı ortalama maliyeti ne kadar ben de biraz korku da var çözüm mü
Canım ameliyat oldum mu aynı sorun bende de var ameliyat diyor doktorarkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim ancak eşimle hala ilişkiye giremedik jinekolog ameliyatla alınması gerektiğini ve çatının da biraz açılması gerektiğini söyledi bu ameliyatı daha önce yaptıran var mı ortalama maliyeti ne kadar ben de biraz korku da var çözüm mü
Canım ameliyat oldum mu aynı sorun bende de var ameliyat diyor doktor
Merhaba . Bende de aynı sorun var ameliyat oldun mu vajinusmusu yendin mi bilgi verebilir misin acaba ?arkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim ancak eşimle hala ilişkiye giremedik jinekolog ameliyatla alınması gerektiğini ve çatının da biraz açılması gerektiğini söyledi bu ameliyatı daha önce yaptıran var mı ortalama maliyeti ne kadar ben de biraz korku da var çözüm mü
Bende yapamadım neler denediniz ?Merhaba . Bende de aynı sorun var ameliyat oldun mu vajinusmusu yendin mi bilgi verebilir misin acaba ?
Piskoloğa gittim parmak egzersizi yaptım eşimle ama olmadı yine .daha öncesinde kas gevşeticiler uyuşturucu krem emla vs denedim oda olmadı. Sonra kadın doğuma gititm kızlık zarın kalın ve çok dar dedi ameliyat olması lazım dedi başka doktorlarada gideceğim onlarda aynısını derse aldıracağım artık. Sen neler denedin ?Bende yapamadım neler denediniz ?
Ben doktora gitmedim 1 aylık evliyim.Ustteyken bir kısmı girdi p..in baskı hissedip çekildim keşke çekilmeseydim sonrasında hep bacaklarımı kastım . Regl m bitti bugün yarın anestolle deneyeceğim.Bir de biri önerdi p..i vajina girişine yerleştirip bekliycem kasılma geçene kadar sonra ıkınıp yavaşça itmesini soylicem. Kayganlaştırıcı aldik onuda süreceğiz ek olarakPiskoloğa gittim parmak egzersizi yaptım eşimle ama olmadı yine .daha öncesinde kas gevşeticiler uyuşturucu krem emla vs denedim oda olmadı. Sonra kadın doğuma gititm kızlık zarın kalın ve çok dar dedi ameliyat olması lazım dedi başka doktorlarada gideceğim onlarda aynısını derse aldıracağım artık. Sen neler denedin ?
Haydi inşallah olur . Olursa haber ver dualarım seninle . Ben bir buçuk yıldır çwkiyorum bu illeti. Anestol çok uyuşturmuyor ama onuda denedim bi sprey varmış vemcaine diye onu çok önerdiler burdan . Reglim bitsin onu deneyeceğim bende. Ama kızlık zarı dar deyince doktor korktum açıkçası. Eğer yine yapamazsan mutlaka doktora git önce kadın doğuma sonra onlar piskoloğa yönlendiriyo zaten. Daha çok erken seninki çünkü . inşalalh çabucak üstesinden gelirsinBen doktora gitmedim 1 aylık evliyim.Ustteyken bir kısmı girdi p..in baskı hissedip çekildim keşke çekilmeseydim sonrasında hep bacaklarımı kastım . Regl m bitti bugün yarın anestolle deneyeceğim.Bir de biri önerdi p..i vajina girişine yerleştirip bekliycem kasılma geçene kadar sonra ıkınıp yavaşça itmesini soylicem. Kayganlaştırıcı aldik onuda süreceğiz ek olarak
Allah razı olsun bende sana dua edeceğim inşallah kurtulursun bir an önce. Belki ilk girişteki baskı fazla olur ama aşabilirsiniz bir iki arkadaşım bu durumdaydı zarı oradan biliyorum 1 hafta içinde çözmüşlerdi. Vajinismus içinse zarın alınması çare olmuyormus çünkü asıl sorunumuz kasmamız. Dneeyince yazarım ben sonucu . Doktor a gitmedim vajinismus u belirtilrimden kendim anladım diyebilirimHaydi inşallah olur . Olursa haber ver dualarım seninle . Ben bir buçuk yıldır çwkiyorum bu illeti. Anestol çok uyuşturmuyor ama onuda denedim bi sprey varmış vemcaine diye onu çok önerdiler burdan . Reglim bitsin onu deneyeceğim bende. Ama kızlık zarı dar deyince doktor korktum açıkçası. Eğer yine yapamazsan mutlaka doktora git önce kadın doğuma sonra onlar piskoloğa yönlendiriyo zaten. Daha çok erken seninki çünkü . inşalalh çabucak üstesinden gelirsin
Bekliyorum haberleriniAllah razı olsun bende sana dua edeceğim inşallah kurtulursun bir an önce. Belki ilk girişteki baskı fazla olur ama aşabilirsiniz bir iki arkadaşım bu durumdaydı zarı oradan biliyorum 1 hafta içinde çözmüşlerdi. Vajinismus içinse zarın alınması çare olmuyormus çünkü asıl sorunumuz kasmamız. Dneeyince yazarım ben sonucu . Doktor a gitmedim vajinismus u belirtilrimden kendim anladım diyebilirim
merhaba ameliiyat oldunuz mu acaba sonucları nasıl bilgi verebilir misinizarkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim ancak eşimle hala ilişkiye giremedik jinekolog ameliyatla alınması gerektiğini ve çatının da biraz açılması gerektiğini söyledi bu ameliyatı daha önce yaptıran var mı ortalama maliyeti ne kadar ben de biraz korku da var çözüm mü
Başka doktorlar ameliyatla çözülemeyeceğini terapi alınması gerektiğini söyledi,eşim de terapiye gelmek istemedi sonuç boşandıkmerhaba ameliiyat oldunuz mu acaba sonucları nasıl bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?