Valla çok güldüm canıme niye cnım anatomi bu
erkekler boy boy olduğu gibi kadınlar da boy boy
önemli olan bunların uyumu
çinli kadına afrikalı erkek verilince mesnevideki kabak meselesine döner valla :)
O zaman senin ki verdiğin örneğin tam tersi galibaYok doğum yapmadım rahimle alakasını pek anlamadım konunun. Rahme ulaşmıyor ki, rahim ağzına değiyor en fazla
Yok doğum yapmadım rahimle alakasını pek anlamadım konunun. Rahme ulaşmıyor ki, rahim ağzına değiyor en fazla
Bir ebe olarakta kızlık var diyorum. Psikolog lar ve jinekologlar zaten seni rahatlatmak icin bunlari soylemek zorunda2 yıl vajinismusla uğraşmış yapmadığı araştırma kalmamış 1 psikiyatrist 2 psikolog -ki biriyle tamamen seans görüşmelerim oldu- ve çok sayıda jinekologla görüşen biri olarak bunları söylüyorum ☺
Şu kan yırtılma olayını daha fazla dillendirip daha çok korku yaratmamak adına gerçekleri öğrenmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Ve tekrar söylüyorum eşler rahat olursa ne acı ne kan bunları gerçekten yaşamiyorlar.
Psikoloğumun verdigi örnek şuydu,
Baş parmak ve işaret parmağıyla küçük yuvarlak yaptı.buraya 2 3 parmağı sokmaya çalışırsan ne olur zorlanır yara alır. Bu durumda böyledir demisti.
e niye cnım anatomi bu
erkekler boy boy olduğu gibi kadınlar da boy boy
önemli olan bunların uyumu
çinli kadına afrikalı erkek verilince mesnevideki kabak meselesine döner valla :)
Bir ebe olarakta kızlık var diyorum. Psikolog lar ve jinekologlar zaten seni rahatlatmak icin bunlari soylemek zorunda
Bir ebe olarakta kızlık var diyorum. Psikolog lar ve jinekologlar zaten seni rahatlatmak icin bunlari soylemek zorunda
Kişiden kişiye göre değişir o acı durumu ben seninkini bilemem kendi yasadigima göre söylüyorum canimvar da hepsi kanama ve büyük acıyla olurmuş gibi lanse edilirse gereksiz panik yaratılır dşyor anladığım kadarıyla.
yoksa google a hymen yazın çıkıyo yani
Yok artık duvara nasıl fışkırsınCanım yok demiyorum zaten var olana nasıl yok diyeyim. Ama bu yırtılma patlama kan bı geldi duvara fışkırdı vs vs vs diye korku senaryoları tamamen bizlerden kaynaklanan durumlar.
Biz rahat olursak bunların yaşanmadığı yaşansa bile bu kadar abartılı durumların olmadığını anlatmak istiyorum ☺
Canım yok demiyorum zaten var olana nasıl yok diyeyim. Ama bu yırtılma patlama kan bı geldi duvara fışkırdı vs vs vs diye korku senaryoları tamamen bizlerden kaynaklanan durumlar.
Biz rahat olursak bunların yaşanmadığı yaşansa bile bu kadar abartılı durumların olmadığını anlatmak istiyorum ☺
Yok artık duvara nasıl fışkırsınöyle çok abartacak değil ağrı bende oldu bayağı ama kanama 3 5 damla bişeydi
Yok artık duvara nasıl fışkırsınöyle çok abartacak değil ağrı bende oldu bayağı ama kanama 3 5 damla bişeydi
Ilk defa duydum bunu o kadar doğuma girdim görmedimde duymadım dadoğumd patlarsa zar duvara fışkırıyor.
ilişkide olmaz tabii
Çok doğuma girdim böyle bir şehir efsanesine ilk defa şahit oluyorumEğer vaji ile ugraşsaydin bundan daha betee şehir efsanelerine denk gelebilirdinburadaki konularda bile denk geldiklerim olmuştu
Çok doğuma girdim böyle bir şehir efsanesine ilk defa şahit oluyorumçok garip hemcinslerimiz var
doğumd patlarsa zar duvara fışkırıyor.
ilişkide olmaz tabii
Ilk defa duydum bunu o kadar doğuma girdim görmedimde duymadım da
Canım konu sahibi sensin madem bilgin var niye bu kadar sordun kiben de girdim doğumlara
doktor arkadaşımın önlüğüne sıçradı.
duvara değl tabii de. doğum güçlü bir şey sıcrama oluyor dışarıya. ama anne o ağrıyla bişey hiisetmiyor tabi
epizyo kesiyolar hatta az bi anesteziyle onu bile hissetmiyorla ağrıdan doğum yapanlar. yani problemli bi durumoljyo sonunda
yani şehir efanesi değil ama ilişkiyle yırtılmamış zar ne kadar mümkünse o kadar mümkün bişey işte
Canım konu sahibi sensin madem bilgin var niye bu kadar sordun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?