İki yılda artık acı olmaması lazım yaCanım vajinusmus yoktu bende ama bende 1 ay ilişkiye girmekte zorlandım şuan 2 yıllık evliyim ama hala acı oluyor inankendini korkutma her kadında olan bisey acı hissi
Canım vajinusmus yoktu bende ama bende 1 ay ilişkiye girmekte zorlandım şuan 2 yıllık evliyim ama hala acı oluyor inankendini korkutma her kadında olan bisey acı hissi
Eşim askeri personel görevlere gidiyor ondan olabilirİki yılda artık acı olmaması lazım yauzun aralıklarla mı giriyorsunuz ilişkiye? Bizim bir aydan fazla ara olduğunda ben oturamıyorum da
Hayır kuruluktan değil rahmimde biraz darkuruluktan mı oluyor acı
bi de ilk baştakı acı darlık yüzünden miydi
zar nasıl yırtıldı?
kuruluktan mı oluyor acı
bi de ilk baştakı acı darlık yüzünden miydi
zar nasıl yırtıldı?
Kizlik zari diye bisey var sahsen ben yirtildiginda hissetmistim içimde biseylerin koptuğunu. Ve ayrıca yoksa neden doktorlara kızlık muayesini için gidilir ve kızlık zari dikimi diye bisey niye var o zamanZar yırtılma diye bsy yok. Bu yanlış bilinen bir şey. Ve zaten insan kendini kasmasa kanama gelmemesi normal olanı.
Oysaki kan gelmesini normal biliriz bu da yanlış bilinir.
Zar yırtılma diye bsy yok. Bu yanlış bilinen bir şey. Ve zaten insan kendini kasmasa kanama gelmemesi normal olanı.
Oysaki kan gelmesini normal biliriz bu da yanlış bilinir.
Eşim askeri personel görevlere gidiyor ondan olabilirama çok kişiden duydum eşi normal işlerde olanlarında olabiliyormuş ağrısı normal bisey bu adet sonrası rahim biraz toparliyo
Kizlik zari diye bisey var sahsen ben yirtildiginda hissetmistim içimde biseylerin koptuğunu. Ve ayrıca yoksa neden doktorlara kızlık muayesini için gidilir ve kızlık zari dikimi diye bisey niye var o zaman
Rahminiz geniş olabilir yada doğum yaptıysanız ondan pek acı duymuyor olabilirsinizDeğişik geldi de banabelki diğerlerinde kuruluk falan vardır. İki ilişki arası uzun olduğunda bi de olduğu zaman da sık yapınca bende de oluyor acı 4.5 yıldır aktif cinsel hayatım var benim de. Düzenli olduğunda acı ağrı olmuyor pek.
Rahminiz geniş olabilir yada doğum yaptıysanız ondan pek acı duymuyor olabilirsiniz
Esnek zar dışında bütün zar çeşitlerinde kanama olurŞu şekilde zar var ama bunun bilirsiniz ki çeşitleri de var. Esnek olanda kan gelmez. Diğer çesit olanlarda da eğer rahat olunursa kanama olmaz.gelirwe de bu yirtildigindan değil zorlama olduğundan kastetmek istedigim bu. Rahat olmayla alakalı.
Ay şuan kahkaha attımyani partnerinin boyutu belki kendine uygundur
o faktör de var
Ay şuan kahkaha attımAman canım konu değişik yerlere gidiyor
Bende de öyle oluyorbendeki o genişletici seti uygularkenki acı hissi ne o zaman acaba. sanki deri parçası çok geriliyormuş gibi bi acı
Esnek zar dışında bütün zar çeşitlerinde kanama olur
Yok doğum yapmadım rahimle alakasını pek anlamadım konunun. Rahme ulaşmıyor ki, rahim ağzına değiyor en fazlaRahminiz geniş olabilir yada doğum yaptıysanız ondan pek acı duymuyor olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?