- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
- 73
Merhaba ben vaji kısmını okudum oradaki arkadaşlar gerçekten çok yardımcılar ve bana rahatlık verdiler.
Birkaç sorum var
vajinismus u yenenler bu kez zarın yırtılma acısını nasıl yaşıyorlar?
çünkü ora açılınca girişe, bu kez zar yol üstünde hala duruyor olmalı
ben genişletici kullanıyorum vaji grubunun önerisiyle.
acaba sadece darlık mı var /varsa bu darlık ne kadar sürede açıldı sizde
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim aşırı stres yaptı bende
O hissi acı olarak adlandırmak biraz yanlış olur aslında hiç idrar yolu enfeksiyonu oldun mu? İdrara çıkarken hani bir yanma olur aynı öyle bir sızı. Acı diye adlandırılan şey kadının kendini kasmasından kaynaklı oluşuyor aslında kasmassan hiç bir sıkıntı yok. Yırtılma, acı, orada bir zar var kaplı gibi kelimeler ile kendine tabu oluşturma. Vücutlarımız bu eylem için uygun olarak yaratılmış korkacak bişey yok kendini kasma ve akışına bırak kuruluk hissediyorsan ilk zamanlar kayganlaştırıcı kullanman daha rahat olurMerhaba ben vaji kısmını okudum oradaki arkadaşlar gerçekten çok yardımcılar ve bana rahatlık verdiler.
Birkaç sorum var
Aslında kendini sıkmasan acicak hissine kapilmasan acımaz genisleticiler aslında cok tasvir ettiğim bisey değil millet daraltıyor orasınıbendeki o genişletici seti uygularkenki acı hissi ne o zaman acaba. sanki deri parçası çok geriliyormuş gibi bi acı
Genişletici dediğin nasıl birşey?Merhaba ben vaji kısmını okudum oradaki arkadaşlar gerçekten çok yardımcılar ve bana rahatlık verdiler.
Birkaç sorum var
Bu şekilde yazmanız çok yanlis. Bu tür cümleler kurarak kadınları urkutmenin mantığı yok, kızlık zarı esner ve genişler yani yırtılmaz hanımefendi yirtilma dediğiniz şey ortadan ikiye tabiri caizse carttt diye olur . Zarın şekli bozukuyor genişliyor doğrusu bu , yırtmak patlatmak bunlar ne çirkin tabirlerKizlik zari diye bisey var sahsen ben yirtildiginda hissetmistim içimde biseylerin koptuğunu. Ve ayrıca yoksa neden doktorlara kızlık muayesini için gidilir ve kızlık zari dikimi diye bisey niye var o zaman
Ayrıca ilişkinin rahimle alakası ne ? Penis rahime mi giriyor bir de ebeyim demişsiniz gerçekten komikRahminiz geniş olabilir yada doğum yaptıysanız ondan pek acı duymuyor olabilirsiniz
Benim iki elle cart diye yırtıldı maalesefBu şekilde yazmanız çok yanlis. Bu tür cümleler kurarak kadınları urkutmenin mantığı yok, kızlık zarı esner ve genişler yani yırtılmaz hanımefendi yirtilma dediğiniz şey ortadan ikiye tabiri caizse carttt diye olur . Zarın şekli bozukuyor genişliyor doğrusu bu , yırtmak patlatmak bunlar ne çirkin tabirler
cart diyemiBenim iki elle cart diye yırtıldı maalesef. Erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım o da beni tutamamıştı. Düşmemem için tutmaya çalışırken de öyle kalçalarımı ayırarak tuttu.
Cinsellikle bu kadar alakasız bir durumla bu yırtılma olmasına rağmen uzun süren kötü bir acı olmadı. Ani keskin bir acı oldu sadece. Çok az da bir kanama oldu.
Artık neyi yırttı bilmiyorumcart diyemio ses başka bi yerden gelmiş olabilir mi yani yırtılma nedir yaa yırtılma diye bişey olmaz çünkü orda yırtılacak bişey yok ilişkiden sonra zedelenir ya da şekli bozulur o kadar poşet mi bu cart diye yırtılsın
Ay mizah yapiyosunuz zannettimmmm gerçekten yırtıldı miiiii ovvvBenim iki elle cart diye yırtıldı maalesef. Erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım o da beni tutamamıştı. Düşmemem için tutmaya çalışırken de öyle kalçalarımı ayırarak tuttu.
Cinsellikle bu kadar alakasız bir durumla bu yırtılma olmasına rağmen uzun süren kötü bir acı olmadı. Ani keskin bir acı oldu sadece. Çok az da bir kanama oldu.
