Kızlık zarı acısı mı hafif bir vajinismus mu yoksa genel darlık mı

e niye cnım anatomi bu

erkekler boy boy olduğu gibi kadınlar da boy boy

önemli olan bunların uyumu

çinli kadına afrikalı erkek verilince mesnevideki kabak meselesine döner valla :)
Valla çok güldüm canım

Bir ebe olarakta kızlık var diyorum. Psikolog lar ve jinekologlar zaten seni rahatlatmak icin bunlari soylemek zorunda

e niye cnım anatomi bu

erkekler boy boy olduğu gibi kadınlar da boy boy

önemli olan bunların uyumu

çinli kadına afrikalı erkek verilince mesnevideki kabak meselesine döner valla :)

Düşündüm de doktorum vajinamın yani içerideki tüp şeklindeki yapının 11 cm olduğunu söylemişti, uyarılınca 14-15 cm’e çıkarmış. Partnerim de zaten genelde 14-16 arası oluyor Rahim ağzına değdiği zaman gıdıklanma tarzı garip bir his oluyor, sonraki günlerde çok az ağrı oluyor.

Benim bahsettiğim ilişki arası uzun oluncaki acı dışarıdaki açıklıkta oluyor ben sadece ondan bahsettiğimizi sanmıştım

Bir ebe olarakta kızlık var diyorum. Psikolog lar ve jinekologlar zaten seni rahatlatmak icin bunlari soylemek zorunda

var da hepsi kanama ve büyük acıyla olurmuş gibi lanse edilirse gereksiz panik yaratılır dşyor anladığım kadarıyla.

yoksa google a hymen yazın çıkıyo yani

Canım yok demiyorum zaten var olana nasıl yok diyeyim. Ama bu yırtılma patlama kan bı geldi duvara fışkırdı vs vs vs diye korku senaryoları tamamen bizlerden kaynaklanan durumlar.
Biz rahat olursak bunların yaşanmadığı yaşansa bile bu kadar abartılı durumların olmadığını anlatmak istiyorum

var da hepsi kanama ve büyük acıyla olurmuş gibi lanse edilirse gereksiz panik yaratılır dşyor anladığım kadarıyla.

yoksa google a hymen yazın çıkıyo yani
Kişiden kişiye göre değişir o acı durumu ben seninkini bilemem kendi yasadigima göre söylüyorum canim

Yok artık duvara nasıl fışkırsın öyle çok abartacak değil ağrı bende oldu bayağı ama kanama 3 5 damla bişeydi

sende nasıl oldu canım

Canım yok demiyorum zaten var olana nasıl yok diyeyim. Ama bu yırtılma patlama kan bı geldi duvara fışkırdı vs vs vs diye korku senaryoları tamamen bizlerden kaynaklanan durumlar.
Biz rahat olursak bunların yaşanmadığı yaşansa bile bu kadar abartılı durumların olmadığını anlatmak istiyorum ☺
[/QUOTE]
Anladım demek istediğini canim

Yok artık duvara nasıl fışkırsın öyle çok abartacak değil ağrı bende oldu bayağı ama kanama 3 5 damla bişeydi

Eğer vaji ile ugraşsaydin bundan daha betee şehir efsanelerine denk gelebilirdin buradaki konularda bile denk geldiklerim olmuştu

Eğer vaji ile ugraşsaydin bundan daha betee şehir efsanelerine denk gelebilirdin buradaki konularda bile denk geldiklerim olmuştu
Çok doğuma girdim böyle bir şehir efsanesine ilk defa şahit oluyorum çok garip hemcinslerimiz var

Ilk defa duydum bunu o kadar doğuma girdim görmedimde duymadım da

ben de girdim doğumlara
doktor arkadaşımın önlüğüne sıçradı.

duvara değl tabii de. doğum güçlü bir şey sıcrama oluyor dışarıya. ama anne o ağrıyla bişey hiisetmiyor tabi
epizyo kesiyolar hatta az bi anesteziyle onu bile hissetmiyorla ağrıdan doğum yapanlar. yani problemli bi durumoljyo sonunda

yani şehir efanesi değil ama ilişkiyle yırtılmamış zar ne kadar mümkünse o kadar mümkün bişey işte

Canım konu sahibi sensin madem bilgin var niye bu kadar sordun ki

Canım konu sahibi sensin madem bilgin var niye bu kadar sordun ki

Bilgim var ama, anatomi bazında. Google a bakmak , ya da siz hemşiresiniz pubmed’i bilmşyor olmazsınız oraya bakıyorum.

Ama tecrübe başka bir şey.Yoksa kadındoğumcuya giden herkes bu iş bi günda aşardı değil mi?

demek ki başka faktörler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…