Yok yok cidden kucağında tutmaya çalışırken bacaklarımı oradan ayırdı. Anlık keskin bir acı oldu. Yani önsevişme olmamış, aşağıda bir hazırlık ıslanma yok. Ona rağmen sivri bir yere kolumu bacağımı çarpmışım gibi bir acı oldu ve direkt dindi o acı.Ay mizah yapiyosunuz zannettimmmm gerçekten yırtıldı miiiii ovvvve ona rağmen dayanılmaz bı acı yokmuş sonrasinda iliskidede sorun olmadı değil mi ?
Yok yok cidden kucağında tutmaya çalışırken bacaklarımı oradan ayırdı. Anlık keskin bir acı oldu. Yani önsevişme olmamış, aşağıda bir hazırlık ıslanma yok. Ona rağmen sivri bir yere kolumu bacağımı çarpmışım gibi bir acı oldu ve direkt dindi o acı.
Eve gittiğimde iki damla taze kan gördüm. Sonrasında ilişkiye giremedik ama parmakla falan denemeler yapmıştık, sıkıntı olmadı. O olaydan aylar sonra şimdiki erkek arkadaşımla birliktelik yaşadım. Yine çok az bir kanama oldu onda da. Bir sıkıntı yaşamadım o zaman da.
Aslında on sevisme ve kasmamak sanırım işin sırrı bunu yapan herkes zevk aldığını söylüyor hafif sizi olsada öyle acı denemeyecek kadar basit olduğunu söylüyorlar. Acıyor diyen ya sevismiyor ya bacaklarını kapatıp vajinayı kasıyor .Yok yok cidden kucağında tutmaya çalışırken bacaklarımı oradan ayırdı. Anlık keskin bir acı oldu. Yani önsevişme olmamış, aşağıda bir hazırlık ıslanma yok. Ona rağmen sivri bir yere kolumu bacağımı çarpmışım gibi bir acı oldu ve direkt dindi o acı.
Eve gittiğimde iki damla taze kan gördüm. Sonrasında ilişkiye giremedik ama parmakla falan denemeler yapmıştık, sıkıntı olmadı. O olaydan aylar sonra şimdiki erkek arkadaşımla birliktelik yaşadım. Yine çok az bir kanama oldu onda da. Bir sıkıntı yaşamadım o zaman da.
Değişik bir kaza olduAslında on sevisme ve kasmamak sanırım işin sırrı bunu yapan herkes zevk aldığını söylüyor hafif sizi olsada öyle acı denemeyecek kadar basit olduğunu söylüyorlar. Acıyor diyen ya sevismiyor ya bacaklarını kapatıp vajinayı kasıyor .
Bu arada yaşadığınız trajedi mi denir ne denir bilemedim ama olay için de şaşkınım tuhaf bir deneyim olmuş ama sorun olmamış neyse ki
Demekki evetDeğişik bir kaza olduevet onlar bu durumu kolaylaştıran etkenler. Bende öyle bir hazırlık olmamasına rağmen dayanılamayacak bir acı değildi.
Burada okumuştum bir üyenin bir tanıdığının daha başına gelmiş. Kız balerinmiş. Dans ederlerken partneri aynı şekilde kızı tam tutamamış ta orasını ayırarak tutmuş. İnsanların başına gelebilen bir şeymiş demek ki bu da.
Böyle bir şeyden korkan kadınlar ya da cesaret edemeyen genç kızlar okuyorsa, acımıyor korkulacak hiçbir şey yokDemekki evetişte buna rağmen öyle bir anlatiyorlar ki çok acıdı dayanamadim bilmem ne böyleleri yüzünden kadınlar ilk gece korkuyor ve zehir oluyor geceleri
Umarım okurlar sanılanın aksine korkulacak bi şey olmadığını görsünlerBöyle bir şeyden korkan kadınlar ya da cesaret edemeyen genç kızlar okuyorsa, acımıyor korkulacak hiçbir şey yokBenim canım çok tatlıdır üstelik, acı eşiğim düşük. Ben böyle bir kaza yaşadığım halde katlanılamayacak bir şey değil. Kolumdan kan alındığı zamanki gibi hafif bir batma hissettim aşağıda sadece.
Sağolun makul şeyler dedikleriniz.2 yıl vajinismusla uğraşmış yapmadığı araştırma kalmamış 1 psikiyatrist 2 psikolog -ki biriyle tamamen seans görüşmelerim oldu- ve çok sayıda jinekologla görüşen biri olarak bunları söylüyorum
Şu kan yırtılma olayını daha fazla dillendirip daha çok korku yaratmamak adına gerçekleri öğrenmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Ve tekrar söylüyorum eşler rahat olursa ne acı ne kan bunları gerçekten yaşamiyorlar.
Psikoloğumun verdigi örnek şuydu,
Baş parmak ve işaret parmağıyla küçük yuvarlak yaptı.buraya 2 3 parmağı sokmaya çalışırsan ne olur zorlanır yara alır. Bu durumda böyledir demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